Lady Popular 8

• 91 376
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
  • На погрешната планета
Да, аз бях, няма нищо Peace. Няма да те занимавам с модни, че и аз нямам много време да ги играя. Пускам всеки ден по малко на 3 момичета от темата и така. Трябват ми още 600 дуела, но така и така ще вися 3 седмици на нивото заради пластичните операции, все ще ги събера Grinning

# 271
МОмичета,някой дали ще знае..приятелството ми падна от 32 на 0  newsm78 дали не е някакво наказание това ,нещо ,някъде да съм сгафила  newsm78

# 272
  • София
МОмичета,някой дали ще знае..приятелството ми падна от 32 на 0  newsm78 дали не е някакво наказание това ,нещо ,някъде да съм сгафила  newsm78
Явно си скъсала с гажето, като си без гадже/приятелка приятелството е 0 Peace

# 273
Явно си скъсала с гажето, като си без гадже/приятелка приятелството е 0 Peace
аааа това не го знаех,аз мислех,че приятелство е приятелките в играта Embarassed

# 274
Някои има ли проблем с играта .... #Cussing out днес цял ден не мога да пусна лейдито да се къпе и да спи .... newsm78

# 275
Добър вечер момичета ! Абе някои чуди ли се какво става с целите на 85 ниво и защо никои не го минава  Thinking

# 276
Привет от мен! Някой ще помага ли, трябват ми 900 дуела, на 34 ниво съм, Miss Kaprizzz  Пишете в играта! Благодаря!

# 277
  • Бургас
защо има много активни лейдита 5-10 ниво а играят от над 100 дни някои и по 300? нали мултиакаунтите са забранени?

# 278
Някой знае ли как да си изтрия профила само във Фешън арена? newsm78

# 279
  • София
Момичета, трябват ми около 900 дуела.
Пращам на профилите от първата страница на темата, на който му се занимава ще съм много благодарна да ги приеме, аз ще си ги изиграя.
Благодаря ви предварително!!!

Лейдито ми е Rebbecca Wink

Честита Нова Година!!!
Желая ви много щастие, усмивки и успехи!

# 280
момичета търся си нова приятелка трябва ми за да мина нивото ,някой ще ми помогне ли?

# 281
Аз имам нужда от около 400 дуела.

# 282
  • На погрешната планета
момичета търся си нова приятелка трябва ми за да мина нивото ,някой ще ми помогне ли?

Ние няма как да ти помогнем, приятелка трябва да си намериш в парка Peace

# 283

Ние няма как да ти помогнем, приятелка трябва да си намериш в парка Peace
Как така в парка  newsm78 не е ли когато някое лейди те добави в приятелки?За парка не съм чувала ,каква приятелка се хваща там?извинете ме ако задавам тъпи въпроси Embarassed...на 37 ниво съм лейди Valka malka,пращайте дуели ще помагам

# 284
Приятелка се хваща на определени нива вместо гадже . Принципът е същия просто си хваща от парка не от нощния клуб  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт