Re: Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 13

• 60 711
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
anbibian

теглото на тази от 18 лири е по-малко - 2 кг, а другото тежи 4.5 кг. Възможно, че материалите са различни
да, видях теглото, но също ми направи впечатление, че едната има посочени размери, а другото няма и да, това ми изглежда по-малко на снимката, но пък така от снимка не мога съвсем да преценя иначе и двете се произвеждат от Муки  Thinking

# 691
anbibian

Първото е изцяло от пластмаса, на второто май тези тръби на рамата са метални  newsm78

И второто, мисля, може да се регулира по височина

# 692
bitter chocolate
 Първо пишеш на продавача, след това чакаш до 3 работни дни отговора му. След това вече, ако не отговаря - свързваш се с Амазон.

fandango, благодаря   bouquet !

Аз видях процедурата, но се чудя дали ще ме карат да връщам стоката (боклука)?

# 693
bitter chocolate

Продавачът ще ти напише какво предлага  Wink На мен са ми върнали парите в един такъв случай и са изпратили втори път артикула, но пък зависи от продавача - изчакай какво ще ти отговорят

# 694
fandango, отново благодаря!
Питам, защото се чудя какво да напиша в оплакването. Поръчах на 25 Окт. (!!!) чугунен тиган, а получавам чак вчера нищо подобно с 10 год гаранция. Викам си, хайде, ще преглътна тоталната липса на чугун, стига да е качествен, с такава гаранция не може да не е, и слагам снощи едни пържоли... Е няма такъв ужас. Това нещо не може да се измие. Олюпи се цялото.
Та сега мъдря писмото и не знам да пиша ли, че съм го ползвала един път, да не пиша ли...

# 695
bitter chocolate

направи снимки. Виж, то да беше от самия амазон - и парите за поща биха ти върнали, и нов тиган биха ти пратили - или пълен рефънд. С друг продавач никой не може да ти каже точно. Ако искаш - дай линк към продукта или към продавача, ако тоз' сладък тиган продава се от няколко продавачи. Ще видим какво пишат за него

# 696
  • София
Момичета, да ви питам, пазарувам от скоро и не ми се беше случвало да ми изпише начин на доставака - UPS. Понеже очаквах по пощата, съм си дала домашния адрес, сега не ми е ясно, кога и на кого да звъня за промяна на адреса? Или да чакам да ми оставят бележка, ако не ме намерят куриерите?... Thinking

# 697
fandango,
http://www.sashtime.co.uk/cast-iron-grill-pan-w-wooden-handle-lip.html - Този тиган поръчах.
Имаше го в Амазона и следвах линкове. УБЕДЕНА съм, че като го поръчах не пишеше нищо за незалепващо покритие, защото иначе нямаше да го поръчам, исках чист чугун.
Получавам някакъв друг тиган, с други размери, няма чучурче....
Отдавна му се точех и бях накупувала пилешки филенца, мариновах ги и само чаках мъж ми да се прибере с тигана. Е, хайде, реших, че ще преглътна, обаче като видях на какво заприлича след гриловането, полудях. Иначе 100 пъти говорихме със съпорта им, за да ги питам къде е глупавия тиган, защото мина страшно много време от 25 Окт....
Затова се чудя дали да пиша, че съм го ползвала?

# 698
bitter chocolate

В история на поръчките ти  има линк към него) на нас ни трябва продавач, да му видим отзиви Grinning нали ще му пишеш от линка към точно този тиган

# 699
Има само един отзив за него, който намерих случайно снощи и си го копирах, сега не мога да намеря линка:
"Placed order on 5th Nov, received wrong product on 9th; after contacting customer services twice was advised correct product will be sent by 26th! "
Alan Partridge, 16 November 2012
 И линкът към този тиган в Амазон го няма вече!

# 700
bitter chocolate

Хм... много странно  newsm78 защото страницата  обикновено стои си на място, просто има надпис - Currently unavailable.  Намерих тигана от сайта в амазон, от този продавач ли си го купувала ? как си плащала - през амазон ?

във всеки случай пиши на продавача, според мен можеш да опишеш ситуацията, между друго името на продавача има ли го в история на поръчките?
 всичко трябва да се направи по протокола както се казва. пишеш му, чакаш отговора, ако няма или не ти устройва - вече почваш да пишеш на амазон.

В история на поръчките долу под наименованието на продукта стои
 Sold by: XXXXXXXXX    ( seller profile )

Последна редакция: сб, 17 ное 2012, 16:50 от fandango

# 701
fandango,
Тя цялата ситуация е странна. Че линкът го няма, че го получих след толкова време, че е някакъв ментак, че на самия тиган имаше стикер на друг продавач, пак от Амазон... Иначе имам покупката в историята на Акаунт сетингс, но отново не излиза линк към тигана в Амазон.
Според теб да пиша, че съм го ползвала? Надявам се да ми обърнат внимание въпреки това. Защото съм знаела, че не отговаря на описанието.  Sad

# 702
bitter chocolate

Ама не ти - мъжът ти го ползвал този тиган, искал да ти изненада  Wink
 Има ли линк към seller profile в история на поръчките?

И между друго - то дори и не отговаря, пък незалепващо покритие не трябва да да се люспи, нали?

# 703
fandango, супер идея!   bouquet Hug  bouquet
Намерих и профила, дано е валиден линкът:
http://www.amazon.co.uk/gp/aag/main?ie=UTF8&asin=&isAmaz … er=A1CUCECD4TRA4H

# 704
bitter chocolate

значи все пак е този, който го намерих, това е линкът

http://www.amazon.co.uk/Cast-Iron-Grill-Wooden-Handle/dp/B00A6SV … 163046&sr=8-1

Purchases made on other websites are not eligible for the Amazon safe buying guarantee unless the seller offers, and you use AmazonPayments or Checkout by Amazon. 

ти къде си платила - през сайта или през амазон?

Общи условия

Активация на акаунт