RYAN GOSLING и поколението на 30-годишните, които завземат Холивуд

• 27 411
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Такааа, гледам, провеждал се  е нов кастинг за "Супермен", пък Мячик не знае hahaha

# 676
  • в морето до колене
Абе, нали се разбрахме, че става въпрос за Батман, не за Супермен  Mr. Green
Пък ти протестираше. Видя ли сега  Joy  Joy  Joy

# 677
Ааа, с тази червена наметка не е никакъв Батман Naughty. Или Супермен, или Юлий Цезар hahaha hahaha hahaha

# 678
  • в морето до колене
Че то за кастинга не е толкоз важен цвета на наметката  smile3534

# 679
Мдаа, важна е демонстрацията на супергеройски трикове. А този Батман/Супермен/Юлий Цезар явно ще убива враговете си с предизвиканото от наметката торнадо Joy
Или пък ще е супергерой-изкусител- бая добре върти трътка hahaha

# 680
Аххх Heart Eyes

Да подбутна и кино-дискусията- хайде, 4 страници имаме, а филми райънски мнооого Whistling Grinning

# 681
  • в морето до колене
И аз се канех да напомня...
Какво не сме обсъдили още:

The Believer
психарските... - те са 4
Fracture
Crazy, Stupid, Love  Mr. Green

за Drive вероятно ще си пренеса старите постове тука... аз тогава спорих с някого в британската, май с Aurora, не помня... и съм написала цял трактат. Това го помня добре  Laughing

за The Ides of March също не е имало дискусия - само тук-там мнения...

Пропускам ли нещо?
Май за 4 страници до края и това е предостатъчно.

Упс, ами най-важното пропуснах - Half Nelson  smile3555

# 682
Не е било в британската, там Аврора не е стъпвала Peace
Аз от Drive вече нямам ясен спомен, освен за хвърчащи капки кръв и едно размазване на глава в асансьор, което май хич не е ласкателно, понеже помня като слон, поне стойностните и изпипани филми ги помня, ако и да не са били мой тип кино Whistling.

# 683
току-що гледах реклама по НВО на филм с Райън и Джордж Клуни, или е било реклама на няколко филма..незнам дали са играли заедно, но Райън нямаше нищо общо с тоя Райън дето аз го знам Embarassed Laughing

# 684
  • в морето до колене
Това е The Ides of March, Теди.
Интересно, какъв е Раян "дето ти го знаеш", че тук ти е различен  Grinning

Що не го гледаш тогава - да се запознаеш с "новия Раян"  Flutter

# 685
ох ми въпросния образ от тъпата Тетрадка Laughing на тази реклама ми се стори не толкова противен, ще ме прощавате Laughing

# 686
  • в морето до колене
Е, да си гледала Раян само в "тъпата Тетрадка" е все едно да си гледала Лео само в "Титаник".  Crossing Arms
Не става така. Нито едно от тези неща не са ТЕ... (е, Раян може би е малко повече той, отколкото Лео - все пак филмът обхваща известен период от време, има промяна на визията, състаряване на героя над реалната възраст на актьора...)
Но не е филм, представителен за уменията му.

# 687
така е, така е, не отричам че от един филм неможе да се направи заключение, но просто беше толкова анти, че го намразих точно толкова, колкото се влюбих в Патинсън пак след един филм Rolling Eyes онази вечер даваха Crazy, Stupid, Love, ама нямаше как да гледам, изтеглила съм го с Blue Valentine и чакат ред Embarassed

# 688
На мен The Ides of March ми беше малко труден за гледане в началото, защото го гледах в оригинал и не можах да схвана много добре изборната математика - борба за щати, за гласове, за проценти и прочие, както и цялата политическа конюнктура, но бързо ми стана много интересен заради моралната гледна точка и заради много хубавия Райън.  Embarassed Може би трябва да изгледам филма още веднъж, този път с превод. А и вярвам, че такива истории действително се случват в политиката на 'най-силната държава', че и не само там.

А, и да добавя - много добър Филип Сиймор Хофман, естествено. Джордж също бива, макар че според мен се губи малко зад Райън и Филип.

# 689
На мен ми хареса, доста при това. И при все че го гледах в много кратък период след "Цялото кралско войнство", който определено е много по-добър, нямам забележки- дори и към Клуни Laughing

Мацки, мислите ли, че ще ни разрешат да попрехвърлим 50-те страници- понеже аз пътувам към България, а там няма да имам време да дооформя визията на новата тема. Остана ми само да допълня някои неща към филмографията, но не се виждам как ще го направя по празниците Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт