Юлчето за плаж се стяга и на сянка се изтяга :)

• 68 490
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Ние сме без памперс от един месец. Съдейства ми детето изцяло, пишка и ака вече на голямата тоалетна с адаптер. Навън пишка без проблем. Обаче не си казва сам. Аз го карам да пишка през около два часа и той изпълнява, за акото си казва "има ако". Но не го ли изпишкам, ще се напикае. Не може още да ми каже преди да е свършил работата, а казва "има чиш" в момента, в който вече е започнал да пишка. Има ли и други като нас?

# 151
Честита рожба и на Василена! Да ти е жива и здрава малката Ева и много да те радва!

И ние вече сме без дневна пелена. А само преди месец ми се струваше мисия невъзможна. Оставих опитите за около две седмици, за да позабрави, защото и тя се стискаше.
В началото я събличах и пикаеше права във ваната, като момченце Crazy Вече сме на фаза седнала на тоалетната чиния. Адаптера не го ще, пикае "като мама"  Laughing
Понякога имаме и инциденти, но все по-рядко. Е, и голямата работа все още я вършим в гащите, и вечер сме с памперс, но ... едно по едно Baby steps

Miii срамува се детето, затова плаче. И Маринела като се изака в гащите плаче, всеки път, а не съм и се карала досега.

# 152
  • в Кошера
И ние сме изцяло без дневна пампа от 1-ви септември.  Flutter Следобедния сън също е без. Нощем й слагам, не се е изпускала нито веднъж, та мисля от октомври да не й слагам вече. Пишка преди да заспи и чак на сутринта.  Peace

Последна редакция: ср, 19 сеп 2012, 18:20 от Tyra

# 153
 Благодаря и аз на всички за пожеланията!
Павел е без памперс от юни месец, следобедния го махнахме почти веднага след дневния, а от месец и нощния и беше почти без инциденти, не съм настоявала, махнах го, защото си казваше и беше безсмислено да спи с него, но тука от скоро започна да се буди и да плаче, мисля че сънува и кошмари и докато каже, че му се пишка и се напишква, после настава един рев, никой не му се кара, но явно се чувства виновен. Надявам се тези напикавания да не са свързани с бебето!

# 154
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Честити бебенца на Мии и Василена и от мен! Да ви растат здрави и щури хихи
Бургас?! Срещичка да си спретнем? Предлагам Корабчето за дневно занимание и да продължим програмата с Рубаят.  Кажете кой ден ви е удобно аз до края на септември съм в компенсации  Mr. Green
Горе-долу сме си ясни кои сме, но все пак пишете дати и възможност на лични, аз ще направя резервациите  Wink

# 155
Привет и от нас. Габи както бях споделила и преди е без памперс и през деня и ноща от юни. Вече изкарахме една седмица на ясла, бибата и кърпата с които спи ги оставяме на мечо да ги пази, как я приспиват там без тях идея нямам, но от първия ден си остана да спи и я взимам към 16 часа, постепенно ще изместя към 17.00. Нямах време да чета назад, но честито на обебилите се , рождениците и всички имали повод да празнуват. Имам една молба колко сребърна вода се даваше при хрема, да знам за всеки случай,  че само ме плашат с тази ясла, че все със сополи ще си ходим.

# 156
  • Пловдив
Ето го и наш Борко със снимка от последната му фотосесия!

# 157
  • гр.София
noriscat страхотни сте, много е сладък  Hug
Маги ходи вече 2 седмици на ясла и се чувства супер, не е ревала изобщо, адаптацията ни премина супер, лелите са очаровани от нея  Mr. Green Яде всичко без проблем и сама даже, обува се вече пак сама  Crazy не дава нищо да и помогна, само ми казва "Аз мОгАм сама"  Laughing

# 158
noriscat, адашчето много сладък  Heart Eyes

Следя с голям интерес как се адаптират дечицата ви в яслата, така че пишете Simple Smile

# 159
  • Пловдив
Здравейте, аз влизам на бързо да се похваля, че днес Борко не плака като го оставях на яслата. Това му е втора седмица и до сега всеки ден плачеше. Днес само повтаряше "Мама земи ясата?" и аз "Даааа, мама ще те взме от яслата!" и така 100 пъти  Simple Smile

# 160
  • гр.София
noriscat и Маги така повтаряше в началото "Мама-тати доди вземе Маги" много са сладки милите  Heart Eyes
Нас ни приеха в държавна градина и сега ми е пък притеснено как ще е там, от частната съм много доволна, но ще се записваме там няма начин   Mr. Green най-се притеснявам от болестите, макар, че и частната се поразболяха някои деца, нас ни пропусна да не повярваш  Grinning
Я кажете в държавните градини искат ли ви хигиенни материали, че на мен са ми записали на един лист, всеки месец какво да носим: 4 рула т.хартия, 10п. носни кърпи, 1п. голям мокри кърпи, 2 кух.ролки, 1п. салфетки  #Crazy егати чудото, то в къщи за месец толкова не изразходваме  ooooh!

# 161
desivalko, във всеки град май е различно. При нас, в Пловдив, кметът забрани изрично да се събират пари и материали от родителите за каквото и да е, освен за театрални билети. Преди това всяка година, в началото, ни съдираха по една кожа от гърба за какво ли не. Така че този списък /за София/ хич не ме учудва. И тук беше така.

# 162
  • в 1001-та нощ
ние също носим какво ли не, вкл купувахме матраци

наредбата да не се събират пари - мисля е за всички или поне за София важи  Peace

# 163
Я кажете в държавните градини искат ли ви хигиенни материали, че на мен са ми записали на един лист, всеки месец какво да носим: 4 рула т.хартия, 10п. носни кърпи, 1п. голям мокри кърпи, 2 кух.ролки, 1п. салфетки  #Crazy егати чудото, то в къщи за месец толкова не изразходваме  ooooh!
doh

Ама то и лелите деца гледат у дома, като се замисля...

# 164
  • гр.София
doh

Ама то и лелите деца гледат у дома, като се замисля...
И аз си помислих същото  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт