Първи ден в детската градина

• 36 038
  • 765
  •   1
Отговори
# 690
Малко късно, ама да кажа за снимките. На каката винаги са й правили много хубави снимки и за календари големи и за джобни календарчета, както и за осми март. Майката на едно от дечицата от нашата група беше фотограф и правеше страхотни снимки. Иначе мисля двамата да си ги снимам тази година заедно за да направим календар.

Ние не сме на градина, имаме зелени сополи. Е то крайно време беше да ги прихванем и ние. Дано успея да ги туширам до Понеделник.

А малчо е станал много разбран, днес цял ден ме слуша детето, но това е само когато е сам. Като се прибере кака му вкъщи става пожар  Wink

# 691

Ние не сме на градина, имаме зелени сополи. Е то крайно време беше да ги прихванем и ние. Дано успея да ги туширам до Понеделник.

А малчо е станал много разбран, днес цял ден ме слуша детето, но това е само когато е сам. Като се прибере кака му вкъщи става пожар  Wink
Това все едно от мен в написано!:)

# 692
Здравейте мами.

И нашия час да ни приемат в детската градина дойде.НО в ЦДГ №21 "Калина Малина" в чайка, а аз живея на колхозния.
Моля ако има някой който е приет в някоя от градините в район "Одесос" ( Христо Ботев, Светулка, Слънчо, Звънче и т.н) да ми пише на лични.
Устройва ни също Детско градче  и ЦДГ №07 "Изворче" .
Извинявам се, че не е по темата, но знам че има много деца приети в градини, далеч от техните домове така, че ще се радвам на предложения.
Лек и спорен ден.

# 693
  • Шумен
Ние май ще предадем фронта. Вали днес е повърнала в градината, целите и дрехи бяха оплескани. Това обилно повръщане май не е случайно (сякаш е било на фонтан щом е толкова много допускам и да е била раздразнена от някоя съставка в храната, случвало ни се е и преди). Свекърва ми ги е взела та не знам много подробности за момента. Тя иначе е добре, дивя цяла вечер като цяло нищо и няма за момента. Два дни ще се следим и ще реша за понеделника какво да се правим. Доведе ми я облечена със чуждо клинче, но не разбрах кой е бъркал в шкафа. Миша твърди че тя е донесла дрехи за сестра си а е с наша блузка. Малко ми е странно че от два клина в шкафа са и облекли чужда дреха. На свекърва ми не са казали нищо за дрехите, нито учителката нито лелята. Освен друго дете да го е оставило в нашия шкаф и Миша да го е взела като най-отгоре. В понеделник ще го занесем - аз като ги оставям или баща им преди работа и да уведоми ако реша да ги оставя вкъщи.

# 694
Деси, само да кажа че Макси повръща на фонтан примерно от косъм, или нещо ако не му кефне от храната- примерно някоя гъба. Не е задължително да е от болест.
Дано е еднократно.

Днес му пуснах да слуша мила моя мамо на компютъра с моите слушалки в този вариант -
http://vbox7.com/play:8cf79477d6
и като ревна това дете, много се разстрои. Иначе знам че я учат в детската и много често я пее, ама явно нещо емоционално му подейства, от слушалките ли беше  newsm78 та половин час не можах да го утеша

Забравих да кажа че днес Ерик заяви- Много е хубаво на детската градина. Месец след като започнаха Simple Smile дано все така да е

# 695
  • Шумен
Дано да си права и е нещо моментно. Точно сме набрали скорост с градината и влязоха в някакъв ритъм на лягане най-късно в 21.30, сутрин лесно се будят. Това пък е нашия напредък  Grinning

# 696
  • София
И аз да споделя, че след като овладяхме разстройството при дъщеря ми остана гадната хрема, точи едни гъсти секрети, който й освен през деня, й пречат и през нощта да диша и през около два часа ставам да я будя, да я карам да духа носа  Tiredooooh! Пръскам с фил. р-р и Еуфорбиум, но засега все още ги има. Много упорити се оказаха тези градински бацили, тя отдавна не е имала толкова гадна и упорита хрема. Трябваше от понеделник да тръгне на градина, но аз си мисля, че ще се наложи да отидат с баба си до лекарката да даде бележка за още дни, не мисля, че до утре ще се оправи от тези секрети, а аз трябва да съм на работа, болничния ми е до края на тази седмица Tired.
Иначе имахме родителска среща, събираме по 60 лв. за помагала и по 10 лв, за водичка, а в началото на всеки месец ще носим кърпички, сапун, тоал. хартия, салфетки.
Има и опция да запиша на английски, а след Нова Година и на плуване, аз се колебая какво да направя. Тя моята е зодия Водолейче, може и да й хареса да се плацика в басейна Mr. Green.

# 697
Деси-дано повръщането не е от някъв нов вирус,ами е от храна.Нашата също ми е повръщала така на фонтан,но предимно на път-2пъти общо.И то това в последните месеци,като се има впредви,че пътува от както беше на 20 дни,и все по завои,баща й не кара много кротко,та уж е свикнала,но предполагам,че е било от някаква храна.
Bliznachkova-ние мила моя мамо сме я отписали от дълго време ,поради същата причина-рев Grinningна скоро дори и на зайченцето бяло се разплака-в часта дето се изгубило и седнало да плаче hahaha
ral4e! -скорошно оздравяване Grinning

# 698
  • Шумен
И аз се надявам да не е вирус. Сутринта като си навиха и двете на пръста че искат бухти хич не бях за този вариант (пържено), но факт хапна като за световно и после пропусна обяда. Сега дивее отново Grinning
ral4e! бързо оздравяване  Hug

# 699
За календарите - дано не ми предложат от градината, че не ми се ще да се затрупвам с безполезни неща, към които единствено бабите ще развият сантимент. Вече три години си произвеждам с помощта на едно много добро другарче-фотографка, но и боравеща чудесно със скрапбуукинг (май така се наричаше) и съм си открила перфектно топлата вода за целта. Джобни календарчета мразя да ми се подмятат, моят избор са 12-листните.
Десито питаше за за онези, които са за изненадите за дядо Коледа, но да си кажа.
Браво на Ерик за харесването на градината вече! Друго си е мама с ушите лично от заинтересованите лица да го чуе.  Grinning

# 700
  • Пловдив
За календарите - дано не ми предложат от градината,

От градината ще предложат със сигурност,но просто ще откажеш.Не си длъжна да й правиш

# 701
  • Шумен
Никой не може да те задължи да поръчаш, както и за бройката. В яслата се пробваха да ме агитират да взимам от всичко по две с всяко дете поотделно  Rolling Eyes Не им се получи, нито за календари, нито за албуми в края на учебната година, те и дава диска с тържеството се опитаха да ми пробутат с презумцията за спомен на всяка една. Но идеята ми да си платя по едно а да ми дадат две не им хареса  Mr. Green На всяко тържество имаха фотограф който да снима децата и после снимките по левче и си избираш от 5-6 пози ако искаш разбира се, останалите остават за яслата та си кичат таблата. От последното тържество нас ни имаше най-много по таблата (при наличието на диск за мен беше излишно и снимки да купувам).Единствено за 8-ми март подаръка за мама беше картичка със снимка на детето, та поръчах за всяка но там видях поне някаква логика в идеята. Предполагам че и при нас ще има календари, но още си е рано за това.

# 702
Деси, това може и да не е вирус.
Малкият така, една нощ, повърна 3 пъти, но на сутринта беше ок... Оказа се, че мъжът ми не бил подушил добре и му дал леееко развалено прясно мляко.... ooooh!

# 703
  • На острова
Ние, както казах по-назад, си свикнахме много добре с градината, но ме тревожи, че не яде.
Свекърва ми го взима и тя ми докладва, но всеки ден едно и също - не яде.
А той си е ящен по принцип, не знам защо така. Гледам менюто, повечето от нещата, вкъщи ги яде. Вчера следобяд е имало бисквити с мляко, пак не ги ял.

Сутрин му давам да закусва преди да тръгнем..Не че ще умре от глад, но вечер се тъпче с какво ли не, и знам, че е вредно, да му се натоварва толкова стомаха вечер..Мрън.

# 704
Никой не може да те задължи да поръчаш, както и за бройката. В яслата се пробваха да ме агитират да взимам от всичко по две с всяко дете поотделно  Rolling Eyes Не им се получи, нито за календари, нито за албуми в края на учебната година, те и дава диска с тържеството се опитаха да ми пробутат с презумцията за спомен на всяка една. Но идеята ми да си платя по едно а да ми дадат две не им хареса  Mr. Green На всяко тържество имаха фотограф който да снима децата и после снимките по левче и си избираш от 5-6 пози ако искаш разбира се, останалите остават за яслата та си кичат таблата. От последното тържество нас ни имаше най-много по таблата (при наличието на диск за мен беше излишно и снимки да купувам).Единствено за 8-ми март подаръка за мама беше картичка със снимка на детето, та поръчах за всяка но там видях поне някаква логика в идеята. Предполагам че и при нас ще има календари, но още си е рано за това.
Те че са близначки добре.Но всъщност след време ако наистина всяка иска да си прибере за спомен нещата как ще ги делиш?На колежката хлапетата имат 1 година разлика.На 10 мес. беше първото като забременя.Те си и приличат.Но тя всичко им прави отделно.Сякаш са разнояйчни близнаци.Незнам всъщност как процедират майките на близнаци и на тези с малка разлика но те децата както и да го погледнеш са две.
Мама Близначкова да се включи с коментар.Но деленето след време на общитите неща как ще стане newsm78

Общи условия

Активация на акаунт