Обличане на дете от глава до пети за ясла/градина

• 99 002
  • 1 472
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Понеже видях, че на някоко места съм цитирана, да си кажа без бой Mr. Green.
Онлайн, не пазарувам, въпреки че е по - евтино. Аз съм на принципа око да види, ръка да пипне. Още повече, че моите хлапета са много слаби и винаги трябва да премерят дрехите за да съм сигурна, че ще им стане. Както писах и преди ние купуваме дрехите, така че да им стават, а не номер два по - големи и пробата е неизбежна.
Пантофите, които съм купила на Ани са на К&К (струват 19,90 лв.), Дани изкара 4 години с техни пантофи и аз съм повече от доволна. Ани предходните 2 години беше обута с такива и смятам и оставащите й години в ДГ да бъде с К&К. Предпочитам да дам повече пари, но да съм доволна. Относно двата чифта дънки, тях ги купих от H&M и 1 брой струва 35 лв. Така, че сметките са повече от точни Laughing.
Ани предпочита да ходи с дънки, вместо с анцузи. Две поредни години я мъчех с анцузите и тя само страдаше от факта, въпреки че анцузите и струваха повече и от дънките Mr. Green. Тази година ще заложим на дънките, полите и роклите. Днес, пък в един магазин видяхме страхотен клин и тя много го хареса, но вече бяхме изхарчили парите (пазарувахме за бъдещия ученик) и тия дни мисля да й го взема.

# 106
 няма смисъл да дам 60 лв за маратонки на адидас или найк,да ги сложим 10 пъти и да ги прибера в гардероба,защото са и умалели.Лично мнение Peace
Аз пък много държа на качествените маратонки.
Винаги му купувам Nike или Adidas,излизат ми към 30-40 лв., но нямат мърдане, не пропускат вода.
Подарявали са му разни евтини маратонки/китайски предполагам/, на вид-горе долу стават, но за няколко обувания се напукват.

Подкрепям - от Sportsdirect ми излизат не повече от 35 лв. и не мърдат. Винаги купувам поне номер, номер и половина по-големи, за да станат и за следващия сезон. Купувала съм и разни измислени марки, защото са били красиви на външен вид. Груба грешка - мойто дете е изключително щуро и невнимателно, в резултат маратонките куче-марка са обелени, скъсани, разлепени най-много след седмица носене. Ако детето е кротко и пази - защо не, но за такива като мойто евтиното ми излиза многократно по-скъпо.
Ами ние сме от кротките и ако ви покажа носените й обувки и пантофи,ще видите ,че са като нови,въпреки,че са марка неизвестна и са за по 10,15,20 лв Peace До сега един единствен чифт обувки отидоха на вятъра,понеже незнайно как бяха обелени от горната страна на обувката-и това на втория ден.И не е до евтина марка,защото от същия евтин магазин имаме още няколко чифта обувки,които са здрави,явно тези ги е жулнала някъде.
А наскоро дадох на заем 2 чифта обувки на едно друго момиченце/които ние носихме цяло лято без прекъсване и си бяха ок-не бих си позволила да дам износени и очукани обувки/-еми като си видях после обувките,ми се приплака-ми то мръсни от всякъде,отлепени,ожулени,с петна-просто е по-буйно детето.Та явно си е до дете PeaceНе отричам качествените марки,но след като сме по-кротки и пазим,защо да не купя няколко неща на цената на едно марково примерно Grinning

# 107
А не пропускат ли тези обувчици за по 10 лв.
Мен лично това ми е най-важно.
А за външния вид на обувките има значение и майката. Wink
И моето дете е буйно, цапа се, пада, става,спъва се, но обувките му се чистят ежедневно.

# 108
Не отричам качествените марки,но след като сме по-кротки и пазим,защо да не купя няколко неща на цената на едно марково примерно Grinning

Щом издържат, не запаряват и не попускат - много ясно. Има ужасно симпатични модели на разни неизвестни марки, Но тези "немарковите", които бях купила, изглеждаха по описание като тези, които ти си дала на друго детенце  Laughing Само дето не бяха мръсни.

# 109
Не съм купувала на синът ми различно от базовите модели на Nike. Струват 35-50лв и ми гарантират качество и издръжливост. Не знам как купувате маратонки от балатум за 10лв като краката на децата са толкова важни за развитието им. Няма никакво значение в какъв стил е облечено едно дете, ако дрехите му са безопасни, удобни и спретнати. Освен това има огромна разлика дали детето е на 2г или 5г. Тази година за месец сандалите изглеждаха така сякаш е ходил с тях на война.

# 110
А не пропускат ли тези обувчици за по 10 лв.
Мен лично това ми е най-важно.
ами не-нито са отлепени,нито скъсани.
А за външния вид на обувките има значение и майката. Wink
И моето дете е буйно, цапа се, пада, става,спъва се, но обувките му се чистят ежедневно.
ее,това е ясно Wink Peaceама явно не всички правят така.И това описание,което дадох,беше за обувки тип крокс-гума,която переш за 2 минути и съхне за още 5,особено в тия жеги.Не съм ги купувала тия обувки,свекърва ми ни ги донесе от Словения и въпреки това ми стана гадно за вида им,при условие,че ние сме ги пазили и съм ги дала в изряден вид.И тъй като въпросната майка ми каза,че в цял град не могла да намери за нейното дете/златни ли е търсила,какви ли,не знам и аз/,та реших да направя услуга.Ама те са казали хората-направи добро,изяш......Просто сега си мисля с какви очи ще ми ги върне/ако изобщо мисли да ми ги връща,защото мен ще ме е срам да върна такава обувка,като знам какви са ми ги дали/.Пък  и ако детето ми е буйно изобщо няма да си правя устата да искам обувки,които после ще се чудя как да върна,ами направо ще си купя и да ги прави каквото иска.Както и да е,вече е си имам едно на ум.
Не отричам качествените марки,но след като сме по-кротки и пазим,защо да не купя няколко неща на цената на едно марково примерно Grinning
Щом издържат, не запаряват и не попускат - много ясно. Има ужасно симпатични модели на разни неизвестни марки, Но тези "немарковите", които бях купила, изглеждаха по описание като тези, които ти си дала на друго детенце  Laughing Само дето не бяха мръсни.
Ами издържат и не пропускат,иначе на моята крачето й се запотява от всякъв вид обувка-за прохождане й купихме на капчица,естествена кожа,ортопедични-50 лв,18№,носи си броени пъти-пак й се изпотяваше крачето,та явно не е от смотаните марки обувки.Зима ,лято-няма значение,все си й е топло
Не съм купувала на синът ми различно от базовите модели на Nike. Струват 35-50лв и ми гарантират качество и издръжливост. Не знам как купувате маратонки от балатум за 10лв като краката на децата са толкова важни за развитието им. Няма никакво значение в какъв стил е облечено едно дете, ако дрехите му са безопасни, удобни и спретнати. Освен това има огромна разлика дали детето е на 2г или 5г. Тази година за месец сандалите изглеждаха така сякаш е ходил с тях на война.
Всеки си преценява какво да купи PeaceНе съм казвала нищо за стил,аз не робувам на такива неща,може да е модерно,но ако не ми харесва-не си го купувам.Същото прилагам и към дъщеря ми-ако преценя ,че някоя блуза или панталон не са й удобни,стягат й или пък нещо друго-заминава в архива,без значение колко е готино или марково Peace

# 111

Само да добавя, че Nike имат детски модели от изкуствена кожа. Сигурна съм, че са издържливи, но надали детското краче се чувства по-комфортно от балатумните. Затова трябва да се гледа и материята.

# 112
Къде мога да намеря тесни дънки (слим) ?

# 113
Къде мога да намеря тесни дънки (слим) ?
Zara.

# 114
  • София
Тъкмо и аз щях да напиша Зара. От там взех 2 чифта тесни дънки. И панталони, пак тесни.

# 115
Благодаря Ви момичета! Hug
Понеже малката е леко като скакалец,мисля,че такива дънки ще й стоят добре  Hug

# 116
  • София
малката лисичка, слим взех на Ани от H&M. Много добре и стоят, въпреки че и тя е много слаба.

# 117
И аз поръчах на сестра ми да разгледа в София ,да видим какво ще вземе

# 118
Вчера взех слим дънки от H&M и утре ще ги връщам. Много са й тесни, явно сме от по-едричките екземпляри.  Simple Smile Въпреки, че е 19 кг и 111 см.

# 119
За градината пазаря обикновено от lcwaikiki. Харесват ми и материи, и разцветки, и цени. Моята щерка джинси не харесва. Купувам спортни панталони, някоя пола и рокля за разкош, макар че рядко я пращам с тях през зимата. Обувките и за мен са много важни - купувам и основно от GEOX, макар че на моменти ме хваща яд за цените. Но с дрехите правя компромис, с обувките - не. Твърде им е важно за оформянето на крачетата и походката на тая възраст.

Общи условия

Активация на акаунт