RYAN GOSLING и поколението на 30-годишните, които завземат Холивуд

• 28 066
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
Да се запиша и аз. Страхотен актьор. Рядко в днешно време, толкова млади актьори да играят толкова добре. Да не говорим и какво тяло има  Embarassed. Та предполагам се сещате, че гласувах за Crazy, Stupid, Love. Другият филм, който много ми хареса с Райън е Half Nelson. Малко бавно се развива действието, но сценария много ми хареса, особено момента, в който беше надрусан в тоалетната на мотела и момиченцето отиде да му достави още дрога. Много силен момент.
Да кажа нещо и за настоящата му изгора- нещо не ми се връзват двамата. Не знам защо. Примерно с Рейчъл много повече си подхождаха, даже бих казала, че с екранната му партньорка от Crazy stupid love ( Ема Стоун -голяма сладурана, много я харесвам) , също ще са страхотна двойна, но с тази Ева не си подхождат според мен.  Tired

# 541
препоръчвам за начало Manic- като ролята, с която е най-благодатно да се правят паралели с Райън.

Точно него търсих днес по българските тракери, но не го намерих. Добре съм се ориентирала, значи. Някой ако му има местоположението, да свирка.

# 542
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Криста, аз го теглих от един чешки сайт, ще го издиря след малко пак Simple Smile

# 543
И така - понеже май аз единствена не обвинявам Синди за цялата работа, май съм в малцинство.
За мен са равно виновни / и равно невинни...
Аааа, и аз не смятам, че Синди е само и единствено виновна. Никой не може да ме убеди, че тя е причината той да се пропие. Не е лесно да обичаш такъв неудачник със смотана работа, без амбиции, че и пиян от 8 сутринта. Тя наистина беше и мъжа в семейството, а съвместяването на двете роли я беше изтощило до степен на безчувственост. Не съм имала такава връзка и не знам как бих реагирала, но не мога да обичам човек, когото не уважавам, а Дийн такъв какъвто ни го показаха накрая не можа да спечели уважението ми.

И на мен Ева и Райън не ми пасват като двойка. 

# 544
Не е лесно да обичаш такъв неудачник със смотана работа, без амбиции, че и пиян от 8 сутринта.

Със сигурност, обаче нали знаеш приказката за успелия мъж и жената зад него. Тя знаеше какво работи той, когато "се взеха", знаеше и че няма образование, а самата тя имаше амбиции. Тук се разминават много. Но той си беше по-лесният избор пред аборта.
Той в началото не беше неудачник, пиян от 8 сутринта, превърна се в такъв в последствие - може да се чувствал подтиснат и да е имал комплекс за малоценност от нея. Знаем ги мъжете колко лесно се смачкват от по-образовани жени и жени, изкарващи повече от тях.

# 545
Да си е правил сметката и той знаеше за нейните амбиции като се взеха и разправяше колко е горд от нея. А и тя в началото не беше вечно уморена, намръщена и отблъскваща го. Не се опитвам да очерня него, пък да представя нея в добра светлина. Както каза Мячик и двамата са в еднаква степен невинни/виновни. Бидейки везна дълго ще чакате да взема категорично нечия страна в какъвто и да било конфликт.  hahaha

# 546
  • в морето до колене
Не съм имала такава връзка и не знам как бих реагирала, но не мога да обичам човек, когото не уважавам, ...

И на мен Ева и Райън не ми пасват като двойка. 

Аз не казвам, че връзката ми се е разпаднала заради неуважение към другата страна... Просто си изстинахме някак един към друг... без видима причина сякаш.  Embarassed

.
.
За Ева можете да се оплачете на арменския поп  Mr. Green

# 547
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=629535.msg20607428#msg20607428

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=581879.msg19135579#msg19135579

Не мога да си намеря мнението от Брита за Валентинката... пфу!

# 548
Па, Ване, мнение за кино да търсиш сред космите не е лесно hahaha hahaha hahaha

Криста, заповядай Hug. Ако досега не съм казвала как се процедира- голямата жълта джуджафка цъкаш Laughing

# 549
  • в морето до колене
Не мога да си намеря мнението от Брита за Валентинката... пфу!

Ване, аз съм се "вклинила" във вашата дискусия в защита на Мишел в тема 8 -- някъде около началото на февруари 2011.
Ако това ще ти помогне да се ориентираш... ето го моя пост - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=561445.msg17763247#msg17763247
Значи търси преди него Wink

# 550
леле, колко отдавна е било като сме го гледали Embarassed

хайде и украса, че скоро не сме го разхождали тук- и него, и трапчинките Heart Eyes

# 551
  • в сърцето на един мъж...
Синята валентинка няма сила дето да ме накара да я гледам отново Embarassed Толкова протяжен филм не бях гледала, не знам дали е от моментно състояние, дали е нещо друго, но просто не го оценявам хич тоя филм. Ужасен ми беше. Общо взето и двамата бяха виновни за ситуацията - тя не го обичаше, той я обичаше прекалено много, а двамата не бяха един за друг и нещата не се получиха, резонно. Отношенията им бяха мъчителни, изпълнени с недоволство един от друг и с това, какво е можело да бъде - от нейна страна. Такава връзка само натоварва вместо да донесе радост.

# 552
Всъщност с помощта на Мяч се оказа лесно да си намеря мненията за "Валентинката" в брита http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=561445.msg17748381#msg17748381
По онова време мисля не пишех в "Гледах....", заради статистите на Пазолини (даже помня, че подробната дискусия, дето я дръпнахме на "Мистериозната кожа", я правихме нарочно в Ужасната), та няма да ровя за други свои архивни впечатления.

# 553
Днес форумно попаднах на ДГЛ-филм, който не бях гледала- Sweet Jane. Много ми хареса, но някак ми накърни идеята за Джоузи-изкусител Embarassed. И как иначе, когато го чух да казва I've got pubis hair в защита на мъжествеността си, и не му хванах вяра Joy

# 554
  • София
Пфу! Счупих се от хилеж с тия косми, но мнение за Валентинката не намерих... продължавам! Освен това го гледах доста след всички останали.

Днес форумно попаднах на ДГЛ-филм, който не бях гледала- Sweet Jane. Много ми хареса, но някак ми накърни идеята за Джоузи-изкусител Embarassed. И как иначе, когато го чух да казва I've got pubis hair в защита на мъжествеността си, и не му хванах вяра Joy

Хайде и тук да кажа, че този филм го гледах по ТВ-то и ми подейства по същия начин, както Хлапета! Тягостно и... още го помня!

Общи условия

Активация на акаунт