СЕПТЕМВРИйската мама готова е вече „Идвай, малко есенно човече!”

• 24 540
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
teta014, честита ви рожденничка! Да расте здрава и щастлива!

sentex, честито! Да ви е живо и здраво и да расте много щастливо!!!

# 121
sentex, честито ти бебе Драго! Да е жив и здрав и много да радва мама и тати!  newsm07
Темата започва с прекрасен разказ за едно леко раждане от една щастлива мама! Толкова позитивно звучи поста ти. Радвам се, че си добре и скоро да се прибирате в къщи с бебчо!   bouquet

Последна редакция: нд, 26 авг 2012, 16:25 от hrisik

# 122
Ха-ха, знаех си, че чакате новата тема.  Laughing

Браво, sentex, честито ви бебче!

И мен ме изненада, както си чета полузаспала и изведнъж - твоята новина.  Party
И то толкова бодро! И аз искам такова леко раждане, като му дойде времето.  Flutter

# 123
  • Варна
И така кърмих вече три пъти ама зърната много ме болят. Малкия има зъби. Май ще минавам на изкуствени зърна. Че какво щях друго да казвам, а да много съм доволна от акушерката, защото ми казваше как да напъвам и нямам разкъсвания и шито  Grinning. Нормално ли е бебетата да плачат като акат, гледам го зачервява се и отваря една уста и после млъква. Поглеждам го, а той наакан. Да ви кажа не съм спала от незнам колко време и май няма и да спя, а съм тук чак до сряда. Че и съм сама в стая, голяма скука, искам да си ходя, ама трябва да чакам изследванията за отрицателната ми кръвна група, да видим какво ще ми бият. А и незнам дали е имало ефект ама по време на раждането пих арника през 2  часа за по-бързо разкритие. Не успях иначе да я пия през останалото време,  нито чая от малини. Сега след раждането взех пак 5 зрънца сутринта за бързо възстановяване.

# 124
Мишони,   bouquet  Hug

Ариелче, това което си сготвила, го обожавам  Heart Eyes. Но аз съм си унищожител на пастата де, трябвало в Италия да се пръкна.

Казвайте марки на шезлонги от които сте доволни  Laughing, на мен всички ми харесват на външен вид, но и да е здрав, ще е още по-добре  Laughing

Sentex, звучиш страхотно,мила. Радвам се, че всичко е минало толкова леко и намираш време и за нас   bouquet Дай боже всички ни такова раждане  Praynig

# 125
Здравейте,момичета!
От четвъртък сме си в къщи със Ивон.Раждането мина по-вече от перфектно.Тук е момента да кажа за мамите от Варна,че поднасям моите най-големи благодарности към доктор Г.Георгиев от АГ и акушерката леля Руми Simple Smile Поучих прекрасно отношение от целия персонал на болницата,нямам нито една забележка.Докторът до последно идваше да ме види по три пъти на ден и непрестанно се интересуваше от детето.
Направиха ми секциото на 20.08.,мишлето се е появило точно във 11 часа.Един ден ме държаха във реанимацията,но на 5 час самия доктор ме насърчи да стана.Същия следобед ми донесоха бебче да си се погушкаме.На другия ден сутринта когато ме настаниха във стаята ми я оставиха при мен вече.Не сме карали жълтеница (както и баткото я пропусна) и за това във четвъртък ни пуснаха да си ходим.
Малката е невероятно спокойна,трябваха ми два дни за да и чуя за първи път гласа.Акушерките я похвалиха,че е безкрайно непретенциозна и здрава.Когато се събужда си стои кротичко и както батко и казва "си говори нещо" Simple Smile Изцяло на АМ сме,през три часа.Като последното ни хранене е във 23 часа и след това чак във 05 сутринта.През този период спи без да мръдне и аз съм се подлудила ,ставам през два часа да я проверявам Simple Smile а то детето спи и въобще не му е до мен.Тази сутрин ,когато тати сменяше памперса ни падна пъпа.
Аз се чувствам перфектно,щастлива съм.Всички сме безкрайно щастливи.Не знам,може би е нормално,но на всяко хранене когато я държа и ми се насълзяват очите,явно още не мога да свикна със мисълта,че мечтата ми се е сбъднала...
Честито на всички мами прегърнали рожбите си!Теди.... Hug Жив и здрав да ти малкия принц!
Сега ще ви кача и снимчици да я видите малката мишка!
Наистина съм безкрайно щастлива,всичко надмина очакванията ми....Желая на всички ви прекрасни спомени от този толкова велик момент в живота на една жена!

# 126
Канелка, благодаря ти че сподели това преживяване с нас!!!  HugНасълзиха ми се очите, до като четях...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Нямам търпение и аз да изживея това щастие!!!  Heart Eyes Радвам се, че всичко е минало безпроблемно и вече си се гушкате вкъщи.  Hug

# 127
Невероятна позитивна енергия излъчвате с тези разкази ,момичета HugТочно от това се нуждаем сега,особено такива като мен ,които не са минали по този път .По някога и неизвестното много плаши.
За подуване на ръцете-ужасно е.Всичко,което хвана и го изпускам.След време няма да мога и на клавиатурата да пиша Embarassed
А бе нещо не мога да намеря групата у фейсо.Аз ли съм толкоз неориентирана newsm78

# 128
teta014 .. ЧРД на каката ... да ти е жива и здрава и много да помага  Hug

Натали ... ЧИД  Hug

sentex Наистина звучиш прекрасно ... радвам се, че не се е наложило и епизиотомия - направо ми е чудно как не са те срязали по-бързата процедура. Евала на персонала  Hug
Ако имаш проблем или въпроси свързани с кърменото, знаеш, че можеш да го зададеш в темата към консултантите от ЛЛЛ  Peace

Канелче ... ти също звучиш много добре ...  Hug Чакаме снимчицаааа  Hug

Направо ви завиждам благородно, че вече сте с малките си човечета ... искам и азззззззззззззз Mr. Green Hug

Последна редакция: нд, 26 авг 2012, 16:55 от F.a.t.e.

# 129
Канелка много благодаря, че сподели своя разказ с нас  Grinning звучиш страхотно  Heart Eyes

sentex  newsm20

# 130
Хоп повод за запис в новата тема.
Честито на мама Сентекс, жив и здрав малкия Драго, да расте много усмихнато и щастливо дете  smile3525
Честито на всички мами, които съм пропуснала, Поколоко, Канела, Сусаменна, Магита, Роси, Елфи, имаше ли още някой  Crazy Да сте много здрави, вие и бебчетата, да растат много щастливи и усмихнати деца  newsm51
Канелка, страхотен разказ  Hug
Свате, нещо си се поразвихрила гледам  Mr. Green
Малко по-късно ще кача снимки на нашата Калина  Flutter
Сега отивам да си дочета старата тема  Whistling

# 131
sentex, честит син, да ти е много здрав и весел, много хубав разказ - дано всички разказваме после така
канела много се радвам и за вас
честито на всички празнуващи днес, а на всички чакащи мами леко и бързо раждане

# 132
Качих ви две снимчици  Blush Мале сега видях,че сме общо 4 бебета на 20-ти.Ей т'ва е -повлякла съм крак  Mr. Green

# 133
Ох Канелче..... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Толкова е красива малката принцеса..... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 134
Честито бебче на Сентекс  Heart Eyes
Канелка,много позитивно,очаквах го точно от теб,защото искам секцио по желание и чаках твоя разказ Hug
Нещо аз незнам как да намеря групата newsm78Може ли някой да ме добави-ето ме пак
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт