СЕПТЕМВРИйската мама готова е вече „Идвай, малко есенно човече!”

• 24 507
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
ИМАМЕ СИ ОЩЕ ЕДНО БЕБЕ
MAMA future-mamman току-що ми прати смс newsm44 newsm68
Нека вестителката й да пише повече, аз много се развълнувах

супер още едно бебче
да е живо и здраво

# 301
Честито бебче на мама  future-mamman Heart Eyes  

# 302
  • Stara Zagora, Bulgaria
Стаси не съм я чувала, но ще запомня, остави ги то колкото лекари толкова и мнения и аз по едно време се бях побъркала, вече не им обръщам внимание и не се плаша лесно.
Супер, честито на future-maman да й е живо и здраво детето, ще чакам да пише да разкаже, че тя е при моя лекар Laughing, а и бързо е станало явно, снощи късно беше писала в темта от вкъщи!

# 303
Хехе направо започна бебевалежа Heart Eyes
Честито на future-mamman ! Да бъде горда мама на здраво и щастливо бебче!    bouquet

# 304
maimunkata1 и ти ли при Дяволов? Heart Eyes

# 305
Честито бебенце на future-mamman!!! Да й е живо и здраво!!!   newsm44 newsm44 newsm44 newsm07 newsm32

Кой й е вестителка?

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 12:55 от Mishony

# 306
Честито бебче на мама  future-mamman smile3525

# 307
  • Stara Zagora, Bulgaria
elio, да и аз, дълго време се чудих дали да не съм в Токуда, но реших че Дяволов ще е моя човек... дано няма проблем... Hug
Чакаме да пишат как се казва малкия и колко грамчета е, много се вълнувам от бебешките вести Simple Smile!
Много прохладен ден, чак се чудя каакво да облека Grinning.

# 308
future-mamman Честитоооо!

# 309
леллеел, бебе валежа почна  Heart Eyes

future-mamman, милааа, честито бебче, да ти е живо и здраво, много щастие да ви донесе и огрява къщата ви с весел детски смях   bouquet Чакаме подробности от вестителката  Hug

Ох, много се развълнувах.

Аз съм на ръба вече, връщам се от лекар, тонове перфектни, матка супер спокойна  ooooh! Утре пак на преглед  и в сряда с багажа за приемане в болницата. Супер се притесних, исках да си тръгне нормално раждане, не да ми вливат лекарства за предизвикване и накрая може и до секцио да се стигне. Половинката трябва да пътува в четвъртък за Варна, аз оставам сама, направо откачам. Това бебе ни разказа играта, реве ми се  Cry...

Ариел, май, май ти идва реда  Hug Стискам палци  Praynig

Стаси, за твоята одисея думи нямам  ooooh!

# 310
Ииии още едно щъркелче долитааа....  stork-girl

Мама millenitta e родила тази сутрин в 8:01 бебе Виктория- 2850г, 49 см, със секцио.

С мама Никита са легло до легло  Mr. Green

Честито бебенце  на future- maman   bouquet Да й е здраво и много да ги радва   bouquet

# 311
Сантекс, Никита честити бебчета!Живички и здравички да са и много да ви радват!

# 312
Честити бебчета на   Новите мами!

# 313
Еееееее, бебе след бебе, а още е едва обяд   Heart Eyes  Laughing

Миленита, честита Виктория, жива и здрава, с много любов да ви дарява. Бързо възстановяване   bouquet

# 314
Честито и на мама Миленита. Да й е живо и здраво малкото съкровище. Много радост да им носи и много усмивки   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт