Юлчето за плаж се стяга и на сянка се изтяга :)

• 68 491
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
мързел,честит рожден ден! здраве на теб и всички,които обичаш пожелавам!

гледам новото заглавие (което ми излиза само на нови отговори по моите теми,а тук чета старото на самата тема) и си мисля "кЪв плаж,кВо слънце,кВи сенки,бре момичета? аз мухлясаааааах! студ на кутиики е тук! още си имаме и парно и то на макс.е....ходя по къс ръкав в нас де,но аз цяла зима така си ходя.признавам пролет и лято когато изключа парното и пак съм на къс ръкав. казвала ли съм ви,че тук последните години лято май няма? дори и пролетта зачезна нещо......

# 646
Мързелче, честит рожден ден и от мен! Всичко най най ти пожелавам   bouquet

Маритке, не знам при вас какво е времето, но ние вече 3-4 пъти ходихме на плаж. Направо е разкошна пролет! Вчера даже убихме цял следобед на басейна до нас. Тази седмица обаче го дават кофти времето. Дано се оправи, че уийкенда сме на концерт на Депеш и не искам да ме вали (не че ще ме откаже да ходя, де  Mr. Green)

# 647
Мързелче, честит рожден ден и от мен! Всичко най най ти пожелавам   bouquet

Маритке, не знам при вас какво е времето, но ние вече 3-4 пъти ходихме на плаж. Направо е разкошна пролет! Вчера даже убихме цял следобед на басейна до нас. Тази седмица обаче го дават кофти времето. Дано се оправи, че уийкенда сме на концерт на Депеш и не искам да ме вали (не че ще ме откаже да ходя, де  Mr. Green)

ами за зимно яке е.есеки божи ден.и докато бяхме на почивка е било такова.ами просто не се е изпролетило още! до скоро нямаше и много шума,да не кажа хич по дърветата.като се върнахме от почивката поне тоа беше станало-сега е зеленко.плаж е далечен мираж за нас.

# 648
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Теди, лека и успешна бременност! Междудругото на мен и двете бремености ми бяха свързани с много неразположения - гадене, ниско кръвно, постоянно нещо ми миришеше, да не казвам, че на моменти съм имала непоносимост и към собствената си миризма. А дали по-различно съм миришела тогава или ми се беше изкривило обонянието, не знам.

Това с миризмата е ужасно, в момента ми е точно такова. Имам чувството, че не усещам хубави аромати, само лоши, не знам защо така. Вчера си заврях носа в една от градинските рози на майка ми и нищо не усетих, а тя твърди, че е много ароматна, обаче цигарата на съседа, в съседния двор я усетих зверски  Sick 

Маритка, за това я харесвам България, плаж, море, хубаво временце, зеленко и т.н. Все повече, обаче се убеждавам, че не искам Борко да живее в тази държава.  Tired

# 649
ето ме! да ви се похваля,че току-що станах леля! братовчедка ми роди,но сме като сестри:)

# 650
  • в Кошера
Честито, Маритка! Да е живо и здраво бебчето!   bouquet

# 651
ето ме! да ви се похваля,че току-що станах леля! братовчедка ми роди,но сме като сестри:)

Честито, Маритка  Hug  Живо и здраво детенце! Момче или момиче?

Аз да ви се оплача, Борко нещо взе да се стиска и да не иска да пишка от няколко дни насам, чака до последно, а снощи каза, че го боляла чурката. Нашата ЛЛ е утре на работа и ще ходим да ни види, аз обаче се притеснявам да не е някоя бактерия, че аз съм имала бактерия в бъбреците и е много лошо. Много трудно се лекува и много боли  Rolling Eyes  Днес цял ден го мисля миличкия, но няма как ще изчакаме до утре, а ако се оплаче по-сериозно ще ходим и на частно, то е ясно.

# 652

Честито, Маритка  Hug  Живо и здраво детенце! Момче или момиче?

момиче е и ще я кръстят Елена:)

# 653
юлчето за плаж се стяга,а швейцарчето пак ски оптяга  Joy Joy Joy #2gunfire #2gunfire #2gunfire

момичета,някой знае ли за неосигурени лица колко струва аборт в българия (с пълна упойка разбира се)? и как става процедурата? ще си призная веднага без бой,че за мен става дума.току-що видях двете чертички. клоня повече към аборт,а мъжа ми...незнам.той мисля,че иска да го раждам,но като си дойде ще го коментираме,че е с брат си навън и му го сервирах по телефона. ще трябва да видя къде ще м ие по-на келепир да го направя,защото и тази точка не е без значение. приемам абсолютно всякакви съвети! дори не съм сигурна какво искам:( много лошо:(

# 654
Маритка, да ти кажа аз много се радвам на твоята новина, но каквото и да решиш ще те подкрепим  Hug

Сега проверих в тази клиника е 190лв, но не пише какво включва  newsm78. http://www.domuschievi.com/abort.html?gclid=CKCIpNTks7cCFbQetAodehsAQA 

Тук http://maichindom-varna.com/bg/prices2.html  пише, че е от 250-300лв, а по-долу има цена за леглоден 90лв.,не знам колко време е престоя за аборт  newsm78

Май не съм най-компетентна в случая...

И все пак се надявам да решиш друго,но ти си знаеш  Hug

# 655
теди,ние с теб май бихме бременели пак заедно да:) ако го задържа някъде през януари ще го раждам:)
мерси,че си се ровила дори да ми търсиш инфо:) доста е евтинко в бг.тук предполагам под 2000 (франка) няма да е.в бг барбар с билетите за самолет на мен и Алето ще излезе на половн цена от тукашното.ще видим.да дойде и мъжа да каже какво иска и желае.а докато го няма да пафна една цигара,че тъъъкмо си извоювах да не ми мънка,че пропуших пак и ето пак ще ме спира. (пуша смао по една цигара на ден.толкова ми е нуждата)

# 656
  • Stavanger, Norway
Леле, леле какви неща стават  Crazy теди, с теб сме в един град, а от къде научавам новините  Laughing Знаех си аз, че тези ремонти и детски стаи не са за нищо Wink Честито за добрата новина. На Маритка - кураж  Rolling Eyes На мен като ми се наложи преди година и нещо ходих в Сливен. Струваше ми 130 лв ако не се лъжа с пълна упойка. Няма болничен престой.

Мен ме тресат други тревоги - не сме приети за детска градина, мъжа ми е в болница с пневмония и търча насам-натам, на работа ми е все по-неприятно и изнервящо... Направо не знам къде се намирам от известно време  ooooh! Станала съм абсолютен песимист и не се понасям, защото не се въприемам по такъв начин  Sick

Алекси е голям бърборко. Вече махнаме памперсите напълно. Обаче всичко свързано с него е съпроводено с преговори на най-високо ниво, защото нашето маймунче е много хитро и не се лъже лесно. Като слушам по детските площадки понякога как говорят 4-5 годишни деца, той направо ги надминава. Само "Р" не може да казва, ама такива разсъждения вкарва, че почти винаги съм изненадана.

Като гледам какви неща се случват тук, ще влизам по-честичко, че да се поразсейвам с добрите новини  Hug

# 657
Цвети, детската стая съм я замислила още от 2009-та, тя си беше за Борко, но тогава не ни остана време и средства, за да довършим, защото се наложи цялостно изграждане на ВиК и Ел.  Фактически кухнята ни стана детска, а кухнята влезе в хола  Crazy  
Та бебето беше голяма изненада, не сме го планирали и детската няма нищо общо  Peace Даже ние още се чудим кога и как е станало  Crazy

За градината - ние сме приети, а още не сме се записали. Утре отивам, защото не остана, ще изтървем срока.

Цвети, ти в колко градини кандидатства? Може би на 2-ро класиране ще ви приемат. Стига всичките ви желания да не са в центъра, все ще се намери място, по комплексите градини колкото искаш. Значи мъжа ти са го приели в болница!? Дано се оправи скоро  Praynig

# 658
Ихаааа,Маритке........искам и аз,честно HugЗа съжаление обаче финансово в момента сме на 0-лата и едно малко човече ще дойде в повечко.Ако стане обаче в близките 2-3 години,няма да го върна HugПожелавам ти да вземеш,най-правилното за теб решение,за да си щастлива Hug

# 659
  • в 1001-та нощ
Маритка, тук мисля, че е няколко стотин лева - зависи къде  Peace тайно се надявам да не ти се се наложи   Blush

Планирахте ли лятото  Rolling Eyes море, планина, друго  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт