Ох, тези нови телефони!

• 1 124 528
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 8 595
Ауу,Panasonic-че,ще се купува,трябва да имам тази марка Heart
Аз съм от доволните Simple Smile
Свиркайте,ако видите някъде,някога,някакъв телефон ОРРО !!!!!!!!!!!!!!!!!
Grinning

# 8 596
Grinning
Свиря с всичка сила, грабвай го, че е последния
https://www.emag.bg/smartfon-oppo-r8200-dual-sim-16gb-4g-bjal-op … ite/pd/DTW2MYBBM/

# 8 597
Grinning
Хммм, OnePlus? Те са си неофициално OPPO Grinning
В Европа се продават през https://www.oneplus.com/bg
Пише че има безплатна доставка и опция за връщане и гаранция естествено. Не познавам някой да е поръчвал де, малко... не се доверявам.
Това е опция само при някои контакти.
При останалите - не. Като отворя указателя и избера "Детайли",  излиза ми името, телефонният номер и иконите за обаждане и смс. И нищо повече. А фигурират  и във вайбър, и в уатсап.
Нямам повече идеи какво може да е Sad

Последна редакция: пн, 11 юни 2018, 17:10 от ieatchips

# 8 598
Ауу,Panasonic-че,ще се купува,трябва да имам тази марка Heart
Аз съм от доволните Simple Smile
Grinning
Супер,ама Андроид 4.4.4...

# 8 599
  • На брега на реката
Днес някой ъпдейтвал ли е месинджъра за iPhone? Отврат е, рестартира се постоянно приложението, изхвърля ме на начален екран, не мога с бързиябутон да мина от едно приложение към месинджъра, автоматично ме изключва.

# 8 600
Аз. Да, де, телефонът е настроен сам да си ъпдейтва приложенията без да ме пита. Сега проверих в App Store и видях, че днес вече е минал Messenger. Нямам никакви проблеми, отваря се нормално, не забива, не ме изхвърля на начален ... Ако не го бях прочела мнението ти даже нямаше да разбера. Joy

# 8 601
  • Sofia, Bulgaria
Днес някой ъпдейтвал ли е месинджъра за iPhone? Отврат е, рестартира се постоянно приложението, изхвърля ме на начален екран, не мога с бързиябутон да мина от едно приложение към месинджъра, автоматично ме изключва.
https://www.thesun.co.uk/tech/6539023/facebook-messenger-crashin … e-iphone-android/ явно отново имат проблем и не е само при IPhone.
Btw има тема за FB http://m.bg-mamma.com/?topic=622657.12165

# 8 602
и аз имам същия проблем  Peace

# 8 603
  • На брега на реката
Днес вечерта ми се ъпдейтна и операционната система. След което отново поиска ъпдейт и на месинджъра. От тогава проблем нямам.
Ама пък тоя новия операционен ъпдейт ме издразни, иска да добавя данни на кредитна/дебитна карта, пък аз не желая, и сетингс ми свети в червено, че не е завършен ъпдейта. Тъй ще си го оставя, гадове!

# 8 604
Здравейте!

Някой има ли Самсунг А6 да изкаже мнение, че аз не ползвам Андроид от доста време и не съм в час с техните модели? Търся приличен телефон за майка ми, среден клас, ползва го основно за разговори, интернет, камера.   

# 8 605
  • София
Зест и на мен месинджъра ми прави проблеми. Когато имам съобщение и искам да го отворя от екрана, ми се разпада веднага т.е. не ми отваря. Но ако го отворя от уиджета проблеми няма.

# 8 606
  • София
А пък при мене Месинджър не звъни като ме търсят.
На стария тел. си звънеше, на сегашния - не.
Рових по настройките, сменях мелодия - не и не.
Ако съм в къщи с включен ФБ дори и там спряда звъни, когато дъщерята се обажда по Месинджър.
Huawei P 9 lite mini е въпросния  нов тел.

# 8 607
А пък при мене Месинджър не звъни като ме търсят.
Махни messenger и пробвай Messenger Lite. Същото приложение, но с по-малко допълнителни функции и по-леко. По-малко проблеми прави.

# 8 608
  • София
А като се инсталира друга версия на Месинджър или Вайбър трябва ли първо да деинсталирам тази, която ползвам, или директно се замества с новата? Телефонът ми е Xiaomi Redmi, срам не срам забравих 4 или 5 и сега не го откривам в телефона. Grin

И още нещо. До момента не ми се е налагало да летя със самолет, но ми предстои първото летене. Видях, че в телефона има самолетен режим. Някой може ли да ме светне какво точно означава този режим?

# 8 609
Като се качиш на самолета ще ви кажат да включите тази функция- не може да говориш или влизаш в интернет, може да снимаш и играеш игри.

Общи условия

Активация на акаунт