Къде в Бургас (33)

• 99 968
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Някой по-назад беше питал как да се отърве от  стар хладилник, ето тук нещо по въпроса, но трябва да пишете или позвъните на сайта, за да дадат контакти:
http://e-burgas.com/?p=29151

# 421
В коя верига продават червилата на Мода?

Сама си питам и сама си отговарям. В Карфур и DM  ги няма.  Grinning
Остава да проверя в Лили.

# 422
# 423
  • Бургас
Момичета знаете ли къде има точилар?

Близо до АГ клиниката на д-р Михайлов в един блок,падащ се отстрани на клиниката.Мисля ,че имаше табела.

В момента не мога да дам повече информация,защото съм ходила само веднъж.

# 424
  • Бургас
Къде да намеря мъжки клин, дължина до коляното?

# 425
Галчудо HugМного ти благодаря! Simple Smile

# 426
  • Бургас
Момичета, сигурно хиляди пъти сте коментирали йога центрове в града. Обаче ми трябва нещо във Възраждане и ако има възможност бих искала да посещаваме йогата с малкия заедно. Ще препоръчате ли нещо?

Аз ходя тук:   www.shanti-ananda.info

Започнах втора година и се чувствам много добре.

Провеждат занимания на няколко места в града, а от началото на месеца стартира и курс за деца, но мисля, че той ще е само в СЦ Изгрев

(което  въпреки че може да ви се стори далеч е доста удобно, защото пед**сите с паяка там не се мяркат толкова много)

# 427
  • София
Момичета, проверих в Младежкия културен център - вътре е Йога студио Буда - www.yogaburgas.com - всяка последна събота на месеца има йога за деца и възрастни от 17.15 ч. Таксата е 5 лв. за дете, а възрастният е гост. Заниманията протичали повече под формата на игра, инструктурката беше страшно любезна по телефона, мисля да пробвам.

# 428
Искам да споделя нещо с вас, макар и не точно по темата, но все пак се случи в един бургаски магазин.

Отивам в магазин Ванеса зад новия БСУ да си купя червило Мода.
В магазина имаше 2- ма мъжа. Единият искаше някакъв конкретен мъжки парфюм, а другия търсеше дамски парфюм до 40 лв за подарък.
Вътре 2- ве жени, едната продавачката, другата говореше по телефона и се разправяше за някакви доставки и поръчки, подозирам от поведението й, че ще е била собственичката.

Докато аз си гледам мострите на червилата, на мъжът който си търсеше конкретен парфюм, магазинерката каза, че от него имат мостра, но тя е без опаковка и без капачка. Мъжът пожела да го види, дадоха му го, погледна го и очевидно не го устрои варианта и не го купи. Излезе от магазина.

Вторият мъж, който търсеше дамски парфюм, пожела да види един след друг 4-5 парфюма. Обслужването му трая не повече от 4-5 минути. И той не хареса нищо и излезе от магазина.

Аз продължавам да гледам мострите. Поисках да видя и гланцовете. Продавачката троснато ми показа една поставка с 5 гланца на другия край на витрината и каза, че само това били. В това време тази, която ще наричам "собственичка", приключи с поръчките по телефона и се обърна към продавачката, цитирам разговорът:

- Тоя що не купи мострата?
Продавачката- А, ми на само я гледа, какво й гледа, какво се прави, че разбира.
- Те всички вече мн разбират. Ами, оня другия? Той колко парфюма видя и той нищо не взе.
Продавачката- Ами, да тоз искаше да види, оня искаше и нищо не взе.
- Той оня, ако беше хитър щеше да вземе мострата, защото те е без пари. Пръдльо.

При което аз вече не се сдържах и се опитах да им обясня, че в присъствието на клиент в магазина не могат да обсъждат така хората и да ги обиждат най-малакото защото ще си подритнат авторитета на магазина. Собственичката се ококори. Магазинерката се сконфузи и млъкна. След това първата отново тръгна да ми обяснява, че видиш ли колко лоши били клиентите, а те какви жертви правели за тях, и колко мн трябвало да понесат. Това гарнирано с тежки въздишки.

От мн години не бях ходила в този магазин, но сега се сетих защо имах горчив остатък в устата си. Последният път преди 5-6 години имаше едни млади девойки, чийто обслужване пак беше същото. Поне аз като съм ходила.

Съжалявам, че ви занимавам, но останах потресена.

Последна редакция: чт, 27 сеп 2012, 15:50 от Анонимен

# 429
  • Бургас
Да, наистина обслужването там е отвратително. И как да купиш нещо, когато те карат да се чувстваш като натрапник и досадник. Българите ако знаеха как се прави бизнес и как се кътат клиенти, щяха да връзват и да цъфтят. Ама пусти балкански манталитет  Simple Smile
EliMery, ти си ходила там, но съм много доволна от магазинчето за козметика срещу Славейковото пазарче. Продавачката /незнам дали не е и собственичка/ е винаги супер любезна, усмихната и те консултира добре.

# 430
Да, наистина обслужването там е отвратително. И как да купиш нещо, когато те карат да се чувстваш като натрапник и досадник. Българите ако знаеха как се прави бизнес и как се кътат клиенти, щяха да връзват и да цъфтят. Ама пусти балкански манталитет  Simple Smile
EliMery, ти си ходила там, но съм много доволна от магазинчето за козметика срещу Славейковото пазарче. Продавачката /незнам дали не е и собственичка/ е винаги супер любезна, усмихната и те консултира добре.

miss july , аз исках и гланц да си купя и дори се загледах в още един цвят от червилата, но след случилото се извадих 2,50 лв да си платя и червилото и им казах "довиждане".

Утре ще отида до Славейковото пазарче да си допазаря Simple Smile

В тази голяма конкуренция им се чудя как смеят така да се държат с клиентите си. Очевидно, че са мн изнервени от спадналия оборот, но лично на мен повече крака ми няма да стъпи там. Апропо, преди известно време някъде четох оплакване и от Ванесата на Ботева. Ставаше въпрос не само за лошо обслужване, ами продавачката не давала на майките да влизат с количките вътре, че и цапали плочките. Даже не знам дали нямаше подадена жалба в някоя от комисиите.

# 431
  • Бургас
Аз така спрях да ходя в един фризьорски салон: фризьорката така оплю клиентката преди мене,  (жената беше родила наскоро, и по време на бременността не беше си подстригвала косата),  че на мен в главата ми се въртеше единствено мисълта какво ли ще каже на следващата клиентка за мен.

# 432
Elymery, собственичката на Ванесата е една лелка с руса чуплива коса и ококорени очи със някакъв син молив все ходи. Само тя ще да е била. Много е дразнеща. Аз преди редовно си пазарувах от там ама то такава теснотия и едното от едната страна, другото от друга ... да се въртиш като гламав  ooooh!
Сега ходя в три козметики. Едната е тази, която е в Престиж на Младост. Другата е Лили, а третата - до Билла в Славейков (по-точно до кафе Чери). Там е много приятна продавачката (собственичка е май) и е много заредено.
Между другото преди малко бях в Лили и ако ти бях прочела поста по-рано, щеше да проверя. Обаче то май освен по рекламните стелажите на марките, другаде няма наредени червила, а Мода нямат стелаж. Кажи какви са отзивите, че толкова усилено ги търсиш Simple Smile Да си вземе и ние Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 сеп 2012, 20:48 от skica

# 433
  • Бургас
Галчудо HugМного ти благодаря! Simple Smile

Намери ли го ? Слиза се в мазето,там е работилницата.

# 434
Галчудо,още не съм ходила.Не ми е останало време.Иначе ножовете ми са в колата.Някой ако ми види багажника .... Joy
Ще го намеря миличка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт