RYAN GOSLING и поколението на 30-годишните, които завземат Холивуд

• 28 066
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ми не е мъжествен, да. В това му е чара. Но ако щеш ми вярвай, фразичката на френски предпочитам да ми я изпее той, вместо да речем Матю Blush.

# 601
  • в сърцето на един мъж...
Ее, може, мен не ме трогва. Виж ако на уше ми пее Беноа... ох Blush Flutter

# 602
Не мога да не споделя smile3544

kiss kiss kiss

# 603
  • София
уууу, погледнах Синята Валентинка...ауууууууууууу!!!! тая верно, че не знаеше от кой е бременна м.м.а и мр.сн.!!!!!!!!

# 604
Ааа, Ване, от старата любов май намекнаха да е бременна, нали го имаше момента "опааа" и тя ходи после в банята, че се ми и т.н.

# 605
  • София
ма кво намекваха - ей ся гледах точно кадрите, в които му казвва, че е бременна и не знае кой точно е бащата. Бррррр... просто се сетих що толкова много и се ядосах!

# 606
О, детето си беше от оня другия, то стана ясно.  Peace
Райън в този филм е....  Blush майко мила!

# 607
Абе какво направихме с тоя кино-клуб, няма ли мераклии да отпочнат да речем The Believer Rolling Eyes? Аз си подготвям домашното, и за целта прехвърлих през уикенда "Американска история Х", днес ще си припомня и Гослинговото еврейче, та да се присетя защо единият ми хареса, а другия- не толкова Crazy.

# 608
За The Believer не знам, аз онзи ден си гледах отново Crazy, Stupid, Love и си се смях, и си плакнах очо, и се се смях, и ....  Grinning

# 609
Аз оттам само Джулиан помня Crazy. Много красива беше smile3544

# 610
Аз оттам само Джулиан помня Crazy. Много красива беше smile3544
Аз пък хич. Даже си изненадах като я видях онзи ден. Бях забравила, че участва там.

# 611
От The Believer това ми се запечата най-силно в съзнанието. Раян красив, убедителен и играе с такава страст.

# 612
О, да, тази сцена я помня, силна е много Simple Smile. Ама пък съм забравила колко е сладък райън с къса коса Heart Eyes

Прощавайте, занм че има още десет страници до енговата тема,. ама съм се заринала в снимки, подготвяйки първия пост, и не мога да не споделя Blush- Джоузи през годините Heart Eyes

С дългата коса от периода на Brick ми харесва най-много Crazy

# 613
Само да вметна, че Томик отново застана начело на Старметъра Grinning

# 614
  • в морето до колене
Режисьорският дебют на Джоузи е готов и ще бъде показан в Сънданс.
Много подходящо, мисля. 
Джой има допълнителен материал при подготовката на новата тема. Wink

Според официалната анотация - In Joseph Gordon-Levitt’s charming directorial debut, a selfish modern-day Don Juan attempts to change his ways (sets out to be a less of an asshole - според добавката на IndieWire).

А ето и първия официален кадър.

Общи условия

Активация на акаунт