Юлчето за плаж се стяга и на сянка се изтяга :)

• 68 502
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Теди вече спокойно мога да ти честитя. Лека бременност и безпроблемен финал!
Бременност с бременност наистина не си приличат, и при мен втората беше малко по-трудна. Както и бебе с бебе не си приличат - каката беше голяма кротуша, лягаше си в 20:30-21:00 и ставаше в 9-10:00 - рахат. А сега забравих какво значи сън и откачам на моменти smile3511
Но при теб всичко ще е наред Wink Кога ти е термина?

Маритка големи сте сладури! А теб май те познавам, лицето ти ми се струва толкова познато.
Как са ви сега отношенията с ТМ, след като Алето порасна? Поизгладихте ли ги? Ако не е твърде нахално да питам Blush

# 631
мерси,теди! а ти не се плаши излишно! почивай си повечко и всичко ще е наред. всичко е нормално!

кости,аз не си спомням дали съм виждала твои снимки.ако искаш дай една да видя дали и ти си ми позната.може да съм ти позната от тук.от няколко години си пишем вече и многократно сме си гледали снимки.
за положението с мъжа ми ли питаш? ами както и преди сме си.може би с годините някакси се приемаме такива,каквито сме и от това нещата изглеждат по-добре,но иначе в характерите ни няма кой знае каква промяна.сега мъжа ми обаче се занимава и повече с детето,когато е вкъщи разбира се,защото все още си работи всеки ден (на две работи).....аз също работя това-онова.денем гледам едно дете в нас заедно с Алето и ми плащат,а вечер ходя в една фабрика да минавам подовете с една машина (почистване) за 2,5 часа.
между другото бяхме в гърция преди няколко дена.катаколон-олимпия.не бях ходила по гръцко от 2006 година и много добре ми се отрази! аз май ги харесвам гърците:)

# 632
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Благодаря, момичета още веднъж за милите думи  Hug

Термина ми е на 28-ми декември, но не искам козирог, ще се надявам на стрелец  Laughing

Маритка, Кости, да не сте се видели по гръцко някъде?  Laughing

# 633

Маритка, Кости, да не сте се видели по гръцко някъде?  Laughing

ееее за жалост не:)

# 634
Е, не, не е тук със сигурност.
Маритка още първия път, в който те видях (на снимка) реших, че те познавам Grinning
Аз не съм много за показ, особено сега, но ето една по-стара намерих
Скрит текст:
http://kosty.snimka.bg/family/marinela-i-yvoni.610378.25795193
Ох, от телефона не мога да копирам само снимката Confused

# 635
ми кости,май не те познавам.от къде в бг си? а в гърция къде си? (забравила съм)

# 636
TDI, честито коремче. Лека и безпроблемна и една сладка девойка ти пожелавам на финала Wink

Маритка, как му се отрази пътешествието с кораб на Алето? Ние сега обмисляме нашата ваканция (таткото голямо моткане му измотка, чак ме ядосва вече), но ваканцията на кораб нещо ни отпадна от класацията...

# 637
ми кости,май не те познавам.от къде в бг си? а в гърция къде си? (забравила съм)
Родом съм от Петричко, но 10 год. живях в Благоевград.
В Серес живея в момента, наблизо  Grinning

# 638
Родом съм от Петричко, но 10 год. живях в Благоевград.
В Серес живея в момента, наблизо  Grinning

няма как да сме се засичали.странно.... newsm78

бъги,екстра ни беше! пътуване с кораб даже го намирам доста подходящо за хора с деца,а ако пък детето е навършило 3 години (незнам на всички кораби л иса такива правилата) хептен.под три години неискат да ги бавят в детския клуб без придружител.на кораба е доста трудно да си загубиш детето,да го блъсне кола и т.н.има всякакви забавления.всичко ти е уредено и ти само следваш плана и се наслаждаваш.ние мислим даже и да повторим.дават и бонус точки.всяко следващо пътуване ти оевтинява бъдещите пътувания.обслужването на нашия кораб беше един път!

# 639
  • При моите мъже...
Теди, честито и от мен! Здраво и прекрасно бебче на финала!:)
Моята първа бременност беше тежка - кървенета, контракции и т.н., а втората не я усетих - супер лека беше, даже до последно можех да си лакирам ноктите на краката;)

# 640
  • Тук и сега
Момичета, 30 чукнах днес, почерпете се в моя чест!

# 641
Честит рожден ден, murzel! Жива, здрава и много обичана!
Наборка си ми, но си по-голямата

# 642
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Честит рожден ден, Мързелче Simple Smile     bouquet

# 643
  • в Кошера
Мързелче, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава, щастлива, обичана и успешна!

Теди, сега по-шумно честито! Много лека бременност и здравичко и сладко бебе на финала!

# 644
  • Тук и сега
Теди, лека и успешна бременност! Междудругото на мен и двете бремености ми бяха свързани с много неразположения - гадене, ниско кръвно, постоянно нещо ми миришеше, да не казвам, че на моменти съм имала непоносимост и към собствената си миризма. А дали по-различно съм миришела тогава или ми се беше изкривило обонянието, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт