Re: Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 13

• 60 720
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
 bouquet Знае  ли някoй  обувките на Pepe Jeans и O'neill дали си отговарят на номерата? Има добри оферти и съм в голяма чуденка  Simple Smile
имам чехли и съм мерила кецове в мола - отговарят си  Peace
Алекс2009 мъжът ми има един чифт на Рокпорт. Носи 43, но след като предишните (на друга марка), които му поръчахме му бяха малки, му взехме УК 10 т.е. един номер по-големи. Той казва, че са му добре. Интересното беше, че не му пратиха УК 10 както поръчахме, а половинка, но вече не помня дали беше 9.5 или 10.5  newsm78

# 121
Кодът се ползва 1 път на акаунт. Регистрираш се тук .
Ако получиш мейл и в него нямя код, значи си го ползвала вече и трябва да опиташ през друг акаунт.
Благодаря!
Успях да се възползвам от кода и поръчах 6  ooooh! чифта обувки за мен и детето.

# 122
  • София
Здравейте  Simple Smile Някой да е поръчвал и да може да ми препоръча машинка за подстригване, подходяща за малки деца?

# 123
Може ли да ми обясните какво е това Киндъл  Embarassed Embarassed Embarassed и има ли то почва у нас  Mr. Green
Виждам, че могат да се четат книги, да се слуша музика и да се гледат филми, но като чета в Амазон става въпрос за платено сваляне. Тук как се оправяте с тези неща? Може ли спокойно да се сърфира в нета с него и как лови нет? Харесаха ми тези новите дето сега са показани на първа страница и почнах да се замислям дали вместо смартфон, да не си купя един Киндъл, ако мога да правя всичко с него (освен да говоря)  Grinning

# 124
  • Варна.....
Може ли да ми обясните какво е това Киндъл  Embarassed Embarassed Embarassed и има ли то почва у нас  Mr. Green
Виждам, че могат да се четат книги, да се слуша музика и да се гледат филми, но като чета в Амазон става въпрос за платено сваляне. Тук как се оправяте с тези неща? Може ли спокойно да се сърфира в нета с него и как лови нет? Харесаха ми тези новите дето сега са показани на първа страница и почнах да се замислям дали вместо смартфон, да не си купя един Киндъл, ако мога да правя всичко с него (освен да говоря)  Grinning
В Литературен клуб има тема за Ел.четци.
За филми не става, за музика също не е мечтаният плеър.
Ако четеш обаче е страхотна покупки.
Има хиляди безплатни книги в читанка.инфо.

# 125
Аз съм от по-старомодния тип що се отнася до четенето. Предпочитам да си избера и да си купя книгата и да си я прочета на хартиен носител, та ако ще го ползвам само за четене за мен е безполезен  Sad
Чудя се само, защо така го рекламират, че могат да се теглят музика, филми, ако не става за това. Освен това има доста добър процесор за такава машинарийка, има си 1 гб рам и паметта му не е малка, ако само ще се четат книги не ти трябва такъв процесор  newsm78
Ще погледна темата, за която спомена  Hug

# 126
  • София
anbibian За Kindle Fire немога да ти отговоря, но синът ми чете много книги и неможе без електронна книга... а и така ми излиза по-евтино. До миналия месец имахме една на Престижио (софтуера не им е много добър), която за жалост счупихме при пътуване, та сега му купих Kindle Keyboard 3G. Книги ...от обичайните места, gutenberg project за такива с изтекъл лиценз (обикновено много стари, с починали автори), Zamunda/The Pirate Bay/частни тракери за всички други. Страници от интернета също могат да се свалят в html формат в големи количества и да се качват. За интернета .. още като го пуснахме намери домашната мрежата с Wi-Fi. Може да се инсталират скайп, фейсбук и други социални мрежи, но все още не ги е ползвал, а и не му трябва за тази цел. При Kindle Fire ще е различно - книгата има само експериментален браузър. Надявам се все пак нещо от написаното да ти е от полза...

# 127
Благодаря vanian. Май ще се разходя до някой магазин да огледам. Не ми е спешно. Просто искам устройство, което да ми е лесно да пренасям и да мога да правя всичко с него, включително да мога да пускам филми на него, че да баламосвам малката като пътуваме, без да се налага да купуваме мини ДВД.

# 128
  • София
А защо не погледнеш в китайските теми? Доста майки купуват от китайски сайтове таблети с такава цел, че са с доста по-ниски цени. Вероятно качеството няма да е същото, но щом ще е за малко дете..
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=671746.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=663504.0
Разгледай постовете на valpan и heros

# 129
Момичета, малко глупав въпрос, но на кой адрес пишете когато имате проблем с поръчка??
Имам една до посредник от англ. амазон по времето на намалението на обувките, и я разделиха на 3 части, днес се прибирам от почивка и гледам, че първите две вече са при посредника, а за трета дори още не са си дръпнали паричките - става въпрос за поръчка от 26 август, минали са вече 2 седмици и нищо, а си искам нещата от тази част. На кого и къде да пиша да подпитам дали ще ми я пратят скоро или не, че да знам да изчаква ли посредника или да ми праща всичко което имам до сега?

# 130
  • Пловдив
Благодаря vanian. Май ще се разходя до някой магазин да огледам. Не ми е спешно. Просто искам устройство, което да ми е лесно да пренасям и да мога да правя всичко с него, включително да мога да пускам филми на него, че да баламосвам малката като пътуваме, без да се налага да купуваме мини ДВД.
Малката е на 4години и купих таблет от ибей.Поне 7 инча гледай да е.Играе без проблем.

# 131
Kindle Fire е нещо като таблет по-скоро. Можеш да влизаш в нета (ако има wifi), да гледаш филми (тези, които са във формат за гледане на телефон стават, иначе трябва да се конвертират), да слушаш музика. Всичко това е с горе-долу качество обаче. За четене на книги е идеален в тъмно защото екрана е с подсветка(като монитор), но през деня има отблясъци и е много трудно и четенето и гледането на филми. В Европа все още не може да се теглят безплатно филми и книги от амазон, трябваше края на лятото да ни зарадват, но се позабавиха. Гледам че вече го рекламират в английския амазон и вероятно тези опции ще са достъпни с пускането му. в американския амазон е 199$ и си заслужава парите.....колкото един не много скъп телефон е все пак

# 132
 Здравейте. Може ли някой, който е по-запознат с различията в номерацията на Geox, а и ако е купувал от конкретния модел, да ми помогне. Нося 41 номер по европейска номерация. Дали ще си отговарят на 7 и 1/2 тези: http://www.amazon.co.uk/Geox-Womens-Piuma-Ballet-D11D8M43C4064/d … 67513&sr=1-70 ?

# 133
Странно защо, но не мога да разбера как да поръчам от сайта. Имам въпрос относно как ще ми я доставят една книга и къде? Колко пари ще струва до България. Някакво мито заплаща ли се?

# 134
  • Варна
Дай линк...

Общи условия

Активация на акаунт