Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво причинява високо кръвно налягане при бременни жени?
Какви са споделените симптоми на бременност в публикациите?
Какви са препоръките за бременни жени, които се споделят в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво причинява високо кръвно налягане при бременни жени?
Високото кръвно налягане при бременни жени може да доведе до отлепване на плацентата. Това може да причини обилен кръвоизлив и е важно да се действа бързо. Следователно е изключително важно внимателно да се наблюдава кръвното налягане на бременната жена и незабавно да се консултира с лекар при всякакви промени.
-
Какви са споделените симптоми на бременност в публикациите?
-
Какви са препоръките за бременни жени, които се споделят в публикациите?
-
Какви практически съвети за раждане могат да бъдат намерени в публикациите?
-
Трябва ли да пера дрехите, които са изпрани и миришат хубаво, но са опаковани в пликове?

мисля,че ще са си проблем в дупките и неравностите
моята с огромните гуми я пробвах вече като хамар се движи няма пречки никъде...а подобна като тази има комшийката,лелеее на всяка неравност запецва
ти на коя се спря за теб
за тази цена не би трябвало да създава проблеми
направо умрях от смях
кога съм щяла да раждам, ама и аз не мисля да звъня като се почне, мъжо ако иска да й звъни
хахаххах и л1тичко и всичкоо хахахха
Дано не съм опъвала много шланга, гасейки пожарите в пожарникарската кухня, че милия ми мъж вече ще ме напусне

Веднъж мъжа ми взе малкия от градина и лелите ме пратили да раждам
А аз имам време да се комбинирам до двата си широки паласкови фланга и да се отегля гордо развяла фусти, като голям пиратски капер.