Ох, тези нови телефони!

• 1 124 406
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 11 445
Настройки > Приложения > Приложението на прахосмукачката
Там някъде има настройка за отваряне по подразбиране и изтрий каквото трябва там.

# 11 446
СУПЕР! Оправи се. Много благодаря!

# 11 447
Здравейте, с телефон на няколко месеца съм и все още работейки с него той се настройва. Така например често при определено действие ме пита "да направя това само сега" или "прави това винаги".
От Настройки отвори менюто за Приложения и там от трите точки може да избираш default приложения, кое какво действие да прави постоянно.

# 11 448
  • Асеновград
Би трябвало като зададеш веднъж с кое приложение да отваряш и това да е "прави това винаги" повече да не те пита.
То е така , но сега като ми дойде актуализацията за андрю 14 и сигурно всичко се нулира , защото отново ме пита . За малките актуализации явно няма проблеми .

# 11 449
Предложете телефон като за възрастен, моля.
Да звъни силно, да се чува добре и да има лесно меню .
Не смартфон, а с копчета.
Търся и смартфон за себе си и бях харесал Моторола г 54,но не ми хареса, че основната й камера е с доста тесен зрителен ъгъл(ксиоми редми нот осем про снима по-широко).
Ако предложите и намалени неща щастието ще е пълно.

# 11 450
# 11 451
Предложете телефон като за възрастен, моля.
И аз търсих преди време и харесах този https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni-i-mobilni-telefoni/Mobil … 10-BLACK/p/571408 заради големите бутони, но купих този https://www.emag.bg/mobilen-telefon-maxcom-comfort-mm-426-dual-s … ack/pd/D5CXWZBBM/ за 35лв. с безплатна доставка(преди 3 години и нещо). Няма българско меню(знаех го и не е било критерий) и батерията му се наду след година и нещо(имах стара батерия от Nokia и съвпадна). Разбира се, това може да се случи на всяка марка. Харесва ми, че има стойка за зареждане и за възрастен е много по-лесно. След повече от 3 години работи без забележки и все пак Panasonic е по-добрият избор.

# 11 452
Здравейте, има ли вариант за възстановяване на изтрити снимки от кошчето на галерията на андроид?

# 11 453
Здравейте, при опит да прехвърля снимки от Ксиомито към компа не се получава.
Включвайки кабела на телефона не дава опцията за прехвърляне, а почва да зарежда само.
Какво мога да предприема за да се оправи?
Търсих в менюто за прехвърляне на снимки чрез кабел, но не видях.

# 11 454
Включвайки кабела на телефона не дава опцията за прехвърляне, а почва да зарежда само.

Сваляне през wi-fi.
Друго, което ми идва на ум е през пощата или чрез качване в Google drive и след това сваляне на компютъра и изтриване.

# 11 455

Не ти излиза излива известие и като натиснеш на него можеш да промениш какво да е действието? Едно от тях е прехвърляне на файлове.

# 11 456
Кабела дето ползвах е само за зареждане, а не и за данни.

# 11 457
Sansung A 54 или Motorola  edge 40 neo?

# 11 458
  • София-Младост
От няколко дни, бг-мама, сайта на СКГТ, които съм запазила като връзки (защото не са приложения) са ми с уголемен шрифт. Има ли как да се намали? От настройки не се получи.

# 11 459
  • Асеновград
От няколко дни, бг-мама, сайта на СКГТ, които съм запазила като връзки (защото не са приложения) са ми с уголемен шрифт. Има ли как да се намали? От настройки не се получи.
Виж след "https://www."  дали не се е появило едно "м" . Нещо такова мисля , че се получаваше  "https://www.м.bg-mamm...... Изтриваш "м" и трябва да се оправи. Това е ако го отваряш от компютър.

Общи условия

Активация на акаунт