Ох, тези нови телефони!

• 1 125 224
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 10 515
Мислех, си че го има този дизайн и се зарадвах, защото и параметрите на батерията и като цяло на телефона са по-добри отколкото на този, който е излязъл. Благодаря! Hearts

# 10 516
Здравейте, не знам доколко съм за темата но много се надявам на отговор.

Нов телефон, Samsung Galaxy S20FE, купен е от БГ зададен му е регион БГ и български език.
Трябва да се изтегли едно немско приложение.
При опит да се изтегли от Google Store, изписва че не се поддържа във вашата страна.
Как да променим или излъжем телефона, че да може да се изтегли приложението

# 10 517
  • в 1001-та нощ
Ако имате немска SIM карта - опитайте с нея, но не е сигурно дали приложението ще работи, след като я смените с българска.

Ако приложението е атрактивно - може да има моднати версии в XDA, но в даден момент може да има проблеми при актуализация.

# 10 518
Ако имате немска SIM карта - опитайте с нея, но не е сигурно дали приложението ще работи, след като я смените с българска.

Ако приложението е атрактивно - може да има моднати версии в XDA, но в даден момент може да има проблеми при актуализация.

С немска карта е в него, но веднага дава че не се предлага във вашата държава. Тоест разпознава БГ картата явно или локацията.
Ще пробваме пак като махнем българската.

# 10 519
  • Асеновград

С немска карта е в него, но веднага дава че не се предлага във вашата държава. Тоест разпознава БГ картата явно или локацията.
Ще пробваме пак като махнем българската.
От магазина се прави смяната на държавата , но имайте на предвид , че се сменя един път на година . То си пише де ама някой път не четем .Ill

# 10 520
Нищо от никакъв магазин не се прави, нито държави се сменят. Автоматично се разпознава държавата, като се свърже с интернет wifi или mobile data или по номера с който е регистриран самсунг акаунта. Та и с немска сим карта,ако ползва бг интернет. С немска сим карта и немски моб нет може и да успее да го изтегли.

# 10 521
  • BG-DE
Ами тогава да пробва с vpn да смени IP адреса.

# 10 522
Има различни начини, но винаги са доста стъпки. Най-лесно би било да хванеш някоя статия като тази и да пробваш.

https://www.comparitech.com/blog/vpn-privacy/change-country-region-google-play/

За VPN безплатен за еднократна употреба лично препоръчвам tunnelbear

# 10 523
  • София
Международната гаранция за телефони на Google: 12 месеца или 24мес e? И има ли начин предварително по Imei това да се провери.
За внос /малко употрябяван/ от УК/Де иде реч.

# 10 524
  • в 1001-та нощ
Моят Google Pixel 4XL е с 2 годишна гаранция, закупен от магазина за UK. Имат кампания за безплатна смяна на батерията и ще го изпращам. Pixel 6 също мисля е с таква гаранция, но трябва да проверя.

За кой модел се интересуваш?

# 10 525
  • София
Моят Google Pixel 4XL е с 2 годишна гаранция, закупен от магазина за UK. Имат кампания за безплатна смяна на батерията и ще го изпращам. Pixel 6 също мисля е с таква гаранция, но трябва да проверя.

За кой модел се интересуваш?
5
Как се проверява?  Утре ще ми пратят един...внос от УК не е нов.

# 10 526
  • в 1001-та нощ
На сайта на гугъл трябва да има инфо за гаранцията по модели и държави, или питай съпорта.

# 10 527
  • Sofia
Не знам дали въпросът ми е удачен за тази тема, но бихте ли препоръчали наистина добър и изпитан сервиз за смартфони? За София ми е питането.
https://gsm-service-sofia.bg стават ли (ха-ха, явно – не; открих доста негативни мнения за тях в нет-а)?

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 20:25 от Blаck Cat

# 10 528
  • в 1001-та нощ
Сръчко.

# 10 529
Изтрих напълно снимки от телефона  има ли шанс да се възстановят в сервиз
В облака ги няма,незнайно защо снимките от година назад.

Общи условия

Активация на акаунт