Къде в Бургас (33)

• 99 797
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Стана реч за полските детски обувки. Богат избор на по-нсики цени открих в едно магазинче, което се намира на улицата към църква Кирил и Методий, тръгвайки от Ларгото.
Цените са много добри, под 20 лв, не остъпват на тези на Илинор с цена до 30 лв.
Намерих ги и в нета - http://www.zetpol-bg.com/?file=kop6.php , полския сайт http://zetpol.pl/.

И другите - http://www.mb-obuwie.eu/kolekcja.html

Иде реч за текстилни обувки.

Купувала съм доста пъти и от тези, също са много добри, но казват, че Бифадото били една идея по-добри.

# 451
къде в Бургас ще ми препоръчате да отида
трябва ми зоомагазин където да има пинчери или помсове
Благодаря Ви

# 452
  • Бургас
И аз да попитам - къде по-конкретно е човека, който лекува брадавици и бенки? Казаха ми някъде около Краснодар.

# 453
Добро утро! Продават ли някъде креп хартия, но от дебелата. Тази с която правят букети. Намерих онлайн магазини извън Бургас, но ми трябват 4-5 листа за лична употреба и не ми се плаща доставка, по-скъпа от самата хартия.

# 454
Можеш да провериш в Армстронг център /до Етнографския музей/ В сайта пише, че имат
Има ли в Бс иглотерапевт?

# 455
  • Бургас
И аз да попитам - къде по-конкретно е човека, който лекува брадавици и бенки? Казаха ми някъде около Краснодар.
ходила съм преди години, но адрес не зная, блокчето е на една уличка в края на Фердинандова вдясно като завиеш, блокчето е успоредно на Фердинандова, на ъгъла имаше магазин за хр- стоки  мисля, най-добре му се обади по телефона

# 456
Бясна съм #Cussing outКъде да се оплача от тези безумни сирени? Детето ми както спеше направо скочи и сега трепери и ме стиска....Да ви ....тъпанарите! Какви сигнали за тревога тествате, като една пожарна със стълба няма в този град #2gunfire #2gunfire

# 457
  • Бургас
Привет, търсачката не ми каза много, затова да попитам набързичко, ако някой има идея - магазини за дрешки втора употреба - маркови, или по-качествени, не от тези, разхвърялни навсякъде? Благодаря ви и хубав ден   bouquet

# 458
Привет, търсачката не ми каза много, затова да попитам набързичко, ако някой има идея - магазини за дрешки втора употреба - маркови, или по-качествени, не от тези, разхвърялни навсякъде? Благодаря ви и хубав ден   bouquet
нз може би магазина в славейков до билата  newsm78 ако е отворен изобщо
ако си решила да ходиш в магазина зад общината - вече го няма
и магазина до болерото до кафето Тандем и там го няма...
нз за дрехи втора употреба други не се сещам
или пък магазините в уличката до църквата Кирил и Методий мисля че са два или три магазина малки...  newsm78 не знам не съм влизала в тези магазини само като минавам съм ги виждала отвънка но за вътре не знам :X

# 459
Бясна съм #Cussing outКъде да се оплача от тези безумни сирени? Детето ми както спеше направо скочи и сега трепери и ме стиска....Да ви ....тъпанарите! Какви сигнали за тревога тествате, като една пожарна със стълба няма в този град #2gunfire #2gunfire

То аз се разтреперих, а какво остава за децата  #Cussing out

Пълна идиотщина, ама така е в полицейските държави  #2gunfire

Някъде уведомяват ли преди това, че ще правят проверка на тия сирени?

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 16:51 от Анонимен

# 460
И тук да попитам!
В момента пренареждам гардеробите и голяма част дрехи се оказват излишни.
Имам две торби детски рдешки, които са в добро състояние, една торба обувки и много дрехи за възрастни.
Свиди ми се да ги оставя до казана. Иска ми се да ги дам някъде, на някой...  newsm78

# 461

То аз се разтреперих, а какво остава за децата  #Cussing out

Пълна идиотщина, ама така е в полицейските държави  #2gunfire

Някъде уведомяват ли преди това, че ще правят проверка на тия сирени?

Уведомиха снощи, по бТв новините

# 462
  • Бургас
Привет дами  къде в Бургас  има магазин за пердета може да са  и скъпи

Peace  bouquet Peace  bouquet Peace

# 463
Привет дами  къде в Бургас  има магазин за пердета
Домко, Баумакс, Айко, Зодиак, ако не бъркам името

# 464
Привет дами  къде в Бургас  има магазин за пердета може да са  и скъпи

Peace  bouquet Peace  bouquet Peace

Разгледах всичко в града миналата година и  това, което покри критериите ни, беше единствено в Домко. Там има от най-нисък до най-висок клас. Така че, ако не ти се обикаля, директно там.

Общи условия

Активация на акаунт