СЕПТЕМВРИйската мама готова е вече „Идвай, малко есенно човече!”

• 24 546
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Ами Мартичка май ще е добре да има група, като се замисля  Hug

# 76
хайде да!!! за съм за групата Hug и аз не бях казала хахах ама...скоро почнаха да ми постват разни бебета и те хората разбраха и аз викам емиии така и така ще родя скоро хахахах

# 77
искате ли да направя групата Hug дайте идея за именце Hug

# 78
При нас освен роднини и най-близки, никой не знаеше
И ме тагнаха на една снимка с корема от Рок Феста и всички взеха, че ме видяха....  Whistling Whistling
И се почна - ама тиии имаш ли да ни казваш нещо? Аз ще раждам вече, пък те  hahaha

# 79
хаххахах ариелче а така Party кажете именце на групата

# 80
септемврийски мами 2012 Peace какво ще кажете

# 81
  • Варна
Здравейте, момичета, аз снощи както си седях оттапена и взех, че родих. Сега съм в майчин дом с бебе Драго 3170гр 50см. Доктора ме бъзика- видя ли какво става след сутрешния секс. Mr. Green. Раждането малко на магия беше. 10 часа вечерта ме хванаха контракциите ама направо на 7 минути, незнам другите как съм ги пропуснала. А пък цял ден нищо не ме боля. В 2 часа бяха на 3 мин и тръгнах към болницата. Ама слаба работа, цикъла ми е по-болезнен. Идваме в МД и познайте 7см разкритие  Shocked. Сложиха ме в предродилна и извикаха моята лекарка. Да съм седяла не повече от 20 мин, за да ми пукнат водите и айде в родилно. Питат ме упойка искаш ли, а аз още се чудя какво става и им викам - ще боли ще боли колко да боли. До 10-те сантиметра разкритие напъвах права и после легнах и за 30 мин го изкараха. Най ми беше трудно на напъването, защото не ми стигаше въздуха, мноо топло. Опа ще кърмя, полсе пак ще пиша.

# 82
sentex Честито бебе Драго! Чудесни размери - винаги така с лекота да се случва всичко покрай вас  Hug Hug Hug

# 83
ехееееееееееееееееее сентекс ЧЕСТИТООООООО Hug Hug Hug Hug newsm44 newsm44 newsm44 newsm32 newsm30 ЖИВА И ЗДРАВА ДА СИ И ТИ МАЛКОТО СЪКРОВИЩЕ Crazy Hug МНОГО РАДОСТ И ЕМОЦИЙ ДА ТИ НОСИ

# 84
Честито бебе Драго!!!! Да ви е живо и здраво и да расте много щастливо!!! Страхотни мерки!!! Ей на това се казва раждане от раз!!! Бързо възстановяване, sentex!!!  Hug smile3525 baloni newsm07

# 85
Ехееееееее, браво Сентекс. Да ти е честит малкия сладък Драго. Много здрав, прав, корав и радост за мама и тати.

# 86
  • София
Да ти е честито бебе Драго!!!  bouquet
 Като те слушам как звучиш ведро, само мога да ти се радвам Hug Hug
Много здраве ти пожелавам и на Драго също- да е много щастлив   Simple Smile

# 87
  • София
Идеята за група е екстра. Преди време нали стана въпрос да се прави група пък никои не искаше. Радвам се че сега ще си имаме и ние  newsm74

Сантекс Честито бебче Simple Smile Живи и здрави. Голям юнак си родила браво Hug Завидях ти как бързо си родила  Embarassed

# 88
Прекрасно заглавие на новата тема и отново оформена от Фейт с много вкус и желание!  newsm51 Заслужава да я напълним с много бебешоци, така, че Мартичка, Анхелка и Фейт да не се ослушват, ами да дават старт на бебевалежа.
Да се похваля, че си купих и аз количка като на Анхелка и съм много доволна и спокойна вече. Това беше последната покупка за бебчо и можемвече да го посрещнем спокойно. Ето я кобичката
http://www.novobebe.com/bebeshka-kolichka-navington-cadet-fiji-s … deno-bg-2046.html
Повечето мамчета се оплакват от безсъние в последните месеци, а аз от няколко дни започнах да спя добре. Цяла бременност не спах и сега накрая постоянно ми се спи и ми е едно сладко. Май съм все на обратно  Crazy Аз спя на дивана в хола от доста време, понеже е мек и корема ми потъва в него и не ми пречи изобщо.
От два дни имам и аз по-чести контракции, но се надявам да нямаме изненади, защото при мен е много важно всичко да протече по план. По колко контракции на час е номално да имам без да се притеснявам и да търча към болницата?
Мели, ще взема да си разпечатам бисерите ти, за да се забавлявам като тръгна да раждам  hahaha

# 89
  • Варна
 Честито бебче Драго! И аз искам така! Много целувки!

Общи условия

Активация на акаунт