СЕПТЕМВРИйската мама готова е вече „Идвай, малко есенно човече!”

• 24 493
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Честито бебчета на future- maman и millenita  Simple Smile да са ви живи и здрави  Heart Eyes

# 361
  • Бургас
хаха,аз си мислих,че ММ=моят мъж rotfImao rotfImbo
аз го използвам в смисъл на моя мъж, или на мойто мухи (галено от мухльо)  hahaha hahaha hahaha
Meri-Geri, снахи е мноооого хубава Flutter Взимаме я:)

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 17:04 от Melly.G

# 362
хаха,аз си мислих,че ММ=моят мъж rotfImao rotfImbo
аз го използвам в смисъл на моя мъж, или на мойто мухи (галено от мухльо)  hahaha hahaha hahaha
Laughing Laughing Laughing Laughing Joy

# 363
  • Бургас
Ехееее много бебета.
future- maman и millenita да са ви живи и здрави рожбите!
Сега ще вляза да видя и бебе Калина, но аз не се съмнявам, че е хубавица -всички Калинки сме такива  Laughing

# 364
Олеее какъв бебевалеж има днес  newsm68
Честито на Nikita, Future-maman и Milenita - да са ви живи и здрави бебоците и бързо възстановяване  smile3525 smile3525

Феит Честит Рожден Ден и на твоя мъж.  bouquet
mariya2709 Аз имам само две три бодита с къс ръкав, всичко останало е с дълъг. При мен пък е друга дилемата - гледам по магазините дрешките с дълъг ръкав да, ама много тъничко всичко ми изглежда. И като попитам няма ли нещо по плътно, "ами другата седмица" и така от доста време... Явно все още не са изкарали изцяло есенно-зимната колекция.
Ох днес най-накрая се живее,че тези дни голям мор sweating sweating Възползвах се от захлаждането и пуснах бебешките дрешки сега май е време да хващам ютията  Mr. Green

# 365
Като бързам да пиша преди да съм изчела темата и пропускам бейби вестите.
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА МИЛЕНИТА И FUTURE-MAMAN! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИы МНОГО ЩАСТЛИВИ И КЪСМЕТЛИИ! БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМЧЕТАТА!   newsm07
Много са сладки всичките ни бебчета! Браво!  newsm51

# 366
  • Where I am Happy
Офф,немога да ви изчета.
Честито на Sentex,nikita_gd,Millenitta,future-maman.Да са живи и здрави малките сладури и много да ви радват!!! Two Hearts

# 367
  • Пловдив
Честито на всички мами, които са се обебили! newsm07 Да са им живи и здрави малките човечета!

# 368
Човек да не отиде на преглед и хоп две нови бебчета Simple Smile Да са живи и здрави и бързо възстановяване на мамите Simple Smile
Та  сега да се отчета от прегледа...бебо 2670 гр перфектен, води и плацента добре тоновете и те чудесни Simple Smile И доктора направо ми разби мечтите да раждам скоро...нямам грам разкритие и шийката ми даже не е чула за раждане 3см си е Simple Smile Иначе доктора каза че съм щяла да родя като циганка (което предполагам значи бързо и лесно) ама не ми каза кое го навежда на тая мисъл Simple Smile

# 369
  • Stara Zagora, Bulgaria
Рошли, това с разкритието не е гаранция май, аз си ходя така вече седмица с 1.5 см., други без разкритие с по-късен термин вече имат бебчета. Ама божа работа, когато, тогава, аз не давам зор, екстра си ми е, не ме боли нищо и се чувствам супер, даже сега си подтичвах като се прибирах Laughing
Аз тия дни ям като за световно, няма такова нещо а съм свалила кг, направо не знам какво се случва  newsm78.

# 370
ехеее ЧЕСТИТО НА ДВЕТЕ ДНЕШНИ МАМКИ, ДА СА ВИ ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ, ДА ВИ СЛУШКАТ И ДА ВИ РАДВАТ  Heart Eyes

# 371
Питката  ми стана страхотна! newsm44 Лъки мерси за рецептата  bouquet
Толкова се вдъхнових че реших да направя и мляко с ориз-пак за първи път Laughing
Мъжа м и ще реши че съм изкукала тотално smile3537

# 372
  • Where I am Happy
Fate да ти е жив и здрав рожденика!
Канела,Мери-гери пу-пу,много са сладки малките принцеси,нямам търпение и аз да си гушна моята бебка.

# 373
Еееее какви хубави новинки, честито на мама Фючър Маман, да и расте много здраво и усмихнато детенце бебе Ангел, честито и на мама Миленита, много здрава, весела и красива да е малката Виктория

Благодаря на всички за комплиментите за нашата Калина, аз също си мисля, че се е пооформила и пораснала малко  Flutter Heart Eyes Сватееееее, да ти кажа давай по-бързо зетя, че конкуренция има вече  Mr. Green

Ако случайно има мами, които се чудят, Фейтчето май се беше разколебала, да кажа че на бейби дизайн количката е супер, много лекичка и маневрена, пробвах да правя кръгчета с едно пръстче и се получи  Mr. Green

# 374
Честито на Sentex, nikita_gd, Millenitta, future-maman  Hug Да са им живи и здрави сладките бебоци ех вече всеки ден има нови бебчета

Общи условия

Активация на акаунт