СЕПТЕМВРИйската мама готова е вече „Идвай, малко есенно човече!”

• 24 492
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • София
ЧЕСТИТИ МАЛКИ ГОСПОЖИЦИ НА РОСИ - КАТЕРИНА И НА МИЛЕНИТА - ВИКТОРИЯ, И МАЛКИ ГОСПОДА НА SENTEX - ДРАГО, НА НИКИТА - НИКОЛА И НА FUTURE-MAMAN - АНГЕЛ !!!!!! Да са живи и здрави и бебоците и техните щастливи родители! Да имат много късмет в живота и поводи за усмивки! А на милите мами, бързо възстановяване и скорошно прибиране у дома с бебоците пожелавам от сърце

Лелееее момичета, изобщо не смогвам да ви изчета, но ще се опитам. Явно през темичка ще успявам да се включа. Миналата седмица изкарахме страхотна почивчица в планината далеч от неистовите жеги. Оставихме си детето за още една последна седмица при баба и дядо и аз най-накрая съм решила сега да се мобилизирам и да свърша това, дето вие отдавна сте го приключили  Blush пране на дрешки и гладене, последно дооправяне вкъщи, ходене по доктори и пазар (за козметики, приготовления за болница, тоалети за изписване...)

Днес си пуснах и последните изследвания - кръв и урина и са чудесни, с хемоглобин 125 (не знам как го постигам този път без хапчета, но явно ми се получава) и отново завишено СУЕ - но доки ме успокои още от миналия път, че е физиологично и означава, че организъм се подготвя за предстоящата кръвозагуба. Утре отивам да уговаряме с доки часа и мястото на срещата с бебока - за след около две седмици - по предварителен разговор, но ще докладвам.

А днес дори успях и една манджа да сготвя - такова чудо не ми се е случвало... сигурно от месеци. А съм хвърлила око и на другите рецепти, които споделяте тук. Най-голямото предизвикателство ми е питката, но нещо затрих рецептата, та ако някой ми я припомни линка ще съм много благодарна  Flutter

Момичета, много се радвам на доброто настроение, което цари в темичките и на моменти се хиля с глас и сълзи.....  Пожелавам на всички, които вече са нетърпеливи за прекрасната среща с малките съкровища бързо да им се случи по най-добрия начин  Hug

И последно и аз в групата на благодарните на Калинас мами   bouquet за времето и професионализма, които прояви към нас миналата седмица и прекрасните снимки, които сътвори. Ще се опитам да кача едничка в албумчето с тумбаците в деветия месец (че нали и аз вече съм в него Wink

ПП. нещо не успявам да изправя снимката  ooooh! ако някой знае, да помага

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 17:19 от TaniaR

# 376
mariya2709 ,аз имам 7 боденца с къс ръкав,бяха супер изгодни,затова ги взех.Напоследък почвам да си мисля,че изобщо няма да влязат в действие,но нищо-ще ги подаря на някой :)Flowers е казала точно това,което мисля-ако много приритате за късо ръкавче-в най-близкия магазин ще се реши проблема за 2 минути Peace

Да се разберем така-ако ви притрябват боденца с къс ръкав-аз ще ви пратя hahaha

maimunkata1 ,аз имам същия проблем с храната(при мен е проблем).Ям като разпрана-както казах оня ден-един гювеч за 5ма(говорим за глинен гювеч) си го изяждам сама през деня  261uu  Animal Pig  smile3535..Засега съм качила 1 кило май(откакто почна тоз невероятен режим),но ми се струва,че ще кача изведнъж. Вчера си приготвих няколко купички кисело мляко с пасирани сини сливи,та ако ми се дояде,да не присягам към гювеча,а към тях Mr. Green

# 377
Здравейте! Един ден да не вляза и какво става.............
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА МАМА САНТЕКС,МАМА МИЛЕНИТА,МАМА НИКИТА И ФУТУР МАМА. НЕКА ДА СА ВИ МНОГО ЗДРАВИ И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ!

Връщам се да ви изчета.

# 378
Коя мама знае рецепта за пюре от сини сливи(домашно). Ще съм много благодарна ако я сподели и я е правила вече, защото в нета не мога да намеря точно такава.

# 379
  • София
Леле, колко бебета...честито на всички нови мами, да са им живи и здрави. Ние правим ремонт в тоалетната и съм при наште, където много много интернет няма, ама ще влизам по-често ако има такива хубави новинки  bouquet Heart Eyes
А пропуснах, че днес бяхме на преглед, всичко е перфектно, само главата му е доста голяма и се зачуди моята лекарка как ще го раждам нормално тва бебе, ама каза, че то само ще си покаже.

# 380
Честити бебета newsm07 на мама Futиmillenitta да са живи и здрави и много послушни.Нямам време да прочета всички.....ние бяхме на Забърдо и днес се прибрахме. Утре ще ходя до болницата и започвам да събирам багажа, че да съм готова, още два дни ще пия хапчетата и като ги спра знае ли се...
Отивам да си измия чиниите, че много ме мързи напоследък и пак ще дойда.
ure-mamman

# 381

От сайта не става, че нещо е бъгнат ... трябва от компа да си я обърнеш и после да я качиш  Hug

# 382
честити бебета на миленита и future maman  Hug - да са живи и здрави и бързо възстановяване  Hug

# 383
ЧЕСТИТИ БЕБЕТА НА ВСИЧКИ МАЙЧИЦИ!!! Няма да ви изброявам поименно, момичета, да не изпусна някоя, че започвам вече да изтървам края на бебетата с мойто рядко влизане! Не се сърдете, радвам ви се на всичките и вече тайничко завиждам.  Blush

Аз да взема да се запиша в тая тема, преди да сте я изписали Simple Smile Споко, не съм родила още, нищо, че съм зачезнала тия дни. Гледам да не ми остава време да го мисля това, че остават броени дни до термина и търча с мъжо по магазини за дома. Предпочитам да ми е зает ума с неща, които по-добре познавам (мебели, уреди, дограми и т.н.)  Mr. Green Чувствам се като преди кандидат-студентските изпити преди 100 години - готвих се толкова много и толкова дълго време, а сега не знам коя тема ще ми се падне Simple Smile

А иначе - кьорава контракция нямам!!!  #Cussing out Това дете никакви признаци за излизане не дава!!! Не знам какво да я правя вече!

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 18:38 от Agira

# 384
и аз пак се връщам от док  Hug за 2-ри път днес  hahaha каза шийката се подготвя, аз питам - дали ще е утре - НЕ, няма да е утре  Joy

та ми дойдоха изведнъж силите като разбрах, че няма да е утре - тичах като конче после по стълбите нагоре  smile3532

# 385
 Whistling  Голямо проверяване  smile3552  phoneuu
Аз полежах, наплюсках се, ходихме до пазара, че и стълбите качих - отшумяха си и тва е. Пак има контракции, ама хич не са регулярни. Чакането продължава.  ku-ku
Иначе вчера вкъщи излъскахме ... прозорците и ние - на мен не ми дадоха - аз оправих само пердетата. Сега ще препера протектора, че нямам 30градуса на пералнята

# 386
Ариел и при мен така с контракциите .... Confused и аз чакам и се изнервям много  Cry

# 387
  • Stara Zagora, Bulgaria
bel4eto проблема не е че ям, аз съм качила само 8-9 кила и не се притеснявам да кача някое друго, а че откакто почнах да ям много свалям кила, много често до тоалетна, а не да ям такива храни...не знам, може организма да се подготвя ли и аз не знам някой беше писал нещо такова. Grinning

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 19:04 от maimunkata1

# 388
По честото ходене до тоалетната е нормално и при мен го има от няколко дни.
Аз обаче забелязвам и май апетита малко ми е по отслабнал  Rolling Eyes и един килограм съм надолу  Simple Smile

# 389
  • София

От сайта не става, че нещо е бъгнат ... трябва от компа да си я обърнеш и после да я качиш  Hug

Мерси много Фейт - поправих се  Hug

Общи условия

Активация на акаунт