Ох, тези нови телефони!

• 1 121 537
  • 11 718
  •   2
Отговори
# 3 045
  • Варна
Здравейте, имам проблем с HTC Wildfire S, най-вече с галерията със снимки. Когато правя нови снимки не ми ги запаметява, нито мога да изтрия старите. Давам да ги трие, уж ги изтрива и следващия път като я отворя старите са си там. Мислех, че галерията е на картата, имах там 5 съмнителни файла и след като ги изтрих форматирах самата карта, но проблемът си остана.

Отделно от галерията, имах проблем и с отварянето на клипове и други приложения, например телевизията. Тези приложения ги изтрих и не съм ги сваляла отново, за да пробвам пак, но си мисля, че проблемът няма да се реши.

Мога ли нещо да направя аз или трябва да се носи на ремонт и какво точно трябва да ми се ремонтира?

# 3 046
  • Варна
Кой от двата телефона бихте избрали?

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5669&idPhone2=4571

# 3 047
  • София, България
Алкатела. 90% от параметрите му са по-добри от LG-то.  Wink

# 3 048
Алкатела. 90% от параметрите му са по-добри от LG-то.  Wink

newsm10
+ по-добър дизайн.

# 3 049
Искам да попитам, от къде да си взема стойка за телефона за в колата? Така че да мога да го ползвам като навигация (то всякак може, но искам да го виждам).

# 3 050
От магазините за гсм аксесоари? Ако си от София, на Стамболийски отвориха огромен само за аксесоари и има там. Има и страхотни калъфчета  Laughing

# 3 051
Искам да попитам - Виваком или МТел са с по-добро покритие за мобилен и-нет?

# 3 052
  • о`майна лунна нощ е
Тъй като в момента ползвам и мобилен нет и на двата оператора, по-доволна съм от този на Виваком. По-бърз е и в сравнението - тарифите и включени мегабайти, е на по-добра цена и обем.
Покритието е малко относително понятие, защото зависи не само от оператора, но и от телефона, с който се ползва.

# 3 053
Тъй като в момента ползвам и мобилен нет и на двата оператора, по-доволна съм от този на Виваком. По-бърз е и в сравнението - тарифите и включени мегабайти, е на по-добра цена и обем.

Аз нет не ползвам, но като цяло покритието на Виваком е много по- добро, особено на затънтени места, често само те имат обхват  Peace

# 3 054
Виваком  Peace

# 3 055
  • Пловдив
Момичета,помощ! Grinning Peace
Имам един Самсунг Галакси Ейс...та реших да сложа по-голяма карта памет,8ГБ.До тук добре,сложихме я,но като искам да изгеля нещо ми казва,че нямам достатъчно памет  newsm78 А ми дава свободно 7,5ГБ!Как да си прехвърлям тегленията да отиват на картата Thinking

# 3 056
mystic woman,
дай модела на телефона - цифричките. Ако си от "късметлийките" - проблемът е във вътрешната памет на телефона, а не в SD- картата.

# 3 057
  • Пловдив
ок...ето - gt s5830i

# 3 058
  • София, България
Искам да попитам, от къде да си взема стойка за телефона за в колата? Така че да мога да го ползвам като навигация (то всякак може, но искам да го виждам).

С какъв телефон беше? Галакси С4?
Виж тази. Аз често си пазарувам от магазинчетата им и съм доволна. Само че аз съм купувала само калъфчета и зарядно за кола.  Wink

За да го виждаш, стойката се залепя на предното стъкло. Wink

# 3 059
Мда, добре дошла в клуба... проблемът е точно в малката вътрешна памет на телефона - 190 МБ.Това е някакъв много куц модел, дори рекламирания сегс от Мтел Тренд лайт има 512 МБ, а 'детските' Samsung Pocket са с 1 ГБ. Може да погледнеш каква част от паметта на телефона ти е заета - в момента, в който стигне 170 от 190 започва да ти дава съобщение, че паметта е запълнена. При 172 аз не мога да получавам смс-и дори, докато не изтрия нещо.
Много малко може да се направи по въпроса. Като начало изтрий всички излишни sms, плейлисти, приложения, които си инсталирала, а не ползваш (дори да са на картатата, пак им трябва ресурс от телефона), изтрий кеша на всички приложения (отиваш в сетингс, аpplications,  manage applicationss, отваряш ги едно по едно - най-вече интернет и гугъл и избираш - clear cashe).
Ако имаш фейсбук приложение - изтрий го и влизай през браузъра.

Общи условия

Активация на акаунт