СЕПТЕМВРИйската мама готова е вече „Идвай, малко есенно човече!”

• 24 498
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
елелелел нека е честита дъщеричката на мама Миленита Party Party Party
и синчето на мама Фючър маман Party Party Party Hug Hug Hug
многоооо гушки и скорошно прибиране у дома Hug чакаме снимкиииииииииииииии Hug Hug Hug

# 331
Никита , FUTURE MAMAN и Миленита ,честити малки бебоци,да са живи и здрави Hug и много ,много да ви радват  bouquet

# 332
Честити бебчета на millenitta и future-mamman   bouquet да са ви живи и здрави, а на вас двечките- бързо възстановяване  Simple Smile

# 333
  • София
Milenitta, Futuremaman честити бебенца!!! [/color]Hug
 Да са живи и здрави и бързо възстановяване на мамите. Аз като гледам  Futuremaman как пише 1 час след раждане, направо ме учудва.  Hug

# 334
Честито на future-maman и millenita! Много да ви радват бебоците и да растат здрави и щастливи!

# 335
Еее неее,няма да повярвате но за първи път тази нощ сънувах че някой ражда,и в съня ми беше Future Maman,[color=redЧестито бебче][/color]
Аз ще взема тото да пусна!
Честито и на мама Миленита!

# 336
Леле, докато ме нямаше уикенда колко нови бебета!!!!
Честито на Елфи, Сентекс, Никита, Millenitta, Future-maman!!! Да са им живи и здрави бебочетата и много радости да носят на родителите си!   bouquet
Поколоко, за притесненията ти относно кърменето - само ще ти кажа, че и моят в началото ядеше на интервали час и половина, 2 часа, 2 часа и половина. През нощта правеше малко по-големи паузи, докъм 3-4 часа, но сам си ги правеше. Нито можех да му регулирам режима, нито и съм се опитвала, честно казано. Разликата е, че той изобщо не повръщаше. На 3 месеца си беше удвоил рожденото тегло, изобщо много качваше, на 4-5 месеца беше една топка просто. Сега си е напълно нормален, висок и слабичък - по принцип до прохождането трупат маса и после много отслабват, така че това не го мисли. Ясно ми е, че се изморяваш много така с това перманентно кърмене, нали и аз съм минала от там - опитай сама да усетиш кога наистина е гладен и кога по-скоро можеш да го поразсееш с гушкане, пеене, занимаване с някоя играчка - на 30см от лицето му слагаш нещо, което представлява лице - да има ясно оформени очи, нос уста - може даже да му ги нарисуваш на лист хартия - могат да се взират дълго време с интерес в такова нещо. Мисълта ми е по този начин да минимизираш храненията, на които просто си посуква 2 минутки за кеф. От друга страна предните дни беше такава жега, че е напълно възможно детето да е било жадно и в такъв случай точно така начесто си трябва да го кърмиш, за да не се обезводни. Всичко ще е наред, скоро ще започнеш да го усещаш по-добре и ще влязат нещата в ритъм  Peace

# 337
millenitta Да ви е честита малката Виктория! Много здрава и щастлива да расте и вие покрай нея!

Мартичка давайте ако земетръс преди срядата и еднодневна разходка - Марш да сновеш улици и стълби и  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig всичко да мине без да те мъчат

# 338
  • София
Честити рожби на мамите : future- maman,millenita.    newsm44

# 339
Честито и на мама Миленита. Да й е жива и здрава малката душичка!

# 340
Малеее и бебе Калина е много сладичка,браво Hug

# 341
Лелеее, 3 бебока днес - да са живи и здрави Никола на Никита, Ангел на future-maman и Виктория на Миленита!!!
Канела, Ивон е прекрасна, снимката с баткото е много мила  Simple Smile
Мери-Гери, колко е пораснала Калина за 2 седмици  Hug
Фейт и мен ме чакат твоите процедури - педикюр и лак, ама как ще се справя не знам  Mr. Green Да ти е жив и здрав половинчо и весел празник довечера  1dating
Рошличка - честито возило, лека и безаварийна  travel
Аз сериозно взех думите на доки за разходки и от 2 дни само обикалям насам-натам. Сега ме чака гладене на 2 перални бебешки дрешки и по-късно отиваме на разходка до Рупите (с автомобил, че пеша далечко ще ни дойде  hahaha )

# 342
Всички бебчета в албума са много красиви-дано скоро имаме още снимчици Simple Smile
Аз още се занимава с питката #Crazy  след малко вече я слагам да се пече. Май се обсъждаше преди време ама пак да повдигна темата мамите с термин края на септември купувахте ли дрешки с къс ркав или само  с дълъг? намерих тази прогноза за времето за септември "Прогнозата е за около 17-18 слънчеви дни, а облачните ще са около 5-6. Средните температури за месеца се очаква да бъдат около 23-27 градуса. Минималните температури ще бъдат около 22-25 градуса, а максималните около 30-32." Почвам да си  мисля ч май сгреших дето купих всичко с дълъг ръкав newsm78

# 343
Хилоуу ... аз пак забегнах на разходка и сега се прибрах  Mr. Green
Обаче тези изписани страници ми навяват на мисълта, че май имаме ново бебе  Crazy

Отивам да чета, та да видим  newsm47

# 344
meri-geri, малката Калина е толкова прекрасна!!!  Heart Eyes Hug Вече нямам търпение да гушкам моята Миши  Heart Eyes Heart Eyes
Рошличка, честито возило!!!   car003

Общи условия

Активация на акаунт