Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво причинява високо кръвно налягане при бременни жени?
Какви са споделените симптоми на бременност в публикациите?
Какви са препоръките за бременни жени, които се споделят в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво причинява високо кръвно налягане при бременни жени?
Високото кръвно налягане при бременни жени може да доведе до отлепване на плацентата. Това може да причини обилен кръвоизлив и е важно да се действа бързо. Следователно е изключително важно внимателно да се наблюдава кръвното налягане на бременната жена и незабавно да се консултира с лекар при всякакви промени.
-
Какви са споделените симптоми на бременност в публикациите?
-
Какви са препоръките за бременни жени, които се споделят в публикациите?
-
Какви практически съвети за раждане могат да бъдат намерени в публикациите?
-
Трябва ли да пера дрехите, които са изпрани и миришат хубаво, но са опаковани в пликове?
Аз пък си правих домашен сладолед- диетичен. Блендирани замразени горски плодове+1 банан+ малко прясно млекце, може и мед. Микса отива във фризера за известно време и воалла... Супер стана
я дайте пак за секс да говорим 

Телефона все звъни ... уж само да ме чуят, ама пак знам, че ме проверяват. Казах на мъжо, че тръгна ли да раждам ... на никой няма да кажа
. Срязах ги всички, че като родя лично ще ги извистя, да си гледат спокойно живота. Сега само мама ме проверява 

)но май и други са като мен. В този ред на мисли лека и безаварийна