СЕПТЕМВРИйската мама готова е вече „Идвай, малко есенно човече!”

• 24 545
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Ех че хубава новина ............

sentex Честито Бебче   bouquet

А разказа ти е много оптимистичен , внесе малко спокойствие- както сме се стресирали с раждането   Hug

# 91
Ехаааа, Sentex, честит Драго, да расте здрав и силен, радост вкъщи   bouquet Супер раждане си имала, браво  Hug

# 92
  • Варна
Честито бебе на santex. .Хубаво е ,че всичко е минало бързо и нормално. Радвайте се един на друг  Hug

# 93
ЧЕстито бебче Сентекс!  bigdance2

# 94
Честито sentex - да ти е жив и здрав малкия мъж и много радост да Ви носи  newsm07
И дай Боже на всички ни раждане като твоето  Praynig
За име на групата, предлагам Melly да се включи  newsm47

# 95
Лелелее  #Crazy
sentex
браво искам и аз така  Heart Eyes Честито бебе Драго, жив и здрав и  много послушен да е  newsm44
Франчи, групичката скрита ли е? Simple Smile

П.П.  #Crazy Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 11 нови отговора.

#Crazy

# 96
ДА САМО НИЕ Я ВИЖДАМЕ КАКВО СИ ПУБЛИКУВАМЕ ВЪТРЕ

# 97
и всеки от членовете на групата може да добавя нови членове Hug и само ние си я виждаме

# 98
Ето това се казва изненада  Shocked
Както вика нищо ми нямаше и родих Crazy ... браво бе момиче  Hug

Честит син, да ви е жив и здрав и бързо да се възстановявате  Hug

Момичета ... мен не ме търсета за групата във фейса. Не съм му привърженичка /въпреки, че имам/ понеже не обичам да споделям лична информация с всеки. А там няма как да имаш само приятели ... все се намират и познати на които не можеш да откажеш покана  Whistling Mr. Green По принцип освен роднините никой от останалите ми приятели не знае, че съм бременна и нямам желание да разбират поне докато не родя.
Вие се забавлявайте, но не ни забравяйте  Wink

# 99
Честито sentex! Жив и здрав да е малкия! Дай боже всички да можем да се похвалим с такова раждане!   Hug

# 100
При мен още има от тапата!
Отивам да се разсейвам, че така не се издържа - ще готвя  Shocked Whistling

# 101
Честито момченце Сентекс  Hug много здраве и щастие на цялото семейство  bouquet

# 102
feitcheгрупата е затворена само за нас Hug

# 103
Елфи честит розов бонбон!!!

Мели Ж Леле мацко сега ти видях снимката, пу пу!

Сентекс честитооооо!!! Много яко! Да ти е жив и здрав Драго!!!

Леле като гледам всички ще ме изпреварите  Crazy Готвя се психически за преносване  Laughing
Франчи Готова в групата съм!  Heart Eyes Може в описанието да пишем кой кой е.

Моят фейс:

Скрит текст:

# 104
  • Бургас
Както си чета поста на Сентекс и изведнъж  Shocked  Да ти е жив и здрав сина.Да порасне достоен човек и да накара вас -родителите му да се гордеете с него.

F.a.t.e не е толкова лош феисбука, въпреки че заради него се омъжих, ама пак в него си вися Simple Smile

kalispasova@abv.bg -това е моя , който иска да ме потърси. Снимката ми е с една маймунка, която спред мъжа ми приличала на мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт