Ох, тези нови телефони!

• 1 125 159
  • 11 718
  •   2
Отговори
# 150
Здравейте Simple Smile
Имам нужда от нов телефон и се чудя между няколко варианта. Много ще се радвам, ако споделите мнения.
Единия вариант е някакво Галакси от тези по-мъничките - като например Y, Mini, Ace.
Другият е този Sony Xperia Tipo http://www.google.bg/imgres?q=sony+xperia+tipo&um=1&hl=b … 429,r:7,s:0,i:103 
Аз съм повече за Галаксито, но мъжо (който всъщност ще ми вземе телефона  Mr. Green) харесва повече Сони-то...
Та споделете мнения Simple Smile

# 151
Сонито за пръв път го виждам и не му знам спецификациите, но ще кажа това, което забелязвам във външния вид: не харесвам телефони, които имат голяма площ, а малък дисплей. Щеше да е къде къде по - съобразно ако това xperia го бяха сложили някъде другаде, а не отдолу. Така се губи място за дисплея: от горе е логото на Сони, а долу логото на xperia и така се получава, че за телефон с определени размери ти получаваш по - малък дисплей от други модели примерно.  Peace

# 152
Вземи това, което ти харесва на теб повече, все пак ти ще го ползваш  Peace

# 153
Аз съм с Галакси мини ІІ, мъжа ми със СЕ Експерия рей. По-горе писах впечатленията си от двата. Определено минито е по-дамско и на мен лично ми е много по-удобно. И батерията му изкарва по-дълго от сонито.

# 154
  • София
Можете ли да препоръчате приложение за сканиране от телефона? За телефон с Андроид става дума.
Благодаря  Hug.

# 155
Можете ли да препоръчате приложение за сканиране от телефона? За телефон с Андроид става дума.
Благодаря  Hug.
За сканиране на какво, Вени? Hug

# 156
  • София
Ох, че съм и аз ooooh!! За сканиране на документи. Понякога ми се налага, а и на синът ми също, пък у дома нямаме скенер, а не винаги мога да чакам следващия ден и да ползвам този, който е в офиса.
Видях няколко приложения, но реших първо да питам вас, а не да свалям и да пробвам.

# 157
Е, за сканиране на документи, не мога да помогна. Blush
Тук ще ти е по-лесно за търсене през компютъра https://play.google.com/store Hug

# 158
  • София
Мери, така направих  Hug.
Инсталирах безплатния Camscenner - идеална работа ще ми свърши за сканиране на разни дреболии! Даже се изненадах от резултатите в положителния смисъл  Peace.

# 159
Чудесно! Grinning Радвам се, така ще знам и аз кое работи, ако ми потрябва! Hug

# 160
Ох, искам да попитам нещо за един wallpaper, обаче не знам терминологията за ' уолпейпър в заключено положение' и 'уолпейпър в режим на работа, зад иконите на приложенията'. Ако може да ми кажете как се наричат с по една дума, за да мога да си формулирам въпроса. Embarassed  Laughing

# 161
Ох, искам да попитам нещо за един wallpaper, обаче не знам терминологията за ' уолпейпър в заключено положение' и 'уолпейпър в режим на работа, зад иконите на приложенията'. Ако може да ми кажете как се наричат с по една дума, за да мога да си формулирам въпроса. Embarassed  Laughing
Разбирам какво питаш. Не се сещам как точно е наречено в настройките на телефона, но предишния ми Самсунг имаше такава функция. Питай с тези названия, както си ги написала двата вида, пък ако мога ще отговоря.

# 162

CamScanner

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intsig.camscan … uY2Ftc2Nhbm5lciJd

А, някой вече е писал за него. Най-хубавото приложение за сканиране, което съм открила.  Simple Smile

# 163

Theme?

# 164

Theme?
Или фон?

Общи условия

Активация на акаунт