Къде в Бургас (33)

• 99 831
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Къде продават козметика Gosh?

# 661
  • До морето :)
Къде в Бургас най евтино мога да си принтирам едни лекции? Дигитал-а ли? Желателно е да е в центъра. Simple Smile   bouquet

# 662
  • Бургас
Някои неща на Gosh съм мяркала в козметичното магазинче в центъра, диагонално на Триа, до тоалетните. Намира се между магазина за дрехи и магазина за обувки. Дано обясних добре.  Embarassed
И на още едно място съм виждала преди месец стелаж на Gosh - в магазина под хотел Plazza  на Богориди.

# 663
  • Бургас
Някои неща на Gosh съм мяркала в козметичното магазинче в центъра, диагонално на Триа, до тоалетните. Намира се между магазина за дрехи и магазина за обувки. Дано обясних добре.  Embarassed
И на още едно място съм виждала преди месец стелаж на Gosh - в магазина под хотел Plazza  на Богориди.

Да, сетих се koe e магазинчето до тоалетните.  Peace
За магазина в хотел Плаза и аз се бях сетила, там много отдавна наистина съм виждала продукти на Гош, но не знаех дали все още продават.
Ще ги проверя.  Peace

Нещо към Славейков, Изгрев?  Grinning

# 664
Търся учител по ДАТСКИ език!!!

# 665
  • Бургас
Мисля, че Gosh имаше и в един магазин в Славейков, в новите кооперации до Билата. Входа на магазина е от страната на паркинга на Билата. До него има банка /мисля, че беше ПИБ/, а малко по-надолу има един сравнително голям магазин за детски играчки.
Надявам се, че обясних що годе добре  Rolling Eyes

# 666
Мисля, че Gosh имаше и в един магазин в Славейков, в новите кооперации до Билата. Входа на магазина е от страната на паркинга на Билата. До него има банка /мисля, че беше ПИБ/, а малко по-надолу има един сравнително голям магазин за детски играчки.

Това помещение вече е застрахователен офис.  Peace
Продавачката беше една досадна лигла, а собственичката - превземка. Grinning Нали за него говориш?

# 667
  • Бургас

Продавачката беше една досадна лигла, а собственичката - превземка. Grinning Нали за него говориш?

Не знаех, че вече не е козметичен магазин. От доста време не съм минавала от там.
Просто преди време самата аз бях питала за тази козметика и някой ми беше казал, че се продава в този магазин. Явно трябва да си актуализирам инфото. Съжалявам за неволното подвеждане  Embarassed

# 668
Продавачката беше една досадна лигла, а собственичката - превземка.

Joy      Така си беше! 

# 669
 Не знам за каква козметика на Гош се пита, но някои неща има в парфюмерията, която е в кооперацията от другата страна на Билата. Блок 79 се води.

# 670
  • Бургас
Здравейте!
Събирам инфо за  диетолог/специалист обмяна на веществата в Бургас.
Много благодаря предварително. Hug

Другото ми питане е за Бургаснет и по-конкретно за цифровата телевизия, която предлагат. Ние от интернета сме доволни, но засега събирам отзиви и за качеството на телевизията. Ще бъда благодарна за мнения. Hug

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 19:19 от bissera

# 671
 Винаги съм хвалила интернета на Бургаснет, най-близката ми приятелка си пуснаха и цифровата им и са изключително доволни, качеството е перфектно. Аз лично съм решила да ползвам услугите им отново веднага щом ми изтече договора със сегашния ми доставчик.

# 672

За продавачката и собственичката без да знам коя коя беше само мога да кажа, че наистина нещо им хлопаха дъските. За съжаление обаче продаваха козметика, която сега не мога да намеря никъде.

# 673
  • Бургас
къде мога да намеря хартиени торби,като тези които дават в бутиците,а ве4е и в пове4ето магазини?

# 674
  • Бургас
къде мога да намеря хартиени торби,като тези които дават в бутиците,а ве4е и в пове4ето магазини?

В "Метро" има големи, но са с тяхната реклама. Иначе са изключително издръжливи.
Иначе можеш да си поръчаш в печатница. Мога да ти дам телефон на лични където съм виждала такива торби да правят, да питаш - не знам какво точно ти трябва.

Общи условия

Активация на акаунт