СЕПТЕМВРИйската мама готова е вече „Идвай, малко есенно човече!”

• 24 713
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря ви, момичета и аз така си мислех, но да питам за всеки случай Hug

# 646

Че и Лъки от мен не може да си пусне темите  Joy още малко мила и ти давам воля на писанията  Mr. Green Hug Само гледай и ти да не ме изпревариш  ooooh!  Joy

Aaaa, ФейтитУ, аз не бързам ни за едното, ни за другото, ама като те гледам как се притесни, че те пререждат реших да ти отметна едно задължение, че да не го мислиш   Heart Eyes Laughing

Хайде, аз продължавам да стискам палци за мамите днес  Praynig Hug

# 647
Добро утро  bouquet
Честито на мама Веси, да е жив и здрав малкият юнак
За всички мами, които са на прага да гушнат бебоците - стикам палците. Сигурна съм, че днес ще има още бебета.
Евваа и според мен няма нужда от обиколник при сгъваемите кошари

# 648
Добро утро  Hug

Много пусто и сутринта .. тук става нещо  Thinking

Скайче
... ква е таз постна закуска ... я дай нещо по-сериозно  Mr. Green туко виж дошли всички  Joy

Хайде от мен кафенцето  Heart Eyes

Ние тази сутрин се разписахме отново с мъжо  Blush, пък да видим ... а довечера сме на док  Heart Eyes

Айде днес ще имаме бебевалеж ... успех на всички, които ще се срещнат със своето чудо  Praynig Hug

# 649
Добро утро на всички! Честити бебчета на всички мами! Да са живи и здрави и да растат безгрижни! Simple Smile Ние сме почти готови за посредщането на малката бебка, но ... тя все още не желае да се показва. Надявам се всички скоро да гушнем сладурите ни! Simple Smile

# 650
  • Stara Zagora, Bulgaria
Taзи сутрин съм станала рано, изпрала, изчистила Wink. За обиколниците си говорите- не се ползват за сгъваема кошара, само за дървените.
Момичета за срещата в петък, за 12 ли ще е часа, мислех да предложа да е по като за кафе към 10.30 -11 например,ама само предложение , ако всички са за 12 ок. Mr. Green

# 651
Ужасно ми се вие свят тази сутрин. Кръвното добре, спала, яла и все пак. Дори хапнах сладко файда никаква. И вода пих - пак нищо. От какво ли е?!!

На това му казвам "Да ти е сладко!"

Последна редакция: ср, 29 авг 2012, 09:42 от sky*

# 652
Да нямам някакви магнитни бури  Rolling Eyes вчера май имаше и пълнолуние.  Thinking

Пий едно кафе или една чаша кола ... и фрапе може.
А най-добре е да полегнеш за малко  Hug

# 653
Магнитни бури, пълнолуния не ми лови радара, а с моето кръвно само за кафе съм.. и кола.. ще легна само това помага.

# 654
Магнитни бури, пълнолуния не ми лови радара, а с моето кръвно само за кафе съм.. и кола.. ще легна само това помага.

Ох ... ти беше с високо, верно  ooooh!

Ами полегни за малко ... наистина не знам от какво може да е този световъртеж  Rolling Eyes

# 655
Скайче , нещо настивала ли си скоро??? Имаше една девойка с мен в болницата, дето я гледаха като полезно изкопаемо, не знаеха какво да й правят. Та един невролог й каза, че е реакция от настинка  newsm78
Фейтитуууу , ще мога ли да помоля да ми разрешите да се прередя отново  newsm03 Нещо цяла нощ съм с болки и контракции и мнооооооого боли  newsm47

# 656
Фейтитуууу , ще мога ли да помоля да ми разрешите да се прередя отново  newsm03 Нещо цяла нощ съм с болки и контракции и мнооооооого боли  newsm47

И ти ли Юдееее   smile3515
И ти ли ще ме предадеш /прередиш  Mr. Green/ марш веднага в болницата тогава  smile3513
 и без бебе да не се връщаш    smile3504

Стаси ... ама ти верно ли пак с контракции душко ... що така стана  Crazy

# 657
Стаси-ше ти мине кака,като на кученце.Да не мислиш,че ше раждаш ?? Joy Joy Hug

# 658
Фейт , от вчера пак боли  Mr. Green Ама стискам зъбки и чакам главичката рошавка да се покаже и тогава отивам в болнницата  smile3502 Никъде не тръгвам по-рано  Whistling
Миленка , това чакам и аз  Mr. Green А не да отида в МД и пак да минат там  Mr. Green

# 659
Фейт , от вчера пак боли  Mr. Green Ама стискам зъбки и чакам главичката рошавка да се покаже и тогава отивам в болнницата  smile3502 Никъде не тръгвам по-рано  Whistling

hahaha hahaha  ми ако няма коса ... как шИ разбереш какво излиза  Joy Joy

Майтапа на страна, ама регулярни контракции ли имаш  Heart Eyes
Защо не пиеш но-шпа .... щот си мисля, че ще идеш и пак ще ти надупчат Д-то със инжекции  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт