Юлчето за плаж се стяга и на сянка се изтяга :)

• 68 810
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Хайде Tyra ти си наред  Mr. Green

# 541
  • в Кошера
Хайде Tyra ти си наред  Mr. Green

След теб.  Mr. Green

# 542
Скарли честита лентичка и на теб! Желая ти лека бременност и за финал едно спящо и не толкова ревящо бебе Wink

# 543
Честито и тук,Скарли  bouquet

# 544
  • в 1001-та нощ
Към бременните Юлски мами - сега пишете или и в новата отчетна за бъдещото бебенце?

# 545
Аз не пиша..

# 546
  • в 1001-та нощ
и на мен ми се струва, че нуждата да си в подобна група е по-силна, когато всичко по темата е непознато и имаш потребност и от подкрепа, споделяне ....

# 547
Аз пиша.
Бременност с бременност не си приличат, ние самите както и нуждите ни сме различни през различни периоди от живота ни, така че не мога да се съглася с горе написаното Peace

Последна редакция: сб, 13 апр 2013, 00:09 от Kosty

# 548
  • в 1001-та нощ
аз си мисля, че при първата повече бих имала нужда да питам и споделям, а при втората да подкрепям и помагам  Hug но това са хипотези  Blush

# 549
Пиша и в двете теми-в "августинчетата" вече 7 години.Негласно с много от мацките станахме близки,помагали сме си в много моменти,по въпроси касаещи не само дечурлигата Peace
С годините темата много оредя,но за радост останаха готините Hug

# 550
здравейте мацки! загубих се направо аз:) мама беше тук за доста време (повезе от месец) и хептен не с емяркам по форума,а и съм се захванала с 300 неща.абе не е като преди,когато си бременеехме заедно......то много от вас и втори път бременяха и родиха,а гледам и потретили има:) тук е мястото да честитя на диването и скарли!   bouquet

аз май нямам кой знае какво да кажа.растем и помъдряваме.детето е добре и се развива,но.....много глезен! в лошия смисъл на думата.изпускам му края и станах от онези майки,които постоянно се борят с детето си/звяр.навън ме е срам от хората,а вътре изпадам в отчаяние и истерия.на никакви тактики не подлежи,а моето търпение направо свърши.ще го водя на психолог май.прекалено дълго време го гледах сама и изключително аз.явно си има значение смесването с чужди хора.ще го записвам и на плей група надявам се.есента ми бе отказано поради липса на места.сега пак направих запитване пък дано го вземат.
братчета и сестричета не плануваме.планувам да работя нещо.вече и работя де,но е далече от това което искам,а и е само вечер за 2,5 часа (и преди съм казвала),записах се на курс за маникюрист и дори го свърших.сега трябва да ида д аме изпитат,но не съм готова.за щастие няма срок кога да стане това.на 5-ти до 14/ти май ще ходим на почивка.май ви казвах.нямам търпение,защото полудях в тази държава! полудях и от скуката на ежедневието ми! довечера с еканим д аизлизаме.една приятелка-българка ми каза,че друга пък на нея казала,че тази вечер в някакъв бг бар ще има жива бг музика.организирах преспиването на детето при семейството на бебето,което гледам денем в нас (над година вече го гледам.не съм го сменила) и ще сме ергени довечера по план.на мен настроенията ми варират рязко,та да видим дали няма да с еоткажа:)

горе-долу това е отчета от мен.ако съм пропуснала нещо важно моля д аме извините,но не съм чела назад много какво сте писали!

# 551
  • в 1001-та нощ
успех на изпита и да се похвалиш  Hug

Калоян се глези, като ходи при леля си, после е нетърпим ...  ooooh! но за 20 минути влиза в релси  Blush

много ислка да помага и да участва в домакинството - да мие чаши (виждал е баба си да го прави), да реди съдомиялната, да я пуска и отваря, да носи прането с коша, после го вкарва .... да хвърля боклук в коша ....

уча го да си прибира играчките под форма на игра  Blush спокойни са нещата с него  Hug

# 552
Scarly честито и на теб, здраво и послушно бебенце на финала.
Аз тук се присъединих доста късно и рядко пиша, но в групата на малката сме супер активна дружинка и е много весело.
Точно от вчера и Лори започна да се тръшка и глези неочаквано упорито и днес вечерта водихме разговор, дано да е успешен  Simple Smile

# 553
  • в 1001-та нощ
ревнува ли каката?  Rolling Eyes държи ли се, като кака  Hug

# 554
Тя е много добричка и послушна, играят си с малката, понякога ,сравнително рядко, се карат за играчки,но иначе е грижовна и много обича сестра си............. Но се ядосва, защото не ходим на разни площадки и места където тя иска. Имаме един кораб в градината до нас и тя иска да се катери, но там се събират по-големи деца и не смятам,че е подходящо, освен това миналата седмица падна и си удари нослето точно там докато аз бях с гръб и се занимавах с малката. Искаше да скача на батут някакъв са опънали, но и там имаше големи (миналата година я ритаха, блъскаха, не мога да я зарежа там сама,не мога да ги пусна двете все още  Crazy
За това гледам да сме основно по голи площадки и полянки  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт