СЕПТЕМВРИйската мама готова е вече „Идвай, малко есенно човече!”

• 24 512
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Скайче, сори мила, че не се изразих правилно. Като се събуди бебето реве, а е  сухо дупето, не му е топло или студено и всичко му ок (това е по мои наблюдения, все пак нямам опит). Яло е преди един час, а като го сложа пак на гърда яде като за последно 5 мин. и след час и нещо пак същата история. За връщането плюе по малко, накой път по повече. Ще взема да ги питам ЛЛЛ, за моя случай, че не е нормално. Аз също съм против бибите, и за сега не мисля да му давам. Колики за сега нямаме, защото не реве, само в редки случаи, я глад или е пълен памперса.

# 271
 pocoloco1, от една или от 2 гърди даваш на едно хранене?

# 272
Щом не връща всичко а по малко, е обичайното. Кърмените бебта понякога сучат на често. Не си поставяй цели да не яде 3 часа да речем.  Или да спи цяла нощ. Това е характерно и контрулируемо при децата на АМ. Кърмачетата са друга бира..
pocoloco1, от една или от 2 гърди даваш на едно хранене?

Да и това е от значение. По горе описах за предното мляко. 5 мин сучене ми се струва кратко за 14 дневно бебе, ама щом е голям смукач. Незнам

# 273
От една гърда го храня, само в началото докато ми тръгне хубаво кърмата му давах и двете, че не му стигаше. Но от както тръгна кърмата само по една му давам на хранене.

# 274
на 5та минута сам ли се дърпа, или заспива на гърдата. Опитай се да го стимулираш за това задно мляко, като го подтикваш да суче по дълго. Да видиш тогава дали няма да издържи повече.Защото може само да се напива за 5 мин, а да не се нахранва.

# 275
Не си поставям цели, но вечер е мн тежко, да не спиш и ми се ще да влезем в някакъв по нормален ритъм, ама детето само ще си каже кога и какво иска Crazy

# 276
Да, разбирам те. Ние само се опитваме да помогнем като нахвърляме идеи. Аз не спах повече от 2г. Одисеята с безсънието ми е до болка позната. Може и да влезе в ритъм може и да не влезе. Опитай посочениете неща и виж кое ще ти пасне. само на принципа опит грешка ще намериш решението.

# 277
Накой път се храним и по 15 мин, но  в последно време на 5-тата минута е заспал като талпа, щипане, бутане ...нищо не помага за събуждането му. Права си Скайче, като се храним по- дълго спим по- дълго. Явно е добре нахранен. Ама на сила не мога да го накарам да суче по- продължително Whistling

# 278
Здравейте,
аз само да се запиша преди да е свършила темата!

Честити нови бебчета на мама rossy-pm, мама Sentex - роди нормално, и мама nikita_gd : Да са ви живи и здрави, много да ви радват и скоро в къщи!

Аз не успях да родя в Ловеч, така че бебето ще е софианче като реши да идва Wink
Сега отивам да ви чета назад!
Хубав и прохладен ден на всички Simple Smile

# 279
Да, разбирам те. Ние само се опитваме да помогнем като нахвърляме идеи. Аз не спах повече от 2г. Одисеята с безсънието ми е до болка позната. Може и да влезе в ритъм може и да не влезе. Опитай посочениете неща и виж кое ще ти пасне. само на принципа опит грешка ще намериш решението.
Благодаря много за съветите, бяхте ми много полезни, (не знаех, че по- назад в канала кърмата е по- гъста )  bouquet Hug Ще видим как ще се справяме  newsm78

# 280
Здравейте, момичета. Върнах се ОТНОВО  Crazy  Whistling
Направи съм на прага на лудостта  Mr. Green Миленка ви е казала за моето "задържане"  Laughing Два дни бях на системи за задържане, после докторицата реши да ме прегледа за разкритие и вика " Кой ти каза пък на теб, че имаш разкритие" Казвам й аз, че са били 10 различни доктора, а тя вика " нямаш никакво"  #Crazy Аз ставам то магарето и се хиля и й викам " А бременна ли съм изобщо"  Joy А тя ми вика, това не било смешка, била сериозна работа... После ме прегледа на уллтразвук и кво да види... вика "Ауууу момиче,  ма ти нямаш води, не усети ли кога ти изтекоха..." И аз ей така  #Shocked ПОЛУДЯХ! Вика ми тук си до раждането, ако не родиш до седмица ще правим индукция  #Cussing out Е вече откачих тотално... Как да няма води, бееее  #2gunfire На мен коремът ми е като за тризнаци.... Хванах си чантето и беж на частно  Mr. Green Докторът е от МД и има частен кабинет наблизо. Гледа ме той, каза, че си имам разкрити, имам си води, имам си всичко. Само плацентата ми е остаряла малко повече и каза да ходя на тонове 2 пъти седмично... Бях се нахъсала да се самоизписвам, ама тя идва на визитация днес и вика " Изписвам те, нямаш контракции, няма дца раждаш скоро"  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Е кажете  ми... да се смея ли или да плача  Mr. Green
И да не пропусна Честито на родилите мами, да са им живи и здрави дечицата

# 281
Ох с общи усилия ще го разгадем Пламъчко.  Laughing Сега прочети триковете за разбуждане при заспиване на гърда. Само с щипане и бутане нестава. Моя сънчо 2м ме мъчи с тази си поспаливост докато суче. Някой неща нямаше кой да ми ги каже и ги разгдах късно.
Леко облекло, тънка пелена, проветрена стая, побутване, пощипване и търкане на ушите, разсъбличане като се унесе. Общо взето трудно е. Имаше и други ама съм забравила провери в нета. На мен ми беше мн трудно да го будя защото вярвам че съня храни. Но ако се буди често и то гладен ще трябва да направиш нужното за по стабилната закуска.

# 282
Стаси баси одисеята твоето. Ако нямаш води веднага те приемат за раждане. какво е това чудо! Тая лекарка е луда първо без води ще те държи седмица, после те изписва че видиш ли няма да раждаш!!! Без води лимита е 12 часа.

# 283
Stasy87 къде ти казаха подобни лудости, ужас!!!
Аз като лежах в стаята имаше едно момиче, било хванало грип и повръщало много, отиват в Тина Киркова по спешност да не стане нещо на бебето, и там и казват, че бебето не може да диша, трябва спешно да се вади със секцио(а тя по средата на 7ми месец) и какви ли не още глупости.И  тя решава да дойде в МД, където се установи, че нищо и няма. Просто могат да те съсипят за едното нищо.

# 284
Stasy87 ужас..но какво да се прави- толкова са ни кадърни и лекарите в Бг. Сигурно много те е стреснала тази докторка  Sad

Общи условия

Активация на акаунт