Къде в Бургас (33)

• 99 859
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
В славейковското магазинче са само турски неща. Определено на Калоян препоръчвам магазина Peace

Да докладвам, ако някой го интересува. В Славейков до ВИК са турски Ариел и Омо 22 лв за разфасовка от 6 кг.

# 631
НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ НА РОДИТЕЛИТЕ ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА МАЙЧИНСКИТЕ И ДЕТСКИТЕ НАДБАВКИ
Скъпи родители от Бургас!! Докажете, че сте сериозни и се включете в нашата инициатива за града ни! За по-добра организация може да се присъедините към събитието!!http://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/events/157472324396736/
 Вярвам, че има сериозни хора, които са готови да търсят правата си не само във виртуалното пространство.. ами и в реалния живот!! Присъствието на всяка една от вас е от значение!! Ние не искам да идвате и да се карате, да викате, да опъвате плакати! Присъствието ви е достатъчно да докажете, че не сте съгласни с отношението на държавата към децата ни!! Споделяйте, разпространявайте.. за да има някакъв ефект!!

# 632
Фенси в стария мол вече е с детски кът и е страхотен за мъници!Условията им са мн добри!
Честит рожден ден на патерица на малкото ти момиченце  bouquet Благодаря ти, че сподели!
Някой виждал ли е сок от нар в био магазините и в кой точно магазин?

# 633
  • Бургас
Преди време бях питала за шивачката в "Галерия". Да споделя лични впечатления вече- много съм доволна, стеснявах си панталон и рокля. Панталонът го е преправяла почти изцяло, а изобщо не си личи, че е пипан. Много добре работи жената Peace
Магито, никъде не видях конкретни искания в тази покана /някак да каниш хора просто да протестират без конкретна цел и обосновка не върви/, то и мястото ѝ не е тук, та ще се въздържа от мнение по въпроса Tired

# 634
Фенси в стария мол вече е с детски кът и е страхотен за мъници!Условията им са мн добри!
Честит рожден ден на патерица на малкото ти момиченце  bouquet Благодаря ти, че сподели!
Някой виждал ли е сок от нар в био магазините и в кой точно магазин?
Благодаря много!
Ние не празнувахме там,а наше причтелче на същата дата родено.От тях имам инфото,откриването на детския кът бе на 15.10 и те бяха първите.От там им предложиха детско меню ,както и да бъде затворено само за тях,предлагат и аниматор на мн ниска цена(сравнено с това ,което съм ползвала с по-голямата ми дъщеря).Та бяха останали мн доволни!

Аз обаче понеже тук търсих детски кът ,та ще кажа че бяхме на този срещу новия мол М&М ,останахме мн доволни от всичко ,а цените бяха мн евтини .Имат сайт ,на който цените са им обявени в различни пакети,а на други места където звънях по телефона ми отговориха ,че само на място ще ми кажат цени  Crossing Arms ,та да си губя времето и да обикалям.
Надявам се да съм помогнала на някого с инфо.

# 635
Относно Божура (по -старата част както й казват)-наши приятелски семейства празнуваха там последната нова година.Ние решихме да отидем на 1.01 с идеята да останем ,ами като видях условията и се прибрахме обратно.Мн мн мизерно и старо е в стаите .Ресторантчетое една кръчма  с дива чалга .Та за банкета  прецени по колегите какво очакват-там е за безпаметно напиване ,евтино и без значение къде си .
Другото -има сайт ,изглежда в пъти по-добре ,ама не съм влизала вътре,тамм правят сватби доста лятно време. Peace

# 636
  • Бургас
Благодаря момичета...споделих за Божура,но колегите май са се ориентирали за Слънчев бряг-дата около 15 декември......

# 637
Разбрах, че най-после са затворили гнусния магазин Европа.Някой има ли представа какво ще правят на негово място? Бях чула, че ще е Лидл, ама дали?! newsm78

# 638
а за Сарата в Славейков някой знае ли какво ще става ?

# 639
а за Сарата в Славейков някой знае ли какво ще става ?
А Сарата в Лазур?

# 640
И нея ли зятвориха?

# 641
  • Бургас
Да! Най-после.  Mr. Green Само дано не направят мебелен /напр./ магазин на нейно място. Аз се надявам някоя читава верига да открие магазин тук. Не може в Лазур един нормален супермаркет да няма.  ooooh!

# 642
  • Бургас
Сарата във Велека също е закрита.Виждам,че текат ремонти.До колкото разбрах фирма "ПОНС" ще отваря там хранителен магазин.

# 643
  • у нас
Разбрах, че най-после са затворили гнусния магазин Европа.Някой има ли представа какво ще правят на негово място? Бях чула, че ще е Лидл, ама дали?! newsm78

От няколко места чувам, че ще правят Кауфланд.

# 644

От няколко места чувам, че ще правят Кауфланд.
Аз пък чух за Карфур.  Crazy

Всеки случай, каквото и да стане ще е по добре от Европа, надявам се.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт