Юлчето за плаж се стяга и на сянка се изтяга :)

• 68 515
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
easter  Христос воскресе!

Много здрави, румени и засмени да са ни дечицата, все така да ни радват!

Ние от сутринта си имаме Борче

Воистина Воскресе!!!
Теди,честито мила Simple SmileПожелавам ви едно сладко и здраво бебче на финала.Борко радва ли се?

# 616
Христос Воскресе!

Теди какви са тея недомлъвки. Я, казвай в прав текст, че аз не мога да зацепя newsm78

# 617
  • Пловдив
Новина ли имаме, че неразбрах?  newsm78

# 618
  • в Кошера
И аз съм от неразбралите.  Mr. Green

# 619
Има,има...........
Теди,честито!!!Лека и безпроблема с цвят по желание  bouquet

# 620
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Теди,честито мила Simple SmileПожелавам ви едно сладко и здраво бебче на финала.Борко радва ли се?

Ей! Шпиони!!!

Ами има май новина, но смеех да кажа нищо, защото имах едно кървене в началото 4-5 седмица, което продължи от обяд до вечерта и само на капки яркочервени - абе около 10 капки да са били , не много ама се ошашках малко и тука из форума разпитвах на някой друг случвало ли му се е, защото уж било нормално, но на мен нещо не ми се вярваше и така... А и с Борис не ми се е случвало.
Ходих разбира се на преглед, макар и за толкова малко кървене и док. потвърди бременността, но не се ангажира с нищо...

Другата седмица вече ще се запиша на ЖК и ще видим какво става, но честно казано аз вече не се притеснявам толкова. Изпих си и хапчетата, които ми изписаха и след това гадене, вълчи апетит и раздразнителност би трябвало всичко да е наред, а и предполагам, че щях сериозно да изкървя ако нещо не беше както трябва...

Та, като мине първия преглед по ЖК ще се поФаля  Mr. Green  

# 621
  • в 1001-та нощ
Честито  Hug страхотна новина  bowuu

# 622
  • в Кошера
Ихааа! Тихичко честито!  Hug
После ще е по-шумно.  Wink

# 623
  • Пловдив
И аз едно съвсем тихичко "честито", прекрасни пролетни новини ...

Аз да се похваля, че вчера бях на концерта на DM и съм speachless... уникално беше... останах без глас .....

# 624
теди,честито и от мен! дано всичко е ок! и аз съм чула,че е въчможно и кървене като нормален страничен ефект от бременност.....дано не е нещо сериочно! аз имах зацапване в назалото с Алето.....даже беше на края на трети месец,ако не с елъжа,ако не и в 4-ти,което май вече не е много нормално,пък ето всичко е ок:)

ние се прибрахме вчера от почивка.много сме накефени и доволни.имаме си и готини снимки от нея,та да ви питам как да ви покажа една? нали преди двештри седмици решихме да си покажем юлчетата как изглеждат в момента,та викам да се възползвам сега да ви покажа от готините снимки на Алето:)

# 625
  • в 1001-та нощ
добре си решила, но аз не виждам снимка   Rolling Eyes

# 626
добре си решила, но аз не виждам снимка   Rolling Eyes

немога да сложа снимка тук. ето линк http://mariasolitario.snimka.bg/details/awatari.639667.30465541 и още една с моя милост и бащатко:) http://mariasolitario.snimka.bg/details/awatari.639667.30465542 ....та ето така изглежда моето Але сега:)

ние всеки момент чакаме бебе.на братовчедка ми термина и беше на 14 май:) днес с аи казали,че има три см разкритие,а сестра ми има рожден ден на 18-ти:)

# 627
  • в 1001-та нощ
Страхотни сте  Peace и ми се струва, че на тате прилича  Rolling Eyes ходи ли на детско заведение?

# 628
Страхотни сте  Peace и ми се струва, че на тате прилича  Rolling Eyes ходи ли на детско заведение?

ох да на тази снимка наистина много си личи на кой прилича:) одрал му е кожата.дори и тялото е като на мъжа ми.
не ходи на детско заведение,но мисля да го запища на плей група.яслите не са ми по джоба,а на предучилищна му е по план на 5 години да тръгне,но вчера мъжа ми говорил с една учителка на някаква детска площадка и тя му казала,че може да питаме в общината дали може да го пуснем с една година по-рано на детска.имало такава практика-минават през психолог преди това и той решава да или не.мислим да го направим,но трябва да е веднага,ако искаме наистина да се впишем.

# 629
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Благодаря момичета за честитките Simple Smile

Аз в понеделник бях на ЖК и чух сърчице, така че работата е ясна - Борко ще ства батко. Той дава заявка за момченце  Laughing  Като го питам, ами ако е момиченце какво ще го правим и той ме гледа умно  Laughing

Аз съм в болничен междудругото и цял ден лежа, вчера голямо търчене на работа, снощи едни силни болки ниско долу, имах чувството, че всеки момент ще ми дойде... и след консултация с док айде пак на лекарства Rolling Eyes  А предния път с Борис направо можех да не разбера, че съм бременна - песен. Сега всеки ден си мия зъбите по 3 пъти, ако ме разбирате, нон-стоп ми се вие свят, нещо ми мирише, гади ми се по цял ден, месо не съм кусвала от месец и повече ...
Все съм чувала, че една с друга бременност не си приличат ама чак пък толкова  Tired 

Леле Маритка, много ти е порастнал Алето, браво!

Общи условия

Активация на акаунт