Водата не може да променя "кристалната си структура", просто защото няма такава. А и когато водната молекула си промени структурата, тя се превръща в нещо друго, но не остава вода. Тези неща се учат в 7 и 8 клас по химия. Който не е внимавал в час тогава, сега дава пари за интервюта при класически хомеопати или за това да му динамзират хомеопатичини препарати он-лайн. Това последното е много модерна услуга напоследък. В случая изобщо не говорим за лекуването на подобното с подобно, а говорим за това дали има и една молекула в "лекарство", което има разреждане 200 СН. Няма да влизам в математически разсъждения, за да показвам колко огромно е това число, нито пък ще се впускам да обяснявам числото на Авогадро (което показва броя на градивните частици в определено количество вещество), защото няма смисъл
Който го интересува, ще си намери нужната информация, ще си я прочете, ще си я "смели" и ще си вземе решение
,а това динамизиране от разстояние и он-лайн ме хвърли в джаза
, ако не знаеш само да кажа,то се постига чрез сукусии-т.е удряне на шишенцето с ХЛ в ръката ,така се променя малко потенцията, а как става от разстояние по новата мода идея си нямам и няма нищ общо с хомеопатията, тук може би се бъркаш с някакви врачки ли ,да да знам и аз,объркваш ме...............предполагам защото не си чела нищо по въпроса след 7,8 клас ,пък искаш да изразиш все пак позиция в което няма лошо

Човек с претенции, че е запознат много добре с дадена материя би трябвало сам да може да си потърси и отсее нужната информация
нека всеки сам преценява как и с какво да си лекува децата
съвсем сериозно,именно защото при мен е отсята ненужната информация нямам идея за такива услуги за които говориш,явно и ти щом не можеш да ги подкрепиш с някое линкче да видим на какво му викаш ти хомеопатия и що е то динамизиране на лекарства он-лайн, понеже това е лишено от логика,по нагоре обясних как се потенцира лекарство