СЕПТЕМВРИйската мама готова е вече „Идвай, малко есенно човече!”

• 24 523
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Никита, честит Никола   bouquet. Да ви е жив и здрав, да носи много радост на всички около него! На теб бързо възстановяване, мила Hug

Фейт, честит рожденик   bouquet. Да ти е жив и здрав, много да се обичате и щастливи родители  Hug Айде, напъни се малко да направиш най-хубавия подарък на тати  Heart Eyes Весел празник, мила!

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 09:48 от Мартичка

# 241
Никита, честито ти синче HugДа ви е жив и здрав и много да ви радва Hug

Фейт,честит ти рожденник HugДа ти е жив и здрав,много да се слушате и обичате HugВесело изкарване на празника Hug

# 242
nikita_gd, честит син. Да ти е жив и здрав!  bouquet
Фейт, честит ти рожденник. Много да се обичате и уважавате!  bouquet

# 243
Хайде вече добро утро, че сутринта така изхвърчах  Mr. Green

Докато се намотаме с мъжо да станем, докато напиша СМС-а и се оправя, че и чантата с почерпката за работа да прибера ... нямах времееее да ви прочетаааа. Метнах го до работа и после малко на пазар  Heart Eyes
Бъзика се иначе дали малкия нямало да го поздрави лично днес  Joy Казах му да не се надява  Mr. Green

Мама Ники е родила снощи в 23,36 часа  . ... предполагам, че е било по-спешност

Ева ... как си тази сутрин, има ли още болка  Hug

Сентекс Звучиш страхотно ... от къде този позитивизъм, бравооо  Hug

Лъки ... точно така ме гледа той  Joy И в преностния и в буквалния смисъл  Wink

Стефис ... айде вече дишай спокойно. Няма вече ремонти и напрежение. Ще чакаме тогава снимковия материал  Hug

velviamo  ти как си, какво стана с болките  Crazy

Днес ще се живее ... така духа  ooooh! обече е по-добре отколкото да пече  Crossing Arms

За тази арника нещо не разбрах. Някой да има повече инфо как, защо и какво се пие  Crazy

# 244
Добро утро,момичета!
Фейтче,страхотна нова тема!Да ти е жив и здрав рожденика и скоро да го направиш най-щастливия тати на света! Hug
Честит Никола на мама Никита!Ама май наистина се е наложило спешно секцио,защото тя вчера май пишеше в темичката.... newsm78Както и да е-важното е всичко да е наред с бебко и мама бързо да се възстановява! Hug
Канела,прелестна е малката Ивон!Направо е като едно спящо ангелче!
Сентекс,браво и на теб,мила!С кърменето ще се оправят нещата постепенно,звучиш позитивно и ведро,поздравления!
Днес съм на запис на тоновете,да видим как са нещата с бебата...Леееко ми се е смъкнал сякаш корема,но може и от тежестта да е... newsm78Ще докладвам след консултацията,а на вас-лек и слънчев ден!

# 245
Сантекс, Никита честити рожбички! Да са ви много здравички и послушни бебчета!

# 246
Честито бебче на мама Никита,жив и здрав малкия Никола!
Фейтче честит рожденик,да не станат 2-ма днес...весел празник!
За арниката знам че отпуска мускулатурата и нямало много разкъсвания при раждането,аз лично няма да я пия,бях се навила по едно време ама се отказах,да не предизвиквам дявола,най-много след самото раждане еднократно да го изпия за болката.

# 247
  • където мечтите се сбъдват
Добро утро момичета   bouquet
Честито бебче на мама Nikita !Да расте здраво и щастливо  Tada
Sentex,така ме изненада твоя разказ,изобщо не очаквах да има бебче  Mr. Green Честито малко съкровище  Two HeartsУспех с кърменето ти желая!
Канела,радвам се,че всичко е минало добре при теб.След толкова премеждия,накрая си имаш една здрава и красива госпожица  Heart Eyes
Fate,честит ти рожденник  newsm59 27-ми е много хубава дата  Simple Smile
Ние вчера поприключихме със списъка с покупки-взехме ваничка на Jane,козметика на А-дерма и други дреболии.Остана ни само количката и пелени.Мисля да взема пелeни на Libero.
Момичета,да ви питам за този прах за пране Сано Максима-има ли отделно за бяло и цветно или е само един  newsm78
Та,остана ми само да си приготвя багажа за болницата и септември по някое време да изпера дрешките.
За арниката-аз съм си купила.Мисля да я пия след раждането.По време на раждане като че ли не смея,защото нали влияела на упойките  Thinking

# 248
Хелоу! Честито бебенце на мама НИКИТА, да й е живо и здраво, да й бъде гордост най- голяма.
Фейтче, честит ти рожденик, да бъде винаги до теб- най- добрия татко, мъж, приятел и любовник. Да ти е жив и здрав  newsm67
Аз се опитвам да ви следя, свекито беше на гости петък, събота и неделя smile3511, добре че си тръгна, иначе ще ше да лети от 5-тия етаж newsm48. Няма такъв идиот. Все в бебето се завира, накрая й ограничих достъпа до него... може ли да има толкова нетактичен, мърляв, абе....няма да ми стигне мястото да напиша какъв човек е... bash
Да се похваля ММ вчера сглоби дървената кошарка на мъника и остана да я изчистя и наредя днес, само как ме мързи в туй топлото...В тая жега и малкия нервничи, а уж е кротък и не ни тормози, само дето има голям апетит и не мога да му смогна с яденето. Ядем на 2 часа, а понякога и по- рано огладнява. Не знам как да му разредя храненията, че като е гладен и почва да скърца. Чудя се дали да пробвам и водичка да му давам, защото някой път суче малко и повече не ще, а реве за манджа?(да не би да е жаден)
Ками душицо, да ти завиди човек за твоята свеки  Laughing,моята освен, че ми омаза цялата къща и ме се бърка, друго не прави. Относно болките при раждане и контракции, не можеш заспа или с но- шпа да тушираш, така че ще разбереш. Само че недей шофира, че някой път много гадно стяга, да не направиш беля. Бъди спокойна по време на раждането и всичко ще мине ОК newsm10

# 249
Фейт , тази седмица нямам никакви болки..малкия нещо си играе с мен Laughing
Кръвното го застопорихна 130 но 70 - за сега е добре.

# 250
pocoloco1 задай си въпроса в червено. Аз предполагам какво ще ти отговорят от ЛЛЛ, но едва ли мога да го структурирам така добре, като отговор. С две думи - какво разреждане, каква вода, какви 5лв. Кърмиш на 2-1-5-3 часа, когато поиска и когато реши той да си ги разреди следваш ритъма.

# 251
Каква хубава новина от суринта  bouquet
И какво хубаво име е избрала мама Никита за бебо!ДА е жив и здрав и мнооого да ви радва newsm51
Фейт честит рожденник newsm59
По бабешкия метод на следене аз днес влизам в деветия newsm44 По този повод реших да направя питка и сега питането ми е към всички които пробваха питката на Лъки преди няколко дни -получи ли се? Мисля да пробвам и аз с тази рецепта,ама това ще ми е първата питка която правя така че ако има някоя тънкост  -моля подсказвайте мамите дето вече я правиха Hug

# 252
Честито, Nikita! Да ви е жив и здрав малкия Никола, много усмихнато и щастливо дете да расте! Бързо възстановяване.

F.a.t.e, и твоя рожденик да е жив и здрав и много да те радва!

# 253
хо хо хо, и аз влизам в 9м..айде чантата пред вратата и дим да ме няма  Mr. Green

# 254
  • Варна
Честито бебе на мама Никита!
Добро утро! Да се похваля за една седмица хемоглобина ми се е повишил от 87 на 96  newsm44 .Продължавам с цвеклото  Crazy ,че време не остана .
Фейт ,честит рожденник.Да се обичате много и скоро да се радвате на най-прекрасния подарък  Hug

Общи условия

Активация на акаунт