RYAN GOSLING и поколението на 30-годишните, които завземат Холивуд

• 27 410
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
  • в морето до колене
Няма проблем да попитам  Flutter

# 691
  • На земята
Здравейте! И аз съм от фенките на Райън! Изгледала съм почти всичко с него, като изключим някои. Много ми е любим в Мартенски Иди, Fracture, Crazy Stupid Love, The Believer.  Ако сте пропуснали някой от тези филми се поправете  smile3521

# 692
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ще съм ти благодарна- не искам да претупвам нещата надве-натри Hug. Хванах се и да си припомням всичко, що съм гледал, та да мога да напиша по нещичко.
Като цяло не мисля, че ще изпишем темата до НГ, но знае ли се- може да има пак някое избухване и да не доживее и до Коледа Grinning

# 693
  • в морето до колене
tzifff, добре дошла.
Интересно ми е дали си гласувала в анкетата. Че тука никой не се отчита, как гласува  Rolling Eyes - освен "постоянното присъствие".  Grinning
Скоро темата ще е за друг, но не пречи да се споменава Раян, когато ни се прииска  Mr. Green

Джой, и аз не знам, какво да очаквам към края на темата... времето е специфично.
Но утре ще попитам Мамма - не вярвам да ми откаже заради празниците.  Wink

# 694
ЗДравейте! Записвам се и аз тук като почитател на Райън Гослинг. Не съм кино маниак,не съм гледала всичките му филми,но това не ми пречи да съм му  фен. Благодаря за темата. Тук прочетох биографията му. Харесвам актьорската му игра,наистина е много талантлив. Правя паралел между два филма,където героите са му много различни,но е адски убедителен!!! Говоря за   Lars and the Real Girl, 2007 и Crazy, Stupid, Love.
Това е. Записах се Grinning.

# 695
  • София
само тези два филма ли си гледала?

# 696
 И тези - The Ides of March, Drive,Fracture. Все пак от скоро съм му фен Laughing.

# 697
Напълно прилична бройка Peace. Добре дошла Hug

# 698
  • в морето до колене
Уф, почнали са промоционните акции за Gangster Squad - интервюта, фотосесия.
Раян, Ема, Джош Бролин и режисьора... ама сега нЕам време. Довечера - снимки и прочие  Party

# 699
IMDB са изкарали годишния StarMeter, и янма как да не го предоставя на вниманиет ви, предвид лидера и част от останалите имена в него Simple Smile.

# 700
  • в морето до колене
Джой, получих разрешение от Мамма да не приключим темата на 50-та стр., ако се наложи.

Не че очаквам някой да се разпише особено по празниците, но днес ми е мързеливо... та се разрових за старите си постове.

Ето един от началото на моята персонална Гослинг-мания  Mr. Green - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=629535.msg20603665#msg20603665
На следващата страница сме продължили да "нищим" с Ваня...

Ето един за "Твърда вяра" - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=647156.msg21633981#msg21633981.
Малко по-напред е поводът да го напиша.  Wink
А веднага след него - на следващата страница - има две-три думи от Джой...

А ето я и "тирадата" за ДРАЙВ (оказа се в Оскаровата тема) - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=546410.msg20691931#msg20691931.
Малко преди него има писано и от Алиса, а малко след - от Ваня.
А това е мнението на Аурора, което ме предизвика да "избухна" - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=629535.msg20682743#msg20682743.
Може да не е много коректно да я цитирам тук, но реших, че трябва, защото в своя пост съм ползвала цитати от нейния и май е по-коректно да го видите целия (а не само моите "извадки").

Последна редакция: сб, 22 дек 2012, 21:03 от мячик

# 701
Ама много ми липсват сладките приказки в тази тема.

Мячик, много се зарадвах на поста ти и, цъкайки и разните линкове, които си дала, попаднах на първия трейлър на The Place Beyond the Pines.

http://movies.yahoo.com/video/place-beyond-pines-trailer-1-203017120.html

Връщам се да ти дочитам мненията и, ако има какво, ще коментирам.

# 702
  • в морето до колене
Криста, благодаря за трейлъра   Hug

Ето ги и обещаните снимки, тв-спот, гиф... и даже статия  Whistling
за Gangster Squad.
Премиерата в САЩ е на 11 януари 2013 (не остана много за чакане).
Според IMDb в България ще дойде още на 1 февруари със заглавие "Гангстерски отдел".

Ето една интересна статия от Collider от снимачната площадка.

Последното промо-филмче - също с откъси от снимките и от интервюта.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=O8rikDV-RPE

Нови кадри от филма: Раян винаги ми изглежда по-млад като е гладко избръснат...

А това са снимки в "Четирите сезона" в ЛА - преди или след пресконференция за филма.
Пуловерът много ме разсмя.  Grinning
Явно харесва такива пуловери. Напоследък често носи подобни. А папарашките сайтове го критикуват даже, че се показвал често с един и същ. Този много прилича на въпросния  Mr. Green Специално ги сравнявах.  hahaha

И накрая едно гифче от поредната "свалка" с Ема  hahaha

Последна редакция: сб, 22 дек 2012, 21:07 от мячик

# 703
Раян винаги ми изглежда по-млад като е гладко избръснат...

И толкова рус

И накрая едно гифче от поредната "свалка" с Ема.

То от такъв поглед как да не ти омекнат краката. Laughing

# 704
  • Варна
Изгледах All Good Things. Всъщност, май това е вторият филм с Раян, който гледам, освен онази боза "Тетрадката".
Какво да кажа. Доста средничко. Уж голяма любов, но някак с дърпане на коси. Уж, борба за самостоятелност, но с бързо вливане в семейния бизнес. Уж  "криене" и преобличаме като жена, но пък после си имаме стрелба по мъжки дрехи, но с маникюр.
Много неубедително. Много.
Няколко неща ми харесаха. Хареса ми фамилията на героя - Маркс  Mr. Green Хареса ми кучето. Хареса ми Раян. На моменти беше дори влудяващо плашещ. Кейти как не избяга по-рано, не знам. Аз пред екрана едва се сдържах да не си бия камшика.
Като цяло усещането ми от този филм е сякаш гледам картина от някой много добър художник, който е забравил да вложи душа, емоция, сила и настроение.

Подобно е усещането ми и за Еnd of Watch. Дуетът Джиленхол-Пеня е основателен и ненапразно гледа към "Оскара". Обаче всичко останало...  Еднообразието на кадрите /някои абсолютно самоцелни/, абсолютно досадните семейни драми и "елитарни" диалози по време на служба, слабичкият екшън, а и пълната сюжетна разконцентрация. Непонятно е защо трябва с такава досконалност да се показват всекидневните мисии на патрулните полицаи, ако те по никакъв начин не са свързани с основната сюжетна линия, която е посветена на всевластието на мексиканската наркомафия, все пак неглупавият човек горе-долу се представя основните функции на полицая.
Подозирам, че това е специална поръчка на лосанджелеската полиция с цел да си поизлъска имиджа. Друго обяснение за похабената лента нямам.
А ти записа ли се като патрул?

Последна редакция: вт, 25 дек 2012, 01:36 от Вашата Богиня!

Общи условия

Активация на акаунт