Къде в Бургас (33)

• 100 509
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • До морето :)
От къде да купя мъжки, бял, обикновен панталон?  newsm78 Цял ден се чудя. Мъжът ми е готвач и му трябва чисто нов панталон, но да е нещо по-евтино, че на 20-тата минута ще е в лекета. Неговите работните просто е абсурд да ги изпера до съвършенство, пък ще е медийна звезда и няма да се излага пред чужденците.  Mr. Green

# 241
Има магазини за професионално облекло, в които приемат поръчки. Сещам се за един....от Новата поща като тръгнеш към у-ще В.Априлов /но вървиш по отсрещния тротоар/. Има един много висок блок, под който е този магазин. Пак там има и Дигитал център /дано си ме разбрала/

# 242
Благодаря за отговора.   bouquet
Разбрах, но панталона ми трябва за утре. Мъжка му работа, все в последния момент. Дали няма да имат и готово.  newsm78 Аз се сетих за такъв магазин май и в Акациите има, ще търсим.

# 243
От къде да купя мъжки, бял, обикновен панталон?  newsm78 Цял ден се чудя. Мъжът ми е готвач и му трябва чисто нов панталон, но да е нещо по-евтино, че на 20-тата минута ще е в лекета. Неговите работните просто е абсурд да ги изпера до съвършенство, пък ще е медийна звезда и няма да се излага пред чужденците.  Mr. Green

Ако влизаш в магазини втора употреба има голяма вероятност да намериш там.

# 244
Не се бях сетила за тези магазини, ще потърсим и там.   bouquet

# 245
Не се бях сетила за тези магазини, ще потърсим и там.   bouquet

От миналата седмица целият втори етаж на Краснодар е втора употреба.

# 246
Момичета,
не знам темата дали е за тук, но спешно се нуждая от добър невролог. Ако може и координати.
Благодаря Ви!

Д-р Лидия Дренчева, поликлиника "Бургас" срещу "Космос". Прави и доплер.
0888 735 978

Благодаря!

# 247
  • Бургас
От къде да купя мъжки, бял, обикновен панталон?  newsm78 Цял ден се чудя. Мъжът ми е готвач и му трябва чисто нов панталон, но да е нещо по-евтино, че на 20-тата минута ще е в лекета. Неговите работните просто е абсурд да ги изпера до съвършенство, пък ще е медийна звезда и няма да се излага пред чужденците.  Mr. Green

Ако ти трябва професионално облекло на ул."Княз Борис", на 50м. преди да излезеш на ул."Мария Луиза" /бивша "Москва/ има няколко магазина за работно облекло.

# 248
Мъжът ми си е купил панталон от някакво магазинче до Битака. Мислех, че ще е голямо лутане, ама явно е късметлия.  Laughing

# 249
Къде да намеря козметиката на Decleor и Sephora тук, по специално почистващите средства за лице и кремовете ме интересуват?

# 250
  • Paris
Къде да намеря козметиката на Decleor и Sephora тук, по специално почистващите средства за лице и кремовете ме интересуват?
Decleor в Дъглас-Плаза. Peace
Сефора само в Сефора. В Бургас няма.

# 251
Здравейте, откъде да си намеря чорапогащи за бременни и то от ликра, тъй като ще ми потрябва за официален повод?

# 252
  • Бургас
трябва ми детски стол за бюро. в метро има ли и детски?

# 253
Здравейте!!Някой знае ли, къде в Бургас (или в някой сайт) мога да намеря спортен мъжки екип в сиво и синьо, нещо като реплика на adidas?

Последна редакция: сб, 08 сеп 2012, 22:42 от jhkt

# 254
Здравейте, търся компютърен/интернет клуб  в Бургас, ще съм много благодарен ако можете да ми кажете такива места. Претърсих търсачките и каталозите, но не открих никаква информация Sad

Общи условия

Активация на акаунт