СЕПТЕМВРИйската мама готова е вече „Идвай, малко есенно човече!”

• 24 522
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Сентекс, да ти е жив и здрав сина  Heart Eyes Роди рано рано, уж заедно щяхме да сме  Wink

Канела прекрасна дъщеричка. Радвам, че се всичко е минало отлично  Simple Smile

# 211
  • София
надявам се всички да пишем, аз със сигурност ще пиша понеже си нямам и на идея как се гледа новородено бебче  Embarassed ще е опитна мишка в началото докато свикна  #Crazy

хахахах опитна мишка а  hahaha и аз съм същата. През живота си не съм пипала новородено (камо ли две) нямам идея как изглежда памперса примерно Sick така че със сигурност ще пиша. Дано има и кой да ми отговаря де  Wink Laughing Wink

Евче
  ако много те боли не можеш ли да отидеш до спешното просто за успокоение? Пък ако те върнат - върнат какво от това  Hug

# 212
  • shumen
Сентекс,да ти е жив и здрав Драго и много да Ви радва.
Канела,страхотна е малката Ивон.И аз искам такова бебе дето да яде и спи без да реве.
Аз снощи пих Нош-па и легнах и всичко отшумя.Ама тази вечер пак бях така и се чудя утре да пребягам ли до доки.
Ремонта в къщи свършва и тези дни ще вземем и леглото за бебка.

# 213
ихихи аз съм първескиня с мое,ама за бебе съм се грижила доста Peace и пак ми е много шаш Whistling
а мамите с близнаци лелелел не едно,а двенки #Crazy ама....майка-героиня Party
аз със сигурност ще съм от редовните пишещи тук и във фейсбука Crazy обичам задружните компанийки,а ние сме страхотна такава,че ще ни е многооо по-натоварено е факт,ама имаме ли желание винаги има начин Peace а и една подкрепа от човек в твоето положение си е многооо положителна Hug и бебешки срещи трябва да си направиииим Stop

# 214
Честита принцеса на мама Елфи. Жива и здрава, усмихната чаровна девойка да порастне!
Честито момченце на Сантекс! Здраво весело и щастливо дете да расте!
Канела, самото съвършенство е Ивон. Прекрасно, добре оформено бебе.
Агира, как ти е кръвното? С тези оттоци, ако поддържаш и кръвно си премери албумина и говори с гинеколога си.
Хрисик, горе главата момиче. Вярвай че всичко ще е наред. Аз ще ти стискам силно палци и ще се моля за теб. Не го мисли и си повтаряй постоянно, че всичко ще е наред. Заслужаваш това щастие!
Марти търсила си ме. Два дни подреждам къщата по нов начин. Хубаво става. Всички са доволни. Всеки ще си има място, бебето и то.
За изтръпването - на мен ми изтръпват ръцете като спя, но ако гушкам възглавница не изтръпват. Денем ми изтръпва дясното бедро ако стоя повече права или неудобно седнала.
За фейса - без мен.. Тук си ми е добре. Там ми е за друг вид общуване.
След раждането има много време за писане в темата. Въпрос на желание е.

# 215
Добро утро   bouquet

# 216
Добро утро и от мен. Дано днес се захлади, че не може да се спи  Cry  Praynig И приятен ден на всички и поне 1-2 бебчета да има днес  bouquet

# 217
  • Варна
Добро утро, момичета, тая вечер се наспах. Акушерките взеха бебо при тях. Успях да кърмя, вече малко по-малко ме болят зърната. Днес май ще му бият ваксините.
Барбера, както каза доктора - ето до какво води сутрешния секс  Mr. Green
Нищо,аз съм доволна, че така стана и всичко беше идеално  Grinning

# 218
Eвала Сентекс!И продължаваш да звучиш супер оптимистично.Определено всички се молим да звучим така толкова скоро след раждането.Гушки за теб и за бебчо.

# 219
  • Бургас
Добро утро!
Тук най-накрая се захлади  Simple Smile и се живее. Тъкмо днес ще имам излизане, та ще ми е добре. Отивам да си нося болничния и да взимам комплекта за изписване на госпожицата Simple Smile

# 220
  • Варна
Сентекс  секна ми секса ама нищо  Mr. Green Радвам се , че всичко е минало без грешка  Peace
Аз в сряда съм на консултация.

# 221
Добро утрооооооооооо  Hug
Отварям очите, поглеждам телефона и какво да видя  Crazy

Веднага съобщавам щъркеловата вест:  Mr. Green

Мама nikita_gd вчера е родила секцио своя син Никола с мерки 2800 гр. 49 см. Да е жив и здрав малкия, а на мама бързо оправяне  Hug

Да почерпя виртуално, че днес моя ММ има РД  Blush

Сега ви оставям и излизам малко по задачи ... до после  Heart Eyes

# 222
Добро утро,мами.сутринта рано изпробвах метода на Сентекс върху мъжо,обаче като гледам засега никакъв ефект...ще видим слетобяд като ида при докторката какво ще ми каже,дано да е по-скоро че вече нямам търпение да си гушна бебка  Rolling Eyes

# 223
Честито на Никита и добре дошла в отбора на Колювите майки. Жив и здрав да порсате малкия Ники.
Мелл Джи каква снимка обади бе момиче?! Изкарва те 2м мацка.
сантекс мажи си зрната с Лансинох да минават. Със силиконовите зърна не е никак лесно.
danaeka ако ти минава от но-шпа не са контракции за раждане. Тях не можех ги спря с ношпа.

# 224
Честито на мама Никита, да е жив и здрав малкия Никола, много усмихнато и щастливо дете да расте, а на нея бързо възстановяване  smile3525

Фейтче и твоя рожденик да е жив и здрав и много да те слушка и глези  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт