Обличане на дете от глава до пети за ясла/градина

• 98 985
  • 1 472
  •   1
Отговори
# 75
Аз вчера й купих чифт маратонки за градината - за 10 лв,много готинки,но за тези пари,колкото изкарат толкова ,поне няма да ме е яд като се скъсат.
Взехме и пантофки с дупчици да не спарват краката.
Странно ми стана днес ми казаха,че за  градината искат - кухненско руло,да им бършат ръцете,купих,ама се зачудих защо руло,а не салфетки примерно,и една пластмасова чаша за водата да пие.

# 76
  • Майничка
Домакинската хартия попива по-добре. Нашите с такова си бършат ръцете след миене.

# 77
Ние с нейната хавлийка за ръце,но може да пробвам и аз с рулото  Peace

# 78
  • София
рулото е по-добро за детската от персоналните кърпи - синът ми беше с кърпи - ами те си нямат и идея в първа и втора група, коя кърпа, чия е - аз рисувах разни картинки по кърпата, обаче пак не помогна - изкара няколко конюктивита... щерката сега се бършат с кухненска хартия - доста по-хигиенично ми се вижда по горните съображения  Peace

# 79
рулото е по-добро за детската от персоналните кърпи - синът ми беше с кърпи - ами те си нямат и идея в първа и втора група, коя кърпа, чия е - аз рисувах разни картинки по кърпата, обаче пак не помогна - изкара няколко конюктивита... щерката сега се бършат с кухненска хартия - доста по-хигиенично ми се вижда по горните съображения  Peace
Виж не се замислих за това.Аз сега взех,но ще се заредя с повече от тези на Емека,знам ли,сега е някакво обикновено.

# 80
Въпросът с цената е доста относителен и аз отговорих като за предстоящия сезон. Напролет пак в магазина с горе-долу същата сума.

За момче на 5 години ми трябват:

- 5 анцуга за всеки ден от седмицата
- 5 тениски
- 5 комплекта потник, слипове и чорапи
- 1 пижама
- 1 пантофи
- 1 Overall

1 пълен компект "от-до" стои в гардеробчето резервен. Есента ходи с маратонки, зимата с ботуши. И в двата случая избирам обувки и дрехи, които са подходящи за ежедневието и самообслужването му в ДГ. 200лв без overall покриват този списък. Слагам и още толкова за дрехи, които носи когато не е на градина. Консумативи не купуваме в нашата група, но на два пъти по 60лв даваме за тях и учебни пособия.

# 81
Резултатите от анкетата ме учудват. Повечето хора харчат по 100-200 лв да обзаведат детето за градина  Thinking. Аз единствено и купувам обувки - платнени за градината. Всички останали дрехи си ги носи и в къщи. Нищо специално не ни трябва за градината.

Ние, определено ще похарчим дори повече от 200 лв. за да я облечем от - до за ДГ. Само 2 - та чифта дънки + пантофите й в събота ни излязоха 90 лв. А маратонки, блузки, клинчета, анцузи, бельо, пижами все още не сме купували.
Дрехите с които ходи на ДГ и навън са едни, вкъщи стои с други, по - обикновени.
Леле, какви са тези дънки и пантофи, че струват 90 лв  newsm78 И аз харча повече от 100 лв за обличането на детето, но не специално за градината, а всеки сезон. Чудя се как се получава и това - с купуването само на едни пантофи  newsm78 Не подменям всеки сезон гардероба наново - доизносваме нещата от миналата година, но доста дрешки са умалели, така че няма как да стане без допълнения.

# 82
Леле, какви са тези дънки и пантофи, че струват 90 лв 

Едни пантофи са 25лв, а дънките са около 30-35лв в повечето магазини в София. Не знам как се износват от предишни години, синът ми израсна 2 номера обувки от началото на лятото.

# 83
Дънките на дъщеря ми са по 15-20-25 лв - пазарувам онлайн /ако това има значение/. Друг е въпроса, че за ясла рядко обличам дънки /за някой празник евентуално/ - лелките предпочитат да са с анцунг или клинче, аз също смятам, че така е по-удобно  Peace И не говоря за предишни години, а за предишен сезон - няколко дрешки са умалели, но не и всички.

# 84
  • София
Леле, какви са тези дънки и пантофи, че струват 90 лв 

Едни пантофи са 25лв, а дънките са около 30-35лв в повечето магазини в София. Не знам как се износват от предишни години, синът ми израсна 2 номера обувки от началото на лятото.
от чужди сайтове за онлайн пазаруване, можеш да намериш качествени дънки за 10-15-20 лева, пантофи не знам - не купувам, блузки по 2 евра, клинчета за 10 лева двете и т.н. и т.н. - затова не пазарувам офлайн - днес обаче ходих да им купувам потници на дисни от Джъмбо - харесвам ги, защото не се развличат от прането и не се разбридат - купих 9 потника общо за двамата - средно по 4 и по 5 лева - около 40 лева излезнаха само потниците  ooooh! онлайн можех да им намеря за доста по-малко, но време не остана до 17 септември  Peace

# 85
Оле,блузки по 2 евро, идеално.
Аз на моя син хубава тънка блуза под 15-20 лв не мога да намеря.
Хем и аз пазарувам от интернет често,но обикновено  в намалението има 30 блузи за момиче и 3 за момче.Така, че все си пазаруваме от актуалните колекции, на високите цени. Tired
А какви са тези пантофи по 25 лв?
Аз купувам по 10 лв,български ,много са хубави и качествени.

# 86
Дзвер, аз също пазарувам само он-лайн. С цените в нашите магазини няма как да се справя, а и не намирам за нужно да плащам за потник 10лв, като същата фирма го предлага и за 3лв. Но е факт, че в магазините масово цените са като цитираните от Марти. Пантофи с ортопедична подметка за по-малко от 17лв не съм намирала. А иначе, да... има и по 5лв гуменки, но предпочитам от друго да спестя.

# 87
Нашите пантофки са 10 лв,маратонките също,имаме ботуши от миналата година,които сега ще й стават , те бяха - 30 лв.
Тези от Лондон,които ще ни пратят са много евтини,3-4 паунда за блузки,бельото е много евтино,но качествено за разлика от нашето тук.Май и аз занапред ще предпочета нещо онлайн Peace

# 88
  • София
Дзвер, аз също пазарувам само он-лайн. С цените в нашите магазини няма как да се справя, а и не намирам за нужно да плащам за потник 10лв, като същата фирма го предлага и за 3лв. Но е факт, че в магазините масово цените са като цитираните от Марти. Пантофи с ортопедична подметка за по-малко от 17лв не съм намирала. А иначе, да... има и по 5лв гуменки, но предпочитам от друго да спестя.
така е - факт - преди да открия интернет пазаруването купувах на сина дънки по 45-50 лева и анцузи по 30-40 лева, а на ситната клинчета по 10 лева едното, при това некачествени, сега се цупя на дънки за 20 лева  Wink. За първите боти на ситната няма да говоря - струваха 65 лева - естествена кожа, носи ги около 5 пъти, на пролет повече не й ставаха....

# 89
  • София
Странно е, че доста хора продължават да пазаруват от обикновените магазини въпреки цените. Да не говорим за качеството и кичозните принцеси и зайчета по тях  ooooh! Например грозните кондури в бозаво за 50-60-70 лв на Колев и Колев. За тези пари от Англия ще взема 2 чифта по-качествени и красиви ботуши. Странно, но пък някой харесват Колев и Колев или стила на Фокс кидс. В крайна сметка всеки си преценява как и с какво ще облича децата си.

Общи условия

Активация на акаунт