Има една петъчна тема в клюкарника - може да ви разведри.
.

- всъщност защо си мисля, че има такъв магазин в Гранд мол?
. Съвети няма да давам, защото не ви познамвам лично като хора, нито теб, нито него, а и не съм се сблъсквала лично като майка с отношения с дете-тийн /дай Боже да разбера какво е де
/, но мога само да кажа, че факта, че именно ти си му майка няма кой и какво да промени- в смисъл, че според мен каквото и да става и през каквито и етапи да преминава той, все ще присъстваш в живота му като майка и това няма какво друго да го замени. Това, което ти му даваш като негова майка, никой друг не може да го направи. Това за мен е сигурно. И искам да ти пожелая да намериш този ткаа търсен баланс и нещата скоро да придобият друг вид в отношенията ви
. 

. Другата седмица очаквам на мъжа ми да одобрят кредита и да превеждаме първата вноска, и съм на вълна сметки за ремонти и кое, от къде да се вземе и кое колко ще излезе, луда ставам
. Усещам как сме се изнервили с мъжа ми и от най-дребния повод започваме да си повишаваме тон, нищо, че си се радваме де. Ама явно няма как да е по друг начин, не зная
, не иска да заспива пак до много късно, отговаря ми като й се карам или я моля да направи нещо....искрено се надявам, че от утре като тръгне, нещата пак се влязат в релси, а и този път няма да се разболява за по-дълго
Иначе за подарък за Коледа й избрах този зъболекар, дето му се правят пломби от пластелин, че тя напоследък много играе на докторка
. 
Днес спретнах една от твоите вкусотии ,но няма да споменавам подробности ,че има кърмачки 
Стискай зъби, ще мине!

В резултат на което -твоето кръвно се е нормализирало-нейното е повишено