Lady Popular 8

• 91 338
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
Хора, не трябва да си мълчим. Иначе екипа ще продължава да прави каквото си иска. Не трябва да продължава това. Ще пишем, ще настояваме, но трябва да им покажем какво искаме.

# 691
Лично нямам против новата версия, защото искам играта да се развива, но не приемам това, че се оставя старата версия. Много от лейдитата се преместиха в новата версия, защото там има нови неща, а в старата версия не. Поне така мисля аз.Едва ли нещо им пречи да направят същите неща и за старата версия. И убедена съм, че и в старата версия ще се върнат много от лейдитата.

# 692
Помня, че преди пак имаше недоволни от Екипа, изсипа се целия форум и какви бяха последствията? Банове, раздадени наляво и надясно. Мисля, че и този път ще стане някаква подобна баница, но все пак съм на мнение, че трябва да отстояваме позициите си. Нека да опитаме, въпреки че края, предполагам,  няма да е кой знае колко хубав.

# 693
Екипът с какво право наказва лейдитата? Те изказват мнението си и затова трябва да ги наказва. И с какво право? Да си мълчим и те да правят каквото си искат. Или накрая да не стане така, че лейдитата да спрат изобщо да играят. Да видим тогава какво ще правят..

# 694
Дамите просто поискаха малко справедливост, но уви... Да, съгласна съм, че хората от Екипа нямат никакво право да наказват останалите потребители, само заради това, че не им се подмазват и, че не гъделичкат високо им его. От администрацията се изявяват като някакви богове, които имат цялата власт... Само ми е чудно, ако нас – „простосмъртните“ ни нямаше (като обикновенни потребители), дали и тях щеше да ги има (като администратори и модератори), боя се, че не.

# 695
Дамите просто поискаха малко справедливост, но уви... Да, съгласна съм, че хората от Екипа нямат никакво право да наказват останалите потребители, само заради това, че не им се подмазват и, че не гъделичкат високо им его. От администрацията се изявяват като някакви богове, които имат цялата власт... Само ми е чудно, ако нас – „простосмъртните“ ни нямаше (като обикновенни потребители), дали и тях щеше да ги има (като администратори и модератори), боя се, че не.
Това, което казваш е самата истина. За съжаление.

# 696
Какво мислите за новото събитие?

# 697

Събитието е много добре нарисувано. Допадат ми моделите на дрехите, както и самата им изработка. За жалост все още нищо не съм спечелила, не се и надявам до края на събитието да спечеля прическа, животинче, или фон. Струва ми се, че ако някой реши да играе с диаманти ще му излезе доста солена сметката. Laughing Аз лично само на безплатните опити ще карам, не ми се дават пари за една виртуална игра.

# 698

Събитието е много добре нарисувано. Допадат ми моделите на дрехите, както и самата им изработка. За жалост все още нищо не съм спечелила, не се и надявам до края на събитието да спечеля прическа, животинче, или фон. Струва ми се, че ако някой реши да играе с диаманти ще му излезе доста солена сметката. Laughing Аз лично само на безплатните опити ще карам, не ми се дават пари за една виртуална игра.
Аз ги карам безплатните опити. Не ми се дават пари за виртуална игра. Аз се надявам а спечеля прическата от дълбоките води.

# 699
Бях писала относно новото събитие,но сега пак ще изразя мнение. Готино е,без диаманти пак ще спечелиш нещо. Иначе още 5 елемента ми трябват и ще спечеля прическата от полетата. После ще опитам късмета някъде другаде,и играя без диаманти само на безплатни карам. Мисля,че най-много си заслужава там където се печели фона,има страхотни мебели,разни декорации.

# 700
Не ви ли направи впечатление, че за новата версия се направиха излишно 3 теми, при положение че тук се коментират и двете версии?

# 701
Наистина събитието е хубаво, но да беше повече времето и безплатните опити. Но нали трябва да има и диаманти. Чудя се как направиха почти всичко с диаманти....

# 702
Наистина събитието е хубаво, но да беше повече времето и безплатните опити. Но нали трябва да има и диаманти. Чудя се как направиха почти всичко с диаманти....
Ами нали и те трябва да печелят пари затова всичко е диамантено. Годежните партита ти иска много диаманти,събития,колекции. Ние им плащаме,иначе бих се зарадвала на колекция,която е без диаманти или да има,но да са само 3-4 нещата.

# 703
Ами нали и те трябва да печелят пари затова всичко е диамантено. Годежните партита ти иска много диаманти,събития,колекции. Ние им плащаме,иначе бих се зарадвала на колекция,която е без диаманти или да има,но да са само 3-4 нещата.
Аз не бих си купила диаманти по никакъв начин. Годежните партита са си бъгава работа. А и аз бих се зарадвала на такава колекция, в която да няма неща с диаманти.

# 704
А за самите годежни партита какво мислите? Канени ли сте до сега? Какво сте чували за тях?

Общи условия

Активация на акаунт