Огледален свят по VOYO ~ тема 8 ~

• 36 878
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Данче здравей HugРадвам се,че си и тук.

# 646
Клоди привет Hug

# 647
  • Pleven, Bulgaria
Добро утро и от мен Hug

Наде,Релакс - музичката ми дойде добре за събуждане  Hug  bouquet

Миме,мерси за  закуската   bouquet

Взимам си едно кафенце от на силвето да се досъбуда,че ми е трудно.  bouquet
Но ще си взема със пеперуда,да уважа Халил,че царството му приключва Mr. Green

Приятен ден ви желая Hug

# 648
Добро утроо  Hug
как сте сладурчета  Joy Mr. Green

чакай да ви звънна Grinning Joy Joy

# 649
# 650
Скрит текст:
илда моля те не ствай върколак ,че иначе ако ни ухапиш ще гушним върбинката  Joy
  http://vbox7.com/play:b59e48abaf поздравче

Hug bouquet  bouquet  bouquet

Скрит текст:
Ще си помисля... newsm78 вие взехте много да вампирясвате и ако няма кой да ви спре...ще се наложи да ставам върколак... Mr. Green не се притеснявайте аз няма да хапя...ще съм добричка... Joy Joy Joy
Като се трансформираш ще видим дали няма да хапеш Twisted Evil Joy

# 651
# 652
# 653
И аз се радвам ,че съмс вас пък където ще да е .
Тези серийки по 40 минути ме изнервят докато започне и хаиде краи ,защо не ги както са заснети,а са ги надробили като за попара.

# 654
Скрит текст:
илда моля те не ствай върколак ,че иначе ако ни ухапиш ще гушним върбинката  Joy
  http://vbox7.com/play:b59e48abaf поздравче

Hug bouquet  bouquet  bouquet

Скрит текст:
Ще си помисля... newsm78 вие взехте много да вампирясвате и ако няма кой да ви спре...ще се наложи да ставам върколак... Mr. Green не се притеснявайте аз няма да хапя...ще съм добричка... Joy Joy Joy
Като се трансформираш ще видим дали няма да хапеш Twisted Evil Joy
като се трансформира при пълнолуние ще я видим като вземат да и се пукат всички кости ще вика закакво ми трябваше да се превръщам ма вече ще е късно  Joy

# 655
Тези серийки по 40 минути ме изнервят докато започне и хаиде краи ,защо не ги както са заснети,а са ги надробили като за попара.
ами те наще телевизия купят няколко епизода от филма който е по 2 часа разпределят го на 3 серий после като свършат прекъснат филма и на негово място пускат нов докато купят останалите серии и тогава го продължат  и така  Laughing

# 656
  • Pleven, Bulgaria
Тази серия е толкова тежка,пък се представям 68 и 3 сезон като цяло,колко мъка ще има smile3518 Направо като се сетя искам да убия тия сценаристи #2gunfire
Това хленчене на Халил и Джансу ми идват в повече.  smile3514 .Айде Ферия му е годеница,ама то човек не може да остане сам за минута едва ли не трябва да му дава отчет на всяка минута.Джансу и тя същата,влюбила се в един медиен образ и се тревожи се едно е най-близкият и човек.  newsm78 Толкова са смешни и заблудени.Да им се смееш ли,да им съчувстваш ли.
Радвам се,че тази трагедия поне върна ума на Фери .Дори да не бъде с него,тя знаеше,че той е там някъде и я обича,все можеше за го види в уни,но сега като почувства,че може да му се случи най-лошото,разбра че живот без него,няма за нея.И се взе в ръце и е готова да се противопостави на целия свят за да бъде с него

# 657
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
titikova мила много ти е хубав подписа от дясната страна с Левент...  Rolling Eyes  Heart Eyes

# 658
titikova мила много ти е хубав подписа от дясната страна с Левент...  Rolling Eyes  Heart Eyes
Благодаря ,накъде без Левенттой ми е любимец

# 659
ами те наще телевизия купят няколко епизода от филма който е по 2 часа разпределят го на 3 серий после като свършат прекъснат филма и на негово място пускат нов докато купят останалите серии и тогава го продължат  и така  Laughing
Наще искат с един сезон от 30 серии да си запълнят програмата заедна година

Общи условия

Активация на акаунт