Re: Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 13

• 61 058
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
къде мога да проверя дали стоката е на амазон?

# 211
къде мога да проверя дали стоката е на амазон?

Давам ти пример с тези обувки
Избираш си номер, примерно 5. Под него има изписано в зелено In stock, а под този надпис пише:
Dispatched from and sold by Amazon.co.uk

# 212
момичета не мога да видя каде е това 20% за нови потребители.Моля помогнете.
http://www.amazon.co.uk/b/ref=amb_link_163287947_1?ie=UTF8&n … f_rd_i=1000623563

Здравейте, регистрирах се през линка и направих поръчка, но не ми даде отстъпка. Къде греша?Код ли има някакъв...
на линка си пишеш само имейла, а те ти изпращат кода за отстъпка в пощата
за да се използва отстъпката, първо всички дрехи и обувки трябва да се продават директно от Амазон и кода трябва да се въведе преди финализиране на поръчката
сега може да отмените поръчката и да пробвате пак с кода
Много благодаря!Стана този път  bouquet Като дойдат ще дам отзиви!
Има ли начин да се виждат повече артикули на една страница, много страници има за прелистване Rolling Eyes

# 213
ако има, ще се радвам някой да сподели, че и на мен ми писва  Mr. Green

# 214
  • Варна
Когато върнеш нещо за колко време се получават нещата в Англия приблизително и за колко време връщат парите. Предната сряда ги пратих (12.09.) и се притеснявам, че пишеше, че крайния срок е 30.09. за връщане.

# 215
Когато върнеш нещо за колко време се получават нещата в Англия приблизително и за колко време връщат парите. Предната сряда ги пратих (12.09.) и се притеснявам, че пишеше, че крайния срок е 30.09. за връщане.
Крайния срок е сигурно да заявиш, че ще връщаш или датата на клеймото, едва ли броят и дните през които пакета пътува. За около седмица стига, а те връщат парите до няколко дни. Аз си пращам всичко с препоръчана пратка, по скъпо е, но те си поемат разходите, а аз съм сигурна, че пакета е пристигнал. При лошо време, може и 2 седмици да отнеме. Пък ти си го занесла в сряда, обаче не се знае БГ пощи кога са го изпратили  Wink

# 216
  • Варна
...
Според мен е 1 и същ, но продавачите са различни. Гледай в англ. амазон  - http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps& … &x=8&y=23
Благодаря. Но искам да ги поръчам точно от американският амазон, защото там са по евтини нещата, а има и кой да ми ги донесе от там скоро.

# 217
Разменям тези обувки http://www.amazon.co.uk/Hush-Puppies-Leather-Decorative-H2594296 … 546441&sr=8-1 естествена кожа, размер UK5 , 38 номер. Аз съм с много тесен крак и са ми широки Cry

# 218
Момичета имам една поръчка до адреса на превозвача изпратена на 14.09. с тракинг номер и от 17.09. стои в депото на куриера вече е 22.09. и няма развитие дайте съвет какво да правя.

Последна редакция: сб, 22 сеп 2012, 09:10 от enatorka

# 219
  • Бургас
Моля ви, препоръчайте ми ренде, но да е електрическо или блендер с функция за стъргане Praynig. Искам да стържа примерно тиква, морков, цвекло, тиквички.....
Благодаря Hug

# 220
  • bg
Моля ви, препоръчайте ми ренде, но да е електрическо или блендер с функция за стъргане Praynig. Искам да стържа примерно тиква, морков, цвекло, тиквички.....
Благодаря Hug
В темата за ларедут се обсъжда едно такова и е на добра цена.Погледни последните 2-3 стр., на мулинекс беше.

# 221
  • Бургас
Благодаря Hug
В темата за ларедут се обсъжда едно такова и е на добра цена.Погледни последните 2-3 стр., на мулинекс беше.
Благодаря аз вече поръчах този дано си заслужава Praynig http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0000C6Y85/ref=oh_details_o00_s00_i00

# 222
  • Балчик
maya_76, хубаво е роботчето, не се притеснявай. Peace

# 223
  • StZ
Момичета, ако нямам достатъчна наличност по картата мога ли да пусна поръчката и да ми я пазят докато заредя /като в Джавари/?

# 224
Момичета, ако нямам достатъчна наличност по картата мога ли да пусна поръчката и да ми я пазят докато заредя /като в Джавари/?

Да, ще ти я пазят няколко дни  Peace

Общи условия

Активация на акаунт