Lady Popular 8

• 91 338
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
Боряна твоя е.

# 361
благодаря ти за доверието

# 362
Здравейте Simple Smile Бих искала да се запиша, но незнам към кого трябва да се обърна. На 40 ниво съм, а лейдито ми се казва Kaityy. Ще се радвам ако ме включите. Хубав и усмихнат ден на всички  Hug

# 363
Здравейте имам 2 лейдита на 83 и 71 ниво , но нямам време вече да се грижа и за двете .Подарявам лейдито на 71 ниво : лейди - Radost82 , ако някой я иска да ми пише на ЛС.

Последна редакция: пт, 07 юни 2013, 07:00 от Tina82

# 364
Здравейте!При вас играта бавна ли е? newsm78 При мен е много бавна, не знам защо.Ще се радвам ако обсъдим проблема, защото мисля, че е сериозен.Също така помагам с дуели.Който иска нека да ми пише и ще му кажа как се казва куклата ми.Ще помоля само вие да пращате дуелите аз само да ги приемам и вие да си ги играете.Иначе пари не взимам, не искам рейтинг, или други дуели в замяна, само това което ви написах по-горе.

# 365
  • Пловдив
Здравейте,имам лейди 51 ниво което искам да подаря.Нямам възможност да се грижа за нея.Пишете ми на лични.

# 366
  • На погрешната планета
И при мен зарежда ужасно бавно Tired

# 367
Аз едно кликване да направя чакам да зареди един час... Close А, и да ви попитам видяхте ли новото събитие Супергерои ?Ако сте го видяли какво мислите за него?Харесва ли ви?Аз вече спечелих 2 тоалета като общо и за двата давах само 60 диаманта.Към края на събитието ако не успея да събера всичките тоалети ще дам още диаманти, Blush макар, че не ми се дават. Laughing

# 368
Здравейте дами. И на мен ми зареждаше бавно до вчера, но днес вече ми се струва добре. Дано да са оправили  проблема, че ми се изпилиха нервичките..  Laughing Laughing Аз също помагам с дуелу, ако някой има нужда може да ми пише. Хубав ден на всички  Hug Hug

# 369
Здравейте! Подарявам 2 лейдета. Едното е на 79 ниво, другото на 26.

# 370
Здравейте! Преди имах лейди на високо ниво, но ми я откраднаха. Започнах играта наново, но нямам нерви да минавам всичките нива наново. Имам желание да играя, за това бих искала лейди на по-високо ниво, за да започна отново от там, от където тръгнах. Ако има желаещи, пишете ми на ЛС.

# 371
pyladea , преди на кое ниво си била? newsm78 И защо не пробваш с опцията забравена парола? newsm78 Този който ти е откраднал лейдито предполагам не ти знае имейла. Wink А и между другото ти можеш да имаш лейди и да не можеш да минеш някоя цел, или да имаш лейди, но да не ти се минават цели и да искаш направо лейди на високо ниво.  Wink И ако сега ми кажеш, че не си знаеш паролата на ймейла няма да ти повярвам защото там също има опция има опция забравена парола. Wink Иначе на мен ми трябва помощ.Преди пуснах лейдито си на курс и сега в съобщенията ми пише, че е завършило курса, но в същото време не мога да я пусна на работа, а спешно трябва да го направя. #Cussing out Някой да е имал този проблем?Знаете ли решение за него?
Проблема се оправи! Heart Eyes И все пак ако знаете решение за него го споделете.

Последна редакция: вт, 18 юни 2013, 14:45 от tonkata_30

# 372
pyladea , преди на кое ниво си била? newsm78 И защо не пробваш с опцията забравена парола? newsm78 Този който ти е откраднал лейдито предполагам не ти знае имейла. Wink А и между другото ти можеш да имаш лейди и да не можеш да минеш някоя цел, или да имаш лейди, но да не ти се минават цели и да искаш направо лейди на високо ниво.  Wink И ако сега ми кажеш, че не си знаеш паролата на ймейла няма да ти повярвам защото там също има опция има опция забравена парола. Wink Иначе на мен ми трябва помощ.Преди пуснах лейдито си на курс и сега в съобщенията ми пише, че е завършило курса, но в същото време не мога да я пусна на работа, а спешно трябва да го направя. #Cussing out Някой да е имал този проблем?Знаете ли решение за него?
Проблема се оправи! Heart Eyes И все пак ако знаете решение за него го споделете.

Ами бях използвала просто имейл, който не съществува. Бях на 32 ниво. Просто не ми се минават нивата отново.

# 373
Здравейте! Преди се бях записала в темата, но по едно време се отказах да я следя, защото си бях изоставила за малко лейдито. Предишното ми име е Dili4, това е и името на лейдито ми. До кой костюм стигнахте на Супергерои? Аз в момента съм на втория и не мога да го спечеля  Sad Всъщност аз само него искам, да се надяваме, че до края на играта ще успея. Иначе предишния го спечелих от втория път.

# 374
Somniatorq , аз засега имам два костюма и съм почти стигнала до третия!Поне спечелих костюма който исках, това беше втория костюм, но все пак тайничко се надявам да спечеля всички!

Общи условия

Активация на акаунт