СЕПТЕМВРИйската мама готова е вече „Идвай, малко есенно човече!”

• 24 508
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Честита рожба на мама Никита!!! smile3541
 Да й е живо и здраво момчето и да расте щастливо дете.

Фейт, Честит празник и на теб! Пожелавам му да е здрав, да бъде обичан и да усети тръпката от  това да бъдеш баща възможно най-скоро!!!  party023

# 286
Stasy87 къде ти казаха подобни лудости, ужас!!!
Аз като лежах в стаята имаше едно момиче, било хванало грип и повръщало много, отиват в Тина Киркова по спешност да не стане нещо на бебето, и там и казват, че бебето не може да диша, трябва спешно да се вади със секцио(а тя по средата на 7ми месец) и какви ли не още глупости.И  тя решава да дойде в МД, където се установи, че нищо и няма. Просто могат да те съсипят за едното нищо.
Всичката тая простотие в МД ми се изля върху главата. Но тази докторка е една на милион  Mr. Green Аз такъв дебил не съм виждала... Като ме слага на системи се опитах да й обясня колко системи са ми били сложени до сега. А тя ми каза, че знаела много добре какво се е било случило с мен и тя преценявала  #Cussing out Мина и замина. Сега ще отида да раждам чак, когато на беба главата се провеси между краката ми  Mr. Green
Осмияоблак Изобщо не ме стресна, защото бях сигурна, че си имам води. Това беше нещо, в което бях сигурна повече от всичко  Grinning

# 287
От коя седмица трябваше да се ходи на запис на тоновете?

# 288
Stasy87 гледам ти си горе долу с моя термин, ще видим коя ще е първа.аз досега за щастие в болница не съм ходила но не се знае малката кога ще реши да излиза  Blush

# 289
Привет!

nikita_gd да е жив и здрав малкия Никола! Много да ви радва и слуша!

F.a.t.e. - Честит рожденик! Може днес да му сервираш един голям подарък Wink
Аз чакам тази седмица да ни пуснат метрото в Надежда и такова разхождане ще е с количката по метрото - цяла София мога да обикалям по паркове и градинки и срещички Simple Smile
Честит девети месец майчета Simple Smile
ro6li4ka честито ново возило!
Stasy87 подлудиха те тези доктори, миличка!  ooooh! Ти май вече спря да им се връзваш за каквото и да е! То не й остана на бебка - ей сега 3-4 дни и започвате 38 г.с. и сте си напълно доносени  Hug Hug
pocoloco и аз стискам палци да му намериш начина да не заспива толкова бързо и да си правите закуската качествена, за да разредите тези чести будения за манджа  Hug Hug Хубаво е, че тук има кой да питаме и да дават съвети.

Аз съм с контракции от тази сутрин  newsm44 newsm44 ама още не съм ги хванала регулярни - нещо между 10 и 14 мин. са, та ще видим дали ще се скъсяват и да тръгваме и ние към родилното, че вече искам да си я видяяя!

# 290
ехеее честит син на мама никита да и е жив и здрав и многооо да я радва и да я слушка Hug
фейтче честит ти рожденник Hug много да сте щастливи с малкия принц,много да те слуша и да те гледа като писана Hug Heart Eyes
рошличка честито возило ,миличка Hug шофирай внимателно и със здраве Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes само на хубави места по хубави поведо да те вози тази кола Stop
ама да ви кажа аз-снощи както си разхождам кучо в 12 хахах и гледам едно такова есенно времееее Flutter викам си на бебо,мамеее идва си есента,усеща си се просто Mr. Green
викам мама как те е спретнала по памперс да те изписваме,и тя по минижуп дано не е някой есенен ветровит ден хихихихи
и му запях: Пойните птички отлитат на юг,есен е вече пристигнала тук Crazy

# 291
Stasy87, милата  Hug Сестра ми с напълно изтекли води и започнали контракции я включиха на системи за задържане, защото не била влязла в 9 мес и дробчетата на бебето не били развити. Това в прословутата Тина Киркова. След 2 дни вече бяха решили, че бебето стои без грам околоплодни води и хайде на система за стимулиране, малката излязла като мор патладжан синя. А като я питахме после бебето при теб ли е, тя супер изтощена отговори "За какво ми е "  Mr. Green По натам историята за забравената плацента я спестявам. Наистина са способни да те докарат до лудост....

# 292
Лъки , просто историята за нашите лекари трябва много да мълчи... Аз имам чувството, че шизофреничка станах с тая бременност. Променям настроения постоянно, да не говорим как без нищо избухвам в бурен смях  Mr. Green Да излиза малката гад вече, че ме подлуди вече  Laughing

# 293
Никита честита рожба  Heart Eyes  Много радост да ви носи  Heart Eyes Бързо възстановяване на теб Hug
Фейтче, честит рожденик да е жив и здрав и много да те слуша и помага с бебо  Heart Eyes Hug
Имам болки да..ама са едни...ту зачестяват ту утихват  Rolling Eyes на моменти стават по 5-7 мин...после по на рядко...а в момента нямам хич  #Crazy
ro6li4ka , честита кола   bouquet
mariya2709, питката е правих два пъти  Heart Eyes втория път беше половин доза с повече яйца и многооо  сирене..нещо като тутманик  Party и двата пъти стана страхотна  Heart Eyes

# 294
и аз ще я пробвам със сирене другия път половин доза,
а с мед я ядохме тази пак е супер

# 295
Stasy просто думи нямам вече:).Както бях писала-да се пазиш като родиш ,да не вземе да се примъква обратно Joy Hug

# 296
Stasy просто думи нямам вече:).Както бях писала-да се пазиш като родиш ,да не вземе да се примъква обратно Joy Hug
Мисля да се зашия отдолу веднага след раждането  Whistling Пък таткото няма да го мисля, той си знае как ще се оправя  hahaha

# 297
  • Stara Zagora, Bulgaria
Честити нови бебчета! Тази седмица очаквам да има много, хайде дано да е така Laughing!
Стасито, милата нямам думи, как се казва тази лекарка от МД, ако попаднем да сме наясно.
Направили сте си фейсбук групичка, браво, аз нещо не съм привърженик на фейса напоследък, даже почти не влизам, но имам много качени снимки и мисля да поразчистя, голям клюкарник и почва да ме дразни.
Успешна прохладна седмица на всички! Hug

# 298
ИМАМЕ СИ ОЩЕ ЕДНО БЕБЕ
MAMA future-mamman току-що ми прати смс newsm44 newsm68
Нека вестителката й да пише повече, аз много се развълнувах

# 299
Маймунката , Попиванова се назовава  Whistling
Честито бебче на future-mamman , много да я радва и да е живо и здраво   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт