СЕПТЕМВРИйската мама готова е вече „Идвай, малко есенно човече!”

• 24 436
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Знаех си аз,че при толкова изписани страници ще има бебета!
Честито на всички обебени мами  Hug Желая ви здрави и прекрасни дечица.Прегръщам ви и ви желая бързо възстановяване!
Аз да ви кажа за това ММ-при нас е Мойто Мише  Mr. Green
Така....Вчера ни беше първата разходка.Протече идеално.Помотахме се из квартала.Днес втората.Взех ме си акта за раждане и после на пазарихме във Пикадилито.Всичко си мина "като по вода"
Благодаря ви момичета за милите думи за Ивон.Тя е добре,все така кротичка.
Да се поФаля,че вече нямам "кръвотеч"  Mr. Green Още от вчера забелязах,ама викам рано ми е да се Фаля  Laughing Днес офицялно го заявявам.И вчера направихме сефтето без корем  Mr. Green Еййййй,друго си е  Whistling
Днес оставих тати със Ив за час и нещо сами ходих на кафе.Не ми беше перфектното кафе,непрестанно мислех за тях.Но пък те са се справили прекрасно.Нахранили са се и са сменили памперс.Прибирам се и гледам двете мишки спят.Толкооовааа сладко  Heart Eyes
Ходихме и при Георгиев на профилактичен.Каза,че съм идеална.Всичко било 6.
Абе аз за два дни се специх от работа на пред на зад  Crazy
И да ви кажа последно.Днес се осмелих да се кача на кантара.И съм мнооогоо горда от себе си.Забременях 46 килограма,а сега съм 44.Георгиев каза да изчакам до първи цикъл и след това,че мога да се връщам във фитнеса щом толкова съм искала  Mr. Green Няма как...и работата го изисква.
Ами май това е от мен за сега.
Чакам само хубави новини
А Фейти-Ив е на гънчана и на целувана от теб  Hug
Скаййййййй-теорията ти ме разби.Ама сто процента е така  Mr. Green
Франчи-разбира се,че може да и сложиш снимката във групата,нали си е затворена.Писах ти аз,ама ми изписа,че ти е претоварена кутията и не можело да ми изпрати съобщението.Да направиш чистка  Crazy Laughing
П.П.Аз бях лакирана на краката точно със винено червен лак,никой нищо не ми каза.Но на ръцете бях със френски.Задължително е или без цветен или без лак.

# 556
това за лака на краката сега разбирам  Rolling Eyes Rolling Eyes е с червен съм, сори...ако искат да ми го махнат Mr. Green

# 557
Miii, спокойно мила, всичко ще е точно. Може пък последния път да не са те измерили точно и бебо реално да е пораснал с повече от 300 гр. Килограмите и дължината нямат никакво значение, важно е детето да е структурно добре, другото се наваксва.
Аз баткото го родих 1950 кг, 43 см...ела да го видиш сега в градината, по нищо не отстъпва на тия дето са се родили над 3000 кг и над 50 см...пичага отвсякъде.
Така че споко, щом тоновете му са добре и не страда, значи всичко е точно.

Айде на 30-ти да ме чакаш с кафето  Laughing, че идвам. На 5-тия ще съм. После, живот и здраве след клъцни-срежи, ще съм на 12-тия. Моя доки ми каза, "7-мия не ти го препоръчвам, ще те качим на 12-тия" и аз го слушам  Sunglasses

# 558
Мартичка и аз като ходих да раждам бях с винено червен лак и никой нищо не ми каза. Добре, че нямах ръцете, по случайност го бях изтрила и не бях лакирана Crazy

# 559
sky* - раз конспирира ги  Peace
Което значи,че продължаваме  Shocked с чакането
anghella тамън заредени с нова енергия - вече си мисля да скачам на едно място  Joy
Аз не смея да се лакирам, че после ще тръгне и айде трий наново
Иначе преди 10 дена си подрязвах ноктите да не са дълги, а те пак едниииии - та вчера отново ги скъсявах

# 560
Мартичка и аз като ходих да раждам бях с винено червен лак и никой нищо не ми каза. Добре, че нямах ръцете, по случайност го бях изтрила и не бях лакирана Crazy

Слава богу, че най-мразя да ме хокат като съм под напрежение  Mr. Green Тенкс, мила   bouquet
Как е Пламко, слушка ли?

# 561
Слушка, папка и расте детето. В петък сме на консултация и се надявам да сме наддали както трябва Praynig

# 562
Забравих да ви кажа,че открихме цаката на тая кошница за кола.Бях много притеснена и дори на ръба да не излизаме с колата,защото не одобрявах как изглежда бебето вътре.Та взехме една възглавничка от "Явор" със не знам си какъв анти-алергичен пух.Прекрасно анимирана-златна есен със Прасчо и Йори.И я слагаме под малката.Определено изглежда супер удобно.
Момичета,да ви питам има ли някакво ограничение за поучаването на тази еднократно помощ след раждане?Защото на нас детски не ни дават понеже сме им прехвърляли някакъв техен лимит.От което аз много се дразня.Не ми е за смотаните им 35 лева,но това са парите на детето.И не е честно.Това на колко осигуряват родителите си е друг въпрос,парите са на детето  #2gunfire Както и да е...Та някой знае ли?

# 563
Слушка, папка и расте детето. В петък сме на консултация и се надявам да сме наддали както трябва Praynig
Браво на юнака  Heart Eyes, щом папка значи сте надали, не се притеснявай. А и явно не е от много ревливите, щом имаш време и за нас. Включвай се по-често с разказче за бебо  Heart Eyes

Голямо затишие в темата, дали не е пред буря  Whistling

Последна редакция: вт, 28 авг 2012, 18:38 от Мартичка

# 564
маметата,който ще дойдат в петък,да хапнем по нещичко в обедно временце и да се видим,после подобаващо щурмуване както казва Мишончето на Джъмбо Party  тази пицарийка е от Била по тротоара като тръгнеш към Джъмбо-точно преди него на тротоара-все седят някакви мацки и предлагат дневната промоция хапване и пийване хихиихи
браво на бебчо на Поколоко Hug малък сладък мъъъж Party

# 565
Момичета,да ви питам има ли някакво ограничение за поучаването на тази еднократно помощ след раждане?Защото на нас детски не ни дават понеже сме им прехвърляли някакъв техен лимит.От което аз много се дразня.Не ми е за смотаните им 35 лева,но това са парите на детето.И не е честно.Това на колко осигуряват родителите си е друг въпрос,парите са на детето  #2gunfire Както и да е...Та някой знае ли?
Канела, честита рожба!  bouquet
Няма ограничение - всички получават еднократно пари, когато им се роди бебе. До месец трябва да отидеш и да си ги получиш с Удостоверението за раждане на детето, защото мисля, че все още отбелязват на гърба му, че парите са изплатени.

# 566
Ох ... четох, четох и забравих всичко  ooooh! Днес не съм в кондиция Heart Eyes

Тази седмица май се очакват няколко планови секциа ... с вас сме момичета  Praynig Hug

Мартичка ... за утре спокойно  Praynig всичко ще мине нормално  Hug

Скайче ... разби всякакви теории  Joy Joy Joy Joy

Мии ... стискайте още малко, но ако наистина се налага по-добре да действате  Praynig Hug

Канелче ... имаш право на еднократна помощ за раждане на второ дете ... погледни тук  Heart Eyes

http://pomosti.oneinform.com/sp.html#MARK2

П.П. Момичета, дайте линк за ФБ групата да я сложа на първа станичка и който иска да се присъединява  Hug

Май доста сме на пълнени чушки днес  hahaha

# 567
Скрит текст:

Фейтче, ето линкче на групата във ФБ  Hug

# 568
здравейте имате си още едно бебе в темата Simple Smile,vesi84 роди секцио бебе  Кристиян 3,600

Да са живи и здрави мама и бебе,аз съм щастливата леля Simple Smile

# 569
Скрит текст:

Фейтче, ето линкче на групата във ФБ  Hug

Готово  Peace

здравейте имате си още едно бебе в темата Simple Smile,vesi84 роди секцио бебе  Кристиян 3,600

Да са живи и здрави мама и бебе,аз съм щастливата леля Simple Smile

Ха такааа  Crazy  ..... Ами честито на мама Веси84  Hug

Да е жив и здрав малкия голям Кристиян, а мама я чакаме да разказва  Hug

Общи условия

Активация на акаунт