ЯНУАРСКАТА тайфа стяга се за есента

• 36 019
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • Русе
Честита бебка на Лорини! Да са живи и здрави цялото семейство и все така щастливи заедно!

# 406
  • Пловдив
Честита бебка на Лорини!!!Много здраве и късмет на цялото им семейство!

# 407
Честита малка принцеска на Лорини!!! Heart Eyes

Жива и здрава да ви е! Много радост, много усмивки, много щастие да ви носи! Всичко най-хубаво ви пожелавам!  Hug

Чакам подробен разказ и снимки, снимки, снимки!!!  Hug Hug Hug

Наздраве!  Hug

# 408
  • Варна.....
Добре дошла на Аничка!!
Много да радва мама, татко и кака!!!

# 409
Честита радост на Лорини и на цялото семейство! Да ви е жива и здрава бебка Ани, да расте много щастлива, усмихната и красива като мама и кака. Целувки и ви очакваме съвсем скоро с разказче и снимки   bouquet Hug

# 410
ОБЕЧАААМ ВИИИ...кърмим се, гушкаме се...всичко беше много добре...от вкъщи и разказче...

# 411
  • Варна
Ееххх, Лорини, честита рожба!!! Да е много здрава и щастлива!!!
Ех, че хубаво ми започна деня!

# 412
baloniЧЕСТИТО И ОТ НАС Лорини! baloni
Да сте живи и здрави и прекрасно детство с много приключения на Аничка. newsm32

# 413
Честито на Лорини и цялото семейство!

Да са здрави и щастливи!   bouquet

# 414
Добре дошла на малката Ана!!! Честито Лорини,бързо възстановяване и много радост да ви носи новият член на семейството!

# 415
Честито на Лорини!!!Нека Аничка да е жива,здрава и да носи много радост на цялото семейство!!!

# 416
  • София
Лорини, голяма девойкка тази Аничка - още веднъж да я нацелуваш от нас...как ми се е домачкало бебешко. Евчето само ме омайва, че и като певица Simple Smile И на Ани няма да и простя Simple Smile
Брех, да ражждате по- често, че я що народ се появи ;р Айде да не е еднократно Simple Smile

# 417
  • Ловеч
Честит Рожден ден на Гери!С най-добри пожелания и весело изкарване!

# 418
Йеееее  Party Честито бебе! Ех че е голямаааа! Simple Smile)))) Живи и здрави и чакаме разказ Simple Smile

# 419
Честита втора принцеса на Лорини! Да им е жива и здрава! Чакам и аз с нетърпение разказ и снимки!

Общи условия

Активация на акаунт