Ох, тези нови телефони!

• 1 120 469
  • 11 718
  •   2
Отговори
# 8 130
JoyMisc Gun Защоооооооооо,обясни!
Ами...така като за теб, ти като почистваш къщата си всичко ли изхвърляш?

Гадняр! Laughing

# 8 131
Сега ще се появи от някъде Гадняр и ще попита: Кой ме вика? Wink

# 8 132
Хахахаха..,ама наистина-сега ми се объркват всички представи Grinning
Не вярвам кеш паметта да се почиства сама избирателно,както и на компютрите.

# 8 133
Хахахаха..,ама наистина-сега ми се объркват всички представи Grinning
Не вярвам кеш паметта да се почиства сама избирателно,както и на компютрите.
И аз това не го разбирам. Задръсти ми се хранилището, а уж нямам кой знае какви данни в телефона си.Sad

# 8 134
Според мен-чисти си периодично...Аз сега съм с X launcher,телефона ми е като айфон,много яко Grinning Обичам го това движение и подредба и ефекти на иконките на айфон,и тва е Grinning

# 8 135
Разбира се,че се чисти.Както и на браузъра на компа примерно Simple Smile Това са ненужни остатъчни файлове и ненужна информация,само заема място Simple Smile

В голяма заблуда си. https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B5%D1%88-%D0%BF%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%82

# 8 136
Значи спирам да трия кеш паметта,и няма да имам проблеми и забавяне на телефона?

# 8 137
Значи спирам да трия кеш паметта,и няма да имам проблеми и забавяне на телефона?
Да.

# 8 138
  • София
Някой знае ли поради каква причина може да получавам известия при изключен интернет? Че имам мейл, във фейсбук кой какво коментирал, кой публикувал в инстаграм и т.н.

# 8 139
На моя телефон пише изтриване боклука от кеша, това мога ли да го махам? Не кеш-а, а боклука?

# 8 140
Може да ти е включен мобилния нет,ако wifi е изключен.
Аз пък се чудя пак за кеш паметта-ако примерно стигне 1,5GB,пак ли не трябва да я пипам?!И ако ми се наложи да освобождавам място на телефона,дали няма да я изртрия,вместо да деинсталирам приложение? Grinning

# 8 141
  • В сърцето на любимия човек
Колебая се между два модела на Самсунг - J5 и A5. Търся си телефон с хубава камера, издържлива батерия в средния ценови клас.
Между тези два модела кой ви се струва по-добър? И принципно буквата от серията ориентир ли е за това коя серия е по-добра (например по азбучен ред да се повишава качеството или обратното)?

# 8 142
Колебая се между два модела на Самсунг - J5 и A5. Търся си телефон с хубава камера, издържлива батерия в средния ценови клас.
Между тези два модела кой ви се струва по-добър? И принципно буквата от серията ориентир ли е за това коя серия е по-добра (например по азбучен ред да се повишава качеството или обратното)?
Не мисля, че има такава логика. Ако се намалява качеството с буквите, S серията е дъното. Laughing
Иначе от прочетеното знам, че А серията е по-добро от J и се доближава до S. И като камера също е по-добрият вариант.

# 8 143
Има. S са висок клас, А - среден, J - нисък.
Ако ще избираш между А и J, по-добре А.

# 8 144
Тя пита дали намалява или се увеличава качеството сроред мястото им в азбуката - примерно А - нисък, J - среден и S - висок или обратното.

Общи условия

Активация на акаунт