СЕПТЕМВРИйската мама готова е вече „Идвай, малко есенно човече!”

• 24 497
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Никита, честит ти син Никола! Жив и здрав да е и много да радва цялото семейство!  newsm30 На теб бързо въстановяване и скоро да се гушкате с бебчо в къщи
Фейт, честит ти рожденник! Много да слушка и да бъде много грижовен татко скоро!  newsm59
Мамчета, аз уж чета всичко, но съм пропуснала какво точно означава съкращението ММ, което използвате за мъжлетата  Thinking

# 346
Момичета страхотна тема Simple Smile пълна с бебенца, това е прекрасно Simple Smile
Честито на всички мами, да са много щастливи и да се радват на всяка минута със своите слънца smile3541
Септемврийската тема стана августовска май Simple Smile
Момичета защо не си чакате реда Wink Аз имам чувството, че скоро няма да раждам, а до термин останаха 10 дни, всичко е готово и нетърпението ми е голямо, изнервям се и от днес официално спирам да си вдигам телефона на всички освен на майка и милото:) 
Моля тези родили в Майчин дом Сф. да споделят как е положението.

# 347
MM=Мойто Мило
Дрехи за края на септ съм предвидила най-тънкото е боди с къс ръкав или боди потник с тънко  гащеризонче с дълъг ръкав. Родена съм в края на септември и никога не съм празнувала РД по къс ръкав.

# 348
Обаче тези изписани страници ми навяват на мисълта, че май имаме ново бебе  Crazy

smile3521, не само едно  Heart Eyes

Хриси, означава мойто мило (ММ)  Mr. Green

Скайчето, ме е изпреварила  Laughing

# 349
Millenitta, Future-maman, Честити ви бебоченца. Леле, личи си че септември наближава. Взеха да изкачат като тапи от шампанско на Нова Година.  Mr. Green

# 350
хаха,аз си мислих,че ММ=моят мъж rotfImao rotfImbo

# 351
някой може ли да ме светне за мобилната версия на сайта?

# 352
  • София

и аз така... newsm09

# 353
някой може ли да ме светне за мобилната версия на сайта?

Аз мисля, че все още няма мобилна версия. Поне при мен не се зарежда, виждам го така както е и през лаптопа.

# 354
и аз  Grinning

# 355
аз да си призная чета през редовете  Mr. Green
Честити бебенца на Nikita, Future-maman и Milenita, да са ви живи и здрави, много се радвам за щастливата вест  newsm51  newsm44

аз се връщам от док - 3200 е малкият пухчо - още си е в корема, следобяд пак ще ходя да ме гледат отдолу  Blush

Мартичка дай боже да тръгне малкия Сашко, стига е седял на топло в на мама коремчето  Hug

Fate да ти е жив и здрав рожденика, има време до края на деня, може да го зарадваш с бебче  Mr. Green

# 356
mariya2709 И аз не съм взела нищо с къс ръкав, колкото и да е топло, няма да е 30 градуса, и по къс ръкав може би вероятността да го простудим ще е много голяма. Но ако се наложи винаги може да се отскочи до някой магазин за 2-3 бодита.

# 357
Качих 1 снимка на детската, а плата за пердета е на бюрото  Mr. Green
Тази сладурана Калина, много е пораснала. Браво на нея  Heart Eyes

# 358
unforgiven Мерси за отговора  Hug ... май и аз ще се въздържа  Heart Eyes

pocoloco1 .. радвам се, че успяваш да се разписваш и да ни следиш въпреки малкото човече  Hug Пак казвам, че ако имаш въпроси с кърменото го опиши и го зложи в червен цвят адресирано до ЛЛЛ. Ще ти отговорят доста изчерпателно  Hug  bouquet

Велвиамо ... браво  Hug Иначе аз сега си запазих чак при Мерджанката  Mr. Green
Да го видим моя разбойник какво още се ослушва ... да не иска да стане 4 кг  Crazy

Рошличка ... честито ви ново возило. С кеф да си го карате и да не се разваля изобщо  Mr. Green Hug

Стаси .... нямам думи просто  ooooh!  ... определено много се измъчи вече, но дано малкото човече после не е толкова проклето и се гледате по-спокойно Mr. Green

Ариелче ... хайде мила, ти си май следващата  Praynig Hug

Мартичка ... разбирам те, че не искаш да го предизвикват, но вече наистина му е време да излиза на мъника. И той се измичи и ти  Hug

Ех, че ни е хубаво бебе Клина   Hug

Хайде честито на future-mamman  и  millenitta  Hug
Да са им живи и здрави бебчовците, а на тях бързо възстановяване, че ги чакаме с пълен отчет  Mr. Green

Може и за двете да се каже, че е вярно  Mr. Green

stefiss супер е станало  Hug

Изчетох ви вече  ooooh! сего доволно отивам да си направя фрапенце  Mr. Green

# 359
Честито на мама future- maman и мама millenita  newsm44 newsm30 много да сте здрави!

Общи условия

Активация на акаунт