Lady Popular 8

• 91 401
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
Доволни ли сте от клубовете си?

За жалост преди време ми се наложи да започна играта от самото й начало, защото при въвеждане на данните ми, поиска да започна на ново. Е, примирих се, и без това не бях напреднала, реших да не се занимавам с Екипа. Както и да е, сега куклата ми не е силна, съответно не съм приета в хубав клуб. Не съм доволна, всички членове (включително и президентката) влизат от дъжд на вятър, искам да напусна, но все отлагам...
Гадно, че се е получило така. Добре, за членовете да не влизат, но чак и президента...Това е прекалено вече.

# 721
И докато сме на тема партита, наистина са много бъгави. Както ✰ Queen ✰ спомена, вчера беше абсолютен кошмар. Екипа не са си доизмислили опцията и не са предвидили тези бъгове. Колко кукли се оплакаха, колко партита се бъгнаха, мерки не се вземат. Много ми е неприятен факта, че мнението на мнозинството бива подминавано.
И двете сте прави.

# 722
Доволни ли сте от клубовете си?

Да,въпреки че има много несериозни и трябва да ги гоня.
За съжаление има и несериозни, които сигурно са на по 14-15 години..

Не мисля преди няколко месеца в клуба ми имаше една на 9 ти й казваш нещо тя прави съвсем друго. Но и да си на 20 пак може да си несериозен,пък този който е на 14 да е повече.
Има всякакви хора...

# 723
От къде сте?

# 724
Ако желаеш може да се присъдениш към моя. Освен ако не искаш някой с много силни показатели и от тези които са на първите места. ;дд

Как се казва клуба ти? За мен не е от голямо значение колко са високи уменията на клуба.

# 725

София.

Ако желаеш може да се присъдениш към моя. Освен ако не искаш някой с много силни показатели и от тези които са на първите места. ;дд

Как се казва клуба ти? За мен не е от голямо значение колко са високи уменията на клуба.

Little bliss

# 726
Само ако може да ми кажеш как се казва куклата ти, че ми е трудно да го намеря в класацията за клубове.

# 727
От колко време вече играете играта?

# 728
Само ако може да ми кажеш как се казва куклата ти, че ми е трудно да го намеря в класацията за клубове.

Annie1

# 729

И тези клубове от първите места, колко ли диаманти са използвали не е истина..

# 730

След три дни можеш да очакваш кандидатурата ми.

# 731
Тъпо е, ме го направиха така да чакаш 3 дни, за да кандидатстваш в друг клуб след напускането на стария..

# 732
Тъпо е, ме го направиха така да чакаш 3 дни, за да кандидатстваш в друг клуб след напускането на стария..

Ами не е приятно, но предполагам го направиха заради злоупотребите. Мисля, че поне времето за чакане трябва да се намали.

# 733

Ами не е приятно, но предполагам го направиха заради злоупотребите. Мисля, че поне времето за чакане трябва да се намали.
Определено трябва да се намали времето.

# 734
От колко време играеш играта?

Общи условия

Активация на акаунт